Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Horor

Recenze (288)

plakát

Rychle a zběsile 9 (2021) 

Dlouho jsem přemýšlel, co mi ten film připomíná a asi v půlce filmu mi to došlo. Já se vlastně dívám na ´´Já padouch´´ v reálu. Pravda, Dru trochu nabral hlavně v oblasti dolních končetin, ale když se na konci objevili i mimoni, bylo v tom jasno..

plakát

Ví o tobě (2021) (seriál) 

Do první půlky tahaná věc, od půlky seriálu zvrat k perfektnímu rozuzlení. Je to takový natažený díl Black Mirror, fandům doporučuji.

plakát

Sněhulák (2017) 

,,Velký špatný". Naprosté odchýlení od knižní předlohy. Jako fanda knih s HH a Jo Nesba jsem zklamán nevyužitým potenciálem příběhu, naprostou změnou pointy a spoustu wtf momentů ( kde je nějaký vyšetřování, linka s Katherine, prostor ostatních postav... ). I když co jiného se dalo čekat, když chtějí přes 500 stránek knihy a nějakým seznámením s postavami nacpat do 119min. Aspoň že ti Lovci hlav se zfilmovali řádně. Jedinné plus je Fassbender, který je, až na tmavé vlasy, celkem uvěřitelný Harry Hole. V tomto případě doporučuji číst knihu, než tento film. Anebo restart. A začít pěkne od Netopýra a ne sedmou knihou v pořadí. Příklad by si tvůrci měli vzít ze zfilmovaných 4 knih Jussi Adlera-Olsena.

plakát

Assassin’s Creed (2016) 

Pokus o novodobý Matrix se nepovedl. Přitom potenciál je obrovskej, ale nebýt fanda a hráč her, jsem v tom úplně ztracenej. Nevyužitý herecký um Fassbendera, Cotillard a Ironse jen podtrhuje scénáristicky kolaps. Pochybuju, že se dočkáme pokračování, jen mě fascinuje, jak je možný, že nikdo nedokáže kvalitně zpracovat herní adaptace. Dočkáme se někdy....?

plakát

Chart Show (2017) (pořad) 

Jak až může klesnout televizní zábava...?! Přitom na Markýze je to koukatelný a má to alespoň nějakou úroveň...

plakát

Padesát odstínů temnoty (2017) 

Při scéně, kdy jde Ana na balkón, mi běžela v hlavě vzpomínka na první řadu Přátel, kdy přátelé povzbuzovali herečku v telenovele ,,Ať ho shodí ze schodů".( fanoušci budou vědět). Nemohl jsem si pomoct a v duchu řval: ,,Proboha už skoč z toho balkóna!!! Ukonči to! Skoč ! .... A ona neskočila... Co víc ještě máme obětovat pro ty naše ženský?

plakát

Mise nový domov (2016) (pořad) odpad!

Jo jasně, za 5 dní vybourat byt, vyzdít, udělat omítky ,vymalovat, udělat podlahy, kuchyň a celkový zařízení bytu? :D Budto tady někdo kecá, nebo řemeslo pláče... a srdceryvný dojemný záběry s oplodňovací hudbou jen podtrhují zběsilost šalený Pergnerový. Zábava nulová, zkrácení života 100%.

plakát

Hardcore Henry (2015) 

To, co se nepovedlo v Doomovi, tady Ilja naplno vynahrazuje a s noblesou nasazuje celýmu Hollywoodu parohy! Brilantní, jedinečné, vtipné, Gore a bezprecedentní !!! P.S. Kolik tváří ještě může mít Sharlto Copley??!

plakát

X-Men: Budoucí minulost (2014) 

Na můj vkus víc zbytečných proslovů než akce! U filmu typu X- Men jdu do kina na vizuální show. Pár odstrčených slowmotion kulek a jeden přesunutý stadion je žalostná výprava. Zatím zklamání roku...

plakát

Noe (2014) 

Z tohoto počinu si i věřící sedne na prdel! :P

Ovládací panel
9 bodů