S odstupem času moje hodnocení klesá. Zajděte si s kámarádem/kou na kafe, proberte intimní život a dozvíte mnohem víc, než co dostanete od tohohle pozlátkovýho dílka.
Za pilot si pět hvězd zaslouží, o tom není sporu:-) HBO se vrací ke svým kořenům, který ho přinesly na vrchol. Seriál startoval po mega úspěšný True Blood a dokázal udržet víc než slušney počet diváků. Příprava II. řady je prakticky hotovou věcí.
TBBT nedosahuje kvalit svýho bratříčka - HIMYM. Přiznám se, že matika ani fyzika mě nikdy moc nebraly, stejně tak i IT. Možná i proto ve mně seriál nevyvolal takový stavy extáze. PO 1. řadě a 10. dílech 2 řady. Dávám ***
Hlavní postavy GREEKu jsou sympatický a snadno si je oblíbíte. Pravda je, že zápletky nejsou nijak originální. Ale přece jenom se v ledasčem liší od ostatních teen seriálů. Čím? Zajímavě řešenými problémy partnerských vztahů. Tady se nehraje na upřímnost, věrnost, nedochází k moralizování ohledně předmanželskýho sexu, ani žádná holka neřeší, jestli je připravená ztratit panenství, či nikoli. I tak jsou zde zastoupený charaktery, který přesně tenhle stereotyp zastupují, ale v kontextu zbylých postav záměrně vyznívají směšně. Greek je hodně příjemney seriál, kterey se nebere vážně. Ideální letní oddychovka
Jednalo se o příjemnou evropskou alternativu k tradičním americkým seriálům ze studentskýho prostředí:-) Bohužel to mělo jeden velikey kaz, zhruba každých pět dílů se měnil charakter hlavních postav, což bylo způsobeno příliš vysokým počtem epizod. Ve snaze o udržení napětí si neustále musely něčím procházet. Francouzi neumějí točit telenovely a to byl bohužel případ La Vie devant nous, první řada měla 52 epizod a v natáčení se dál nepokračovalo. Seriál se nedočkal kýženého úspěchu při své premiéře na TF1 v roce 2002. Ale před necelým rokem jej zopakovala konkurenční TV stanice M6 a seriál si získal pozornost diváků:-) V roce 2008 byl měla mít premiéru II. řada, která však bude mít pouhé 4 díly:)
Předesílám, že Sandlera mám rád. Ale tady mi jeho postava chlapáka-co-ojede-každou-a-chlapi-se-mu-hnusí vyloženě nesedla. Opravdu jsem se zasmál jen při jedné z úvodních scén v pojišťovně (cameo ze SNL:-)
Jo, je to hloupý, ale od tohohle fillmu snad nikdo nečeká psychologickou pitvu. Jenže ono je to i tak moc dětinský. Megan Fox je fakt neuvěřitelná kost a Shiu LaBeouf si zamilujete během jediný scény+ výborný triky. Celkový dojem na 3*
Napoprvé jsme byl filmem okozleney, skutečně. Z tohohle očarování mě však vyvedla kamarádka, která jej chtěla vidět taky a já jsem se v naivním doufání, že si ještě jednou prožiji ten nádherný okamžik, připojil k ní. No, upřímně, byla to nuda. SPOILER!!! Kdyby celý film skončil v momentě přestřelky v garážích, kdy je postřelena Muyengwoovým vrahem, byl by film ještě lepší než My Sassy Girl. Ji-hyun Jun místy až dost přehrávala.
