Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Dokumentární

Recenze (376)

plakát

Polibek smrti (1995) 

Průměrná krimi s nadprůměrným hereckým obsazením. Zajímavá hlavně proto, že Nicolas Cage hraje záporáka, a taky ho v českým znění dabuje Heřmánek, což je dost divný..

plakát

Indiana Jones a nástroj osudu (2023) 

Po nepříliš zdařilém čtvrtém dílu, jsem od nového Indyho, vzhledem i k věku Harrisona Forda, moc nečekal, ale byl jsem celkem příjemně překvapen. Film odsejpá a dobře se na něj kouká, konec je sice slabší ale to už v Indymu tak nějak patří..

plakát

Válka dopravců (2012) (pořad) 

Klasická americká show, jako válka skladů, ale zajimavé téma. Vůbec jsem netušil, že existuje něco jako aukce dopravců. Některý věci, který si lidi nechají posílat jsou opravdu bizarní..

plakát

Mroží muž (2014) 

První půlka filmu byla docela dobrá, ale pak z toho stala totální komedie. A ten konec? To jsem se musel fakt smát. Škoda, mohlo se to brát trochu víc vázně..

plakát

Texaský masakr motorovou pilou (2022) 

Silně nesympatické hlavní postavy, debilní děj a nelogické chovalní postav spolu s nesmrtelným Leatherfacem dělají z tohoto filmu pěknou sračičku, přitom gore byl v pohodě, chtělo to trošku promakat scénář a hlavně obsadit jiný herce. Příště

plakát

Beomjoidosi (2017) 

Kvalitní korejskej akčňák o pouliční válce gangů. Aneb jak 3 Číňani s nožema ovládnou skoro celej Soul. Obsazení super, hlavní záporák je správnej magor a Dong-seok Ma se s tím taky nesere. Je zajímavý, že v Koreji se všechny vyřizování účtů řeší zásadně nožema, sekáčkama a klackama, žádný střelný zbraně, a to ani při policejní razii, všichni mají nějaky tyče, mno jiný kraj jiný mrav.

plakát

Woodstock 99: Mír, láska a běsnění (2021) 

Ne, tak dobře natočený jako 3 dílný seriál Netflixu, ale i tak super podívaná na tuhle neskutečnou akci, která mě nepřestává fascinovat, muselo to bejt něco neuvěřitelnýho, co se už nikdy nebude opakovat, naštěstí, nebo naneštestí?

plakát

Když se všechno po*ere: Woodstock 99 (2022) (seriál) 

Dobře natočený dokument o akci, která mě od té doby nepřestává fascinovat ať už po hudební stránce nebo po tom co se stalo nakonec. Musel to bejt naprostej mazec, čistý devadesátky, zážitek na celý život u kterýho bych fakt chtěl bejt, Woodstock 99 baby!

plakát

Rod Draka - Zelená rada (2022) (epizoda) 

Tak předposlední díl mi asi nejvíc připomíná Hru o trůny, nemyslím nahotou a násilím, toho tady bohužel moc není, ale těma pletichama a zradama! Paráda