Jacinda

okres Praha
Vládkyně Midkemie :M:

ICQ: nepoužívám

68 bodů

od nejnovějšíchpodle abecedypodle hodnocenípodle roku vzniku filmu
<< předchozí 1 2 3 4 10 18 27 35
    • 11.2.2012  16:05
    Strážci vesmíru (TV seriál) (1993)

Nemůžu tomu dát odpad, když jsem se na to se ségrou vždycky dívala a pak jsme v žlutém a růžovém pyžamu kopali do papírového formeláka přilepeného na skříň

• 11.2.2012  16:03
    Power Rangers: Film (1995)

z původního seriálu zbyla hovna

• 4.2.2012  13:00
    Batman začíná (2005)

Nový batman pro mě nemá už kouzlo. Starý batman byl. možná ujetý a přeplácaný, ale nebylo to tak i v komiksu? Gotham = ghotic....a atmosféra starých batmanů je nenapodobitelná

• 1.2.2012  11:16
    Iron Man (2008)

Poprvé jsem filmu nevěnovala moc pozornost, takže druhé shlédnutí přišlo až po Thorovi a rozhodnutí, že na Avengers musím být pořádně "našprtaná". Netušila jsem, že je Iron man takový drámo. Hlavně prvních 45 minut je opravdu drsných a rozhodně se nenese v takovém tom hravém spidermenovském či thorovském duchu. Miluju technologie, takže jsem na filmu nejvíc ocenila krásné hologramy, blikající okna a milý hlas počítačové softwaru který má zmapované vše. A pak je tu samozřejmě malý robůtek, který je neskutečně roztomilý (záchrana srdce...) a vtipný (hašení...). Vývoj některých postav mě nepřekvapil ale nevadí mi to. A nakonec musím strašně moc poděkovat za to, že jsem byla ušetřena jakýchkoli sex-postelových scén.

• 29.1.2012  13:18
    Iron Man 2 (2010)

Nejvíc mi z filmu v hlavě utkvěla věta: Slezte z toho koblížku a potom samozřejmě scény s milým robůtkem, který spíš věci zkazí ale jeho roztomilost je nedozírná. Líbily se mi scény s hologramy a novými prvky, protože to byl starý Iron man. Bohužel půlka filmu byla spíš handrkování namyšlených majitelů železa. Sem tampřijde na mysl nějaká ta nepřesnost nebo přehnanost. Celkově o stupeň slabší než první díl

• 28.1.2012  17:27
    Pobřežní lýtka (TV seriál) (2000)

Až moc někdy

• 25.1.2012  22:22
    Běsnící peklo (TV film) (2008)

Tohle má být asi další J.I. Joe nebo jak se to jmenovalo. Až na to že Demi Moore to uvěřím. Týhle anoretický svini ne...ty jo ono se to vylučuje - anoretcká svině - njn. co nadělám

• 18.1.2012  19:40
    Playgirls II (1995)

Na tomhle filmu oceňuju spoustu absurdních a možná i vadných věcí. Jenže nemůžu zapomenout na: "Vskutku rozkošný dárek" :-) a pak samozřejmě babka ženoucí se ze schodů

• 12.1.2012  15:06
    Prci, prci, prcičky: Nahá míle (video film) (2006)

Hnusné zneuctění původní série

• 1.1.2012  01:02
    Silvestr 2011 (TV pořad) (2011)

Tradiční sračka

• 28.12.2011  22:48
    Jak funguje vesmír (TV seriál) (2010)

Nové poznatky spojené se vstřícným přístupem, překrásnou hudbou a samozřejmě profesionálním českým dabingem. Nepamatuju se, kdy mě nějaký dokument skoro vehnal slzy do očí nad tou nesměrnou velikostí

• 28.12.2011  01:41
    5 centimetrů za sekundu (2007)

Srdce mě bolí, že láska nebyla opětovaná. A těžko někomu nadržovat, obě dívky si získaly mé sympatie. Film mě vedl k zamyšlení, k zavzpomínání na časy. kdy jsem se ploužila po školních chodbách s cílem spatřit mého idola, kdy jsem spřádala šílené plány jak se "omylem" potkat...kdo zapomněl na ten pocit...ted si vzpomene

• 21.12.2011  02:09
    Perfect Blue (1998)

Takový malý requiem za sen

• 19.12.2011  23:42
    Rolničky, kam se podíváš (1996)

je to tak debilní až je to vtipný

• 19.12.2011  00:43
    Hon na ponorku (1990)

Ideální k montáži sluneční soustavy. Dokonalé znároznění mně naprosto nepochopitelného souboje mezi dvěma velmocemi

• 18.12.2011  01:21
    Parfém: Příběh vraha (2006)

Tak jak film plynul, měla jsem neustále pocit jako by mu uplývali i hvězdy. Začátek dokonale originální až šokující. Poté se film zbytečně natahoval, někdy byl až nechutný (první nasrání přišlo po smrti kočky), další pak s nástupem nelogičností a absurdit. Jsem ochotná uvěřit, že se člověku může opravdu dobře vyvinout čich, ale ne víc než psu, který by pach na 10km taky nezachytil. Koncem se pak neslo mé znechucené odfrknutí. Přála jsem mu smrt, masivní orgie mi přišly ve filmu nepřístojné, Rickmanovi chyběla vendeta a kam vlastně zmizely kosti? Ben je krasavec a nejvíc ze všeho mi připomínal Jimmyho Ručku. Dá mi zabrat si ho očistit od těch vražd

• 11.12.2011  22:51
    Gekijōban Clannad (2007)

není nic horšího než uječená holka s úchylným hlasem, chováním posytiženého, kilometrovýma nohama a očima zabírající půlku ksichtu

• 10.12.2011  20:10
    Lovec (1980)

Steve je hrdina, ale film nemá asbolutně žádnou pointu. Víme že je tam šílená těhotná žena, jejíž trapné kecy o porodu způsobovaly že jsem se cítila trapně a pak tu máme nějakého zabijáka, který je úplně šílený a to až tak moc, že už vůbec není strašidelný (mnohem zrůdnější je ten hispánec). Navíc se tam objeví všeho všudy 3krát. Slabé hodně slabé. Něco mezi ** a ***

• 9.12.2011  20:27
    Zátoka (2009)

film který nikdy neuvidím. zabilo by mě to

• 4.12.2011  18:45
    Sněženky a machři (1982)

já prostě nesnáším:" vydrž Prťka vydrž". Je to trapný.