Tohle nemá s komedií vůbec nic společného. Je to skoro drama z prestižní střední školy. To, že se tam vyskytuje humor... ale no tak, humor k britským filmům neodmyslitelně patří. I v takový Iris jsme se ho dočkali:) Nebýt konce, hodnotil bych o * víc
Almodovar je jeden z mých nejoblíbenějších režisérů. Volver je pro mě osobně návratem k jeho režisérským začátkům- rozpustilým konverzačním komediím, které se nezaobírají kontroverzními otázkami, a jejichž hlavními hrdiny jsou především ženy ( a to v jakémkoli stádiu přeměny pohlaví:). Film stojí a padá na hereckém emsáblu a puntíčkářské režii. Jediné, co mě na filmu mrzelo, byla jeho emoční nevyváženost
Sic je červenec, prázdniny, ale já si chci hrát na školu... SILENT HILLu dávám dostatečnou. Forma výborná, příběh je zamotaný a pak během 5 min máme pochopit celou prehistorii tohohle ďáblova městečka. Připomíná mi to trošku ojí seminárku z dějepisu, jenom díky formě, nedávám 1*
Mám moc rád filmy, které jsou částečně doprovázené vypravěčem. Nejsem totiž tak vnímavý divák:) Malé děti si mě získali svojí přirozeností, lidskostí, snadno jsem se dokázal ztotižnit se Sarah, s Bradem... vlastně s úplně každou postavou:) Co považuju za velkou škodu je nedostatek prostoru pro Jennifer Connelly (Kathy). Moment u večeře, kdy se obě rodiny sejdou a Kathy si dá dvě a dvě dohromady, považuju za nejsilnější okamžik celého filmu. Během dvou sekund dokázala vyjádřit bez jediné hlásky svou náhlou bolest.
Výborný francouzský seriál á la Sex and the city a Ally Mcbeal, avšak po evropsku. Bohužel seriál má pouze 6 částí, ale připravuje se i druhá řada, ve které však nebude hrát hl představitelka Clary Mélanie Doutey- ta z pracovních důvodů musela part v pokračování odříci:-(
Po shlédnutí všech dílů první a dobíhající druhý řady musím říct, že Brothers and Sisters jsou tím nejlepším t r a d i č n í m seriálem, co v současnosti v USA běží. Vynikající obsazení- v čele se Sally Field, uvěřitelné situace, vztahy dialogy- zásluha scénáře Grega Berlantiho (Dawsonův svět, Everwood), co víc dodat?:-)
Pink: Live in Australia (koncert) (2009)
Dokonaley zážitek ještě umocněney vlastním zážitkem z jejího pražskýho koncertu
Upíří deníky (TV seriál) (2009)
Rukopis tvůrce Dawson´s Creek se nezapře, a to je dobře :-)
Coco Chanel (2009)
Podprůměrný, nudný, bez jakýhokoli zvratu. Jediným pozitivem celýho filmu je obsazení, v čele s okouzlující Audrey Tautou.
Nurse Jackie (TV seriál) (2009)
Po prvních šesti epizodách za silnější 3*
Až tak moc tě nežere (2009)
Italština pro začátečníky (2000)
Autentická romantika, která opravdu zahřeje u srdce
Hung - Na velikosti záleží (TV seriál) (2009)
Hotel Babylon (TV seriál) (2006)
Extrémně mi to přípomíná Haileyho Hotel :-)
Malá Velká Británie v USA (TV seriál) (2008)
Britskey humor pro Američany? Originální verze je o hvězdičku povedenější
Teorie velkého třesku (TV seriál) (2007)
Eating Out 2: Sloppy Seconds (2006)
Gay variace spanilých klukovských výprav za dívčím panenstvím.-)) Je to vulgární, naprosto odtržený od reality, ale splňuje to svůj účel, pobaví.
Miluji tě k sežrání (2005)
Forgiveness... doesnt mean I´m sorry :-))))
Stalo se (2008)
Nestalo se!
Greek (TV seriál) (2007)
Ženy v balíku (2008)
Britský originál je mnohonásobně lepší. Diane Keaton se stává zárukou průměrnosti
Pokání (2007)
I love you, come back, come back to me
Get Smart (TV seriál) (1965)
To Oscar: Jj, u nás to běželo v roce 94' kdy u nás začínala Nova
Škola života (TV seriál) (2002)
Když si Chuck bral Larryho (2007)
Transformers (2007)
Nae yeojachingureul sogae habnida (2004)
Šprti (2006)
Dirt (TV seriál) (2007)
I. série 5*, II. série sotva 2*
Volver (2006)
Vdáš se, a basta! (2007)
Vím moc dobře, že moje hodnocení je hodně přestřelený:-) Ale pro Diane a Mandy mám skutečně slabost:)
Silent Hill (2006)
Jako malé děti (2006)
Prázdniny (2006)
Sakra, kdyby to mělo o 40min kratší stopáž bylo by to na 5*, takhle jsme se nevyhly hluchým místům a to je škoda...
Clara Shellerová (TV seriál) (2005)
Bratři a sestry (TV seriál) (2006)