Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi

Biografie (5)

Chuck Campbell (herec)

09.01.2012

Campbell se narodil ve městě Halifax v Kanadě. Studoval divadlo a získal titul na Dalhousie University. Svou kariéru začal jako herec hrající divadelní turné po USA a Kanadě. Později se přestěhoval do Toronta, aby začal pracovat ve filmu a v televizi. Též se věnoval rozhlasu a dabingu. V současné době bydlí ve Vancouveru … (více)

Peter Williams (herec)

08.01.2012

Peter Williams, narozený ve znamení kozoroha 31. prosince 1957, pochází z Jamajky. Poté se přestěhoval do Kanady, kde žije i v současnosti. Většina jeho rolí patří televizní produkci, nicméně se objevil i na velkém plátně. Detektiva si zahrál ve filmu CATWOMAN a jako vězně jsme ho mohli vidět ve filmu RIDDICK: KRONIKA TEMNA.… (více)

Alexis Cruz (herec)

08.01.2012

Americký herec Alexis Cruz se narodil 29. září 1974. Alexis se sice narodil v Bronxu v New Yorku, původem však pochází z Puerto Rican. Jeho matka Julia byla skladatelka. Studoval herecký obor na Boston University.Cruz se zviditelnil ztvárněním postavy Rafaela seriálu TOUCHED BY AN ANGEL. Jeho asi nejznámější role přišla až s… (více)

JR Bourne (herec)

30.12.2011

David Bourne Jr se narodil 8. dubna 1970 v Torontu ve znamení berana. Jeho rodina jej oslovovala Juniore a proto převzal pseudonym Jr. David má dvě sestry Kim a Kelly.Již v osmi letech hrál v TV seriálu PARENT'S PUZZLE. Herectví pro něj ale nebylo dost lákavé a proto začal se studiem ekonomie. Nakonec se však k herectví vrátil… (více)

Will Rothhaar (herec)

19.03.2011

Will Rothhaar se narodil 12. ledna 1987 ve znamení kozoroha v New Yorku City, státu New York. Jeho rodiči jsou Michael Rothhaar a Nancy Linehan Charles. Oba se věnují filmařině.Rothhaar se objevil na televizních obrazovkách už v roce 1990 v několika drobných vedlejších rolích (JAG, ...). V seriálu BUFFY, PŘEMOŽITELKA UPÍRŮ … (více)

Reklama