• 1.12.2011  23:32
    Legenda o Červeném draku (1994)

Škoda těch spousty nudných scén. a té dementní postavy podvodnice

• 30.11.2011  00:12
    Austin Powers - Goldmember (2002)

Blbost plná nechutností, odporností, prasáren a jen málo humoru. Je normální že se mi chce u filmu blejt?

• 24.11.2011  00:58
    The Runaways (2010)

průměr který mě zanechal chladným. nemám ráda styl: je mi všechno jedno, kašlu na celý svět. možná to ty holky dotáhly daleko, na mě dojem neudělaly. Jinak Dakota i Kristen super

• 22.11.2011  19:02
    Korida lásky (1976)

poblít se ze závěru a už nikdo znova nevidět

• 21.11.2011  01:53
    Karigurashi no Arrietty (2010)

Pohádka vykreslená do něžnosti, která skončila úplně jinak než jsem doufala. moc krásný příběh o přátelství, který končí otevřeně

• 18.11.2011  22:34
    Můj malý Pony (TV seriál) (1986)

Jako malá jsem to žrala. Jsem si jistá, že bych to ted asi odsoudila do pekel, ale táta chodil mnohokrát do videopůjčovny...takže remíza

• 18.11.2011  00:05
    Tahle země není pro starý (2007)

Film mě k smrti děsí. Poprvé jsem ho ještě nějak dala, ale podruhé jsem ho musela přepnout, protože mi to zabíjení plynovou bombou a brokárnou v koupelně nedělalo dobře na srdce a na žaludek. jeslti že se film jmenuje: tahle země není pro starý, pak by doporučení vydavadele mělo znít: tenhle film není pro mladý

• 17.11.2011  23:08
    Zkáza Ecobanu (2003)

Co si budeme povídat, zápletka je divná a celkově jsem nepochopila systém Ecobanu a záverečnou levitující část. Zároven má v sobě toto anime však zváštní atmosféru, která ho řadí skupiny: pamatuji si ho a ráda se na něj podívám znova... navíc kdybych si mohla vybrat anime zjev, zvolila bych asi její vlasy a oči. I když přemýšlím ještě nad fialovou. Kámoš volí tu tyrkysovou, ale střih jako Shui

• 17.11.2011  22:19
    Twilight sága: Rozbřesk - 1. část (2011)

Nadhodnotila jsem, ale Rozbřesk má několik vlastností, které ho posouvají do hranice 5*. Předně musím říct, že bodově hodnotím tento film jinak než ostatní. Jestli kvalitou spadá do 5* kategorie asi není nutné rozebírat, ale je nutné ho srovnat z předchozími díly, kterým jsem dala od 3 do 4 a vzít v potaz, že má vzor v knize! Za prvé se všichni herci posunuli na vyšší úroveň. Bella tolik nevzdychá, Edward není tak protivný a Taylor nasadil o pár pohledů víc než obvykle a byl mi ze všech nejsympatyčtější. Za druhé si tento film pro sebe ulovili asi vlci. Scény s nima se mi líbily ze všeho nejvíc. Dalším plusem byla podobnost s knihou (podobnost je slabé slovo, kopie je lepší), kdy byly vyvedeny detaily které bych nikdy nečekala. Zároveň nás scénáristi ušetřili od spousty hádek, keců a pří mezi základním triem, což hodnotím velkým plusem. Zajímavý je návrat k hudebnímu doprovodu. Prvních 15min je hudba špatná, ovšem pak se promění v super soundtrack který musím mít, včetně všech písniček co zazněly. Takže shrnutí: Twilight má něco unikátního, co jiné filmy nemají. Možná patříte to Edward Teamu nebo Jacob Teamu a nebo nesnášíte Bellu a nebo všechny najednou. Málokterý film má ale tak silné vedlejší postavy, že si zamilujete je. At už je to Carlise, Esme, Alice, Emmet, Jasper nebo Charlie...nebo banda vlků. Twilight má hodně silné vedlejší postavy, které často film táhnou a kdyby je kniha i film neměli, byl by to asi problém. První část čtyřky se dělí ještě na jednu půlku: nudnou romantickou část a pak tu super akční, kde Edward konečně na Bellu zařve, kde se Bella konečně postaví Edwardovi, kde vlci pořádně nakopou Cullenovým prdel, a kde se Jacob otiskne do Renesmé, což je asi best scene z celého filmu. A na závěr transformace Belly? GREAT.. nečekala bych že to řeknu, ale opravdu se těším na druhou část...A propo. Kdo z vás vydržel až do konce titulků?;-)

• 10.11.2011  19:10
    Televizní noviny (TV pořad) (1994)

Až budu chtít vydegenerovat mozek, zapnu si TN a pak se podívám na TN.cz...fakt tady je ještě někdo, kdo neprohlédl tu jejich propagandu? To ovlivnování lidí? A pak za vším následuje výmaz mozku reportáží: úroda pomerančů" a rozhovor s babkama jak nakupujou....

<< předchozí 1 2 3 4 10 18 27 35