Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (9)

Requiem za sen

Requiem za sen (2000)

Úžasné filmové dílo, jasně nejlepší Aronofskyho film a pro mě skoro nejlepší film vůbec.Kamera a podmanivá hudba mě naprosto dostaly, po dokoukání snímku jsem celé titulky jen prázdně ,,čuměl'' do monitoru.Tento film jasně ukazuje, jak drogy člověku změní(zničí) život... a to drogy jakékoliv..třeba i televize..

Přelet nad kukaččím hnízdem

Přelet nad kukaččím hnízdem (1975)

Neskutečné , dojemné , malinké rozpočtem,ale obrovské duší. Neviděl jsem moc větších potikladů než McMurphyho a jeho touhu po svobodě a sestru Zoufalou a její posedlost řádem a pravidly.Doporučuji podívat se na film o filmu, který se nachází na druhém dvd v dvoudiskové edici.To vám objasní hned několik faktorů , které pomáhaly utvořit tohle veledílo mistra Formana.

Sbohem, baby

Sbohem, baby (2007)

Tak tenhle film mě skutečně nadchl! Bena Afflecka jsem jako herce nikdy nemusel, ale na druhé straně kamery se opravdu předvedl.Neuvěřitelně atmosferický film s propracovaným příběhem a nečekanou zápletkou.Doporučuji minimálně dvojté shlédnutí(při tom druhém si uvědomíte jak do sebe vše dokonale zapadá).Na závěr bych rád vypíchl výkon Caseyho Afflecka v hlavní roli.Jeho divná artikulace , ton hlasu a výrazy z něj dělají ohromně charismatickou postavu...naopak Michelle Monaghan se mi moc nezdála.. Freeman byl jako vždy skvělý..