Profil Hodnocení (2512) Komentáře (619) Zajímavosti (5) Obsahy (2) Filmotéka (539)
Oblíbené filmy Oblíbení režiséři Oblíbení herci Oblíbené herečky Oblíbené seriály Oblíbení uživatelé
Moje komentáře |
Digimon (2000) odpad!
Pokémon byl super. Tohle je shit |
3 nindžové v zábavním parku (1998) odpad!
| |
Filmů se zábavným parkem je nezpočet. Kriminálka Myami, Las Vegas i New York řešila alespon jeden případ na pouti, pár lidí se v dalších snímcích snažilo pout rovnou odbouchnout (a nejlépe tu největší, nejtěší a nejfrekventovanější atrakci), přičiněním zlobivého chlapečka byl poblit Breakdance a Catwoman rovnou zachránila celé ruské kolo...Mají jednu věc společnou. Dalo se na to dívat (i v případě tý hrůzy Catwoman). Na tohle se ale nedá. |
Supersmradi - Malí Géniové 2 (2004) odpad!
| |
ÚÚÚÚ jak já nesnáším malé děti... některé. Absolutně mi nepřijdou roztomilý...některé. A tohle je fakt nechutný. Tento film ve mě vyvolal pochybnosti, zda chci mít děti |
Kanárská spojka (1993) odpad!
| |
Tohle rozhodně nepatří k lepším českým filmů...troufnu si říct, že je to přímo na druhé straně |
Deset důvodů, proč tě nenávidím (1999)
16.02.2010 |
| |
Mno trochu rozporuplné. Děj je až trapně předvídatelný a plný klišé. Na druhé straně tato komedie má Heatha Ledgera. Kdykoli se objevil na scéně, musela jsem se usmát. A když se usmál, culila jsem se na něj, jako by balil mě (můj přítel tomu přihlížel s naoko nasupeným výrazem :-)) Musím říct, že jsem se mnohokrát zasmála, nechápu ale moc logiku tohoto filmu. Nepochopím to, protože nejsem povrchní Američan, kterému jako projev lásky postačí zpívání před celou školou na tribunách (už vím co parodoval Bulšit) a který bezmyšlenkovitě poslouchá své rodiče, i když hlásají sračky (k autoritám mám velký respekt, ale co je moc to je moc). Navíc hlavní představitelka prostě není sympatická a rozhodně jí nepomůže, že je zoufale plochá jako prkno (ty modré šaty bohužel odhalily až moc = nic). Dohodli jsme se s Mirkem na ** ale přeci jen dám asi 3. Možná proto, že kontrast mezi Katiným a mým poprsím je natolik enormní, že mi Mirek neustále zvyšoval seběvedomí ;-) |
Tajné životy (2005)
01.02.2010 |
| |
Další podřadný výplod hodící se akorát k tomu, aby mi dělal kulisu při hraní Heroes 3 |
Plavení hříbat (1975)
07.01.2010 |
| |
Odporná komunistická propaganda kde neokovaní koně běhají po betonu a chlapy omdlévají před krávou |