Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (9)

Pulp Fiction: Historky z podsvětí

Pulp Fiction: Historky z podsvětí (1994)

Quentin Tarantino v nejlepší formě. Film plný skvělých hlášek, drsného vtipu, parádní hudby, skvělých dialogů i hereckých výkonů. Tohle zkrátka můžu vidět pořád dokola - vždycky se u toho krásně bavím. Jasnejch 5*.

Jackie Brown

Jackie Brown (1997)

Jackie je sice promyšlený film, ale oproti Pulp fiction je to přece jen slabší odvar. Není až tak promyšlen směrem k té tradiční tarantinovské dialogové dokonalosti a ani postavy zde nejsou až tak vyrazné. Ale rozhodně za podívání to určitě stojí, to zase ano.

50x a stále poprvé

50x a stále poprvé (2004)

2 sympatičtí herci v komedii s nevšedním námětem. Člověk se zasměje - např. při skoro přejetí tučňáka, Tetovaný nebo Jednooký..

Wimbledon

Wimbledon (2004)

Je to sice taková pohádka, ale hezky se na to dívá, hrají zde sympatičtí herci, jsou zde moc hezké sportovní záběry a navíc pojednává o mém oblíbeném tenise. Zkrátka pro mě jasnejch 5*.

Vykoupení z věznice Shawshank

Vykoupení z věznice Shawshank (1994)

Tento film mně krásně pohltil do svého děje. A ani mi nevadila jeho délka, která by mohla být kamenem úrazu - na takovýhle výjimečný snímek tak akorát. Herci super, stejně tak námět, zkrátka nemám, co bych vytknul.