Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (46)

plakát

Kurýr (2002) 

jedna hvezdicka za hudbu.Jinak ohromna slatanina ktera nemela hlavu patu.A to akcni filmy muzu,ale tohle bylo moc...

plakát

Zakletý v čase (2009) 

Jako fanouška tématu cestování v čase musím konstatovat, že mě film nesmírně zklamal. Nahodilé mizení, bez jakéhokoliv "řádu", filmu hodně ubírá na hloubce a na potenciálu. Stává se z toho plytká rádoby hořká romanťárna o chlápkovi s nemocí "cestovánívčase"....navíc s dost ujetým koncem. Škoda...

plakát

Zatím spolu, zatím živi (2010) 

Na akční film až moc parodické, na parodii nedostatečně vtipné. Zkouknutelný filmek, který bych si dokázal představit spíš jako komedii s Charliem Sheenem v hlavní roli.

plakát

Past na ženicha (2009) (TV film) 

Něco mezi romantickou komedií, harlekýnkou, na který koukávala babička, ordinací v růžový zahradě, sexem ve městě a esmeraldou. Navíc 240 minut?!. Brr.

plakát

Fotři jsou lotři (2010) 

Třetí díl asi nejslabší z celé doposavadní trilogie. Kvalitu se snaží držet pár fóry, převážně situačními, ale ty nejsou moc dobrý. Asi nejzábavnější z celého filmu starej dobrák a pohůdkář Owen - scény s ním mi doopravdy vtipný. Na pohodovej nenáročnej večer ale vcelku dobrý.

plakát

Přirozený talent (1984) 

Filmy takového charakteru můžu. Redford zase vynikající! Místy sice pokulhával děj, ale jinak supr film o baseballu a vůbec o pozadí sportovních klubů a praktikách jejich funkcionářů.

plakát

Amorův úlet (2006) 

Celkem překvapení, nečekal jsem nic moc, spíš nic. Film si sice drží linii klasický romatický komedie, ale s celou řadou překvapivých scén, a pro mě, dost podařených fórů. Postavy vyvedený. Docela dobře jsem se bavil.

plakát

127 hodin (2010) 

Výborný! Žádná očekávání nebyla - radši.. Hodinu a půl dlouhej film, kde v podstatě hraje jeden herec a děj se odehrává v nějaký trhlině?Co čekat? Avšak luxusní režie, která diváka nenechá v klidu, a v momentech kdy by "děj" mohl sklouzávát k nudě, vytasí nějakou prdu, kdy člověk buď odvrací hlavu nebo si říká "cože?". Kamera skvělá a o soundtracku ani nemluvě. Výborný film, i když scény ke konci na mě byly už trochu psycho.

plakát

Tajemství staré bambitky (2011) (TV film) 

Žádnej velkej šlágr. Když bych to postavil do řady nedělních poobědových pohádek, tak by to byl zřejmě nadprůměr, ale do silný Vánoční pohádky to má daleko. Vetchý opět nejlepší.