Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (175)

plakát

Terminator Genisys (2015) 

Genisis je průměrná akční podívaná, která neurazí. Srovnávat s Cameronovými filmy nelze. V tom případě bych musel hodnocení ještě snížit.

plakát

V hlavě (2015) 

PIXAR je zpět :3

plakát

Šílený Max: Zběsilá cesta (2015) 

Rychle a zběsile pro dospělé. George Miller už se asi nemohl koukat na ty rádoby post-apokalyptické filmy a ukázal všem jak to má vypadat. Jen škoda, že mu to trvalo 30 let. Šílený není jen Max, ale všechny postavy v tomto filmu. Šílený není scénář, protože prakticky neexistuje :D. Prosil bych Oskara za vizuální efekty, protože něco takového tu nebylo hodně dlouho.

plakát

TyTrubko (2012) (pořad) 

Docela nechápu tohle negativní hodnocení. Přesně jak píše Detektiv-2... Na YT převládají palce nahoru a tam taky takový pořad patří. Gréta je vtipná a simpatická.... A že Zlatej Kotek s Mádlem? No to ani náhodou :D

plakát

Amazing Spider-Man (2012) 

Amazing Spider-Man by nebyl tak špatný film..... ale to by ovšem nesměl mistr Sam Raimi natočit to samé o deset let dřív a mnohem lépe. Samův první pavoučí muž je ve všech ohledech lepší. Tohle je ten nejzbytečnější remake.

plakát

Nevědomí (2013) 

Jak už bylo řečeno mnohokrát, vizuál je úchvatný, ale příběh slabý. Nicméně dávám s čistým svědomím čtyři hvězdy a moc se těším na další Kosinskiho film. "Oblivion" je nejlepší sci-fi za poslední léta, a i když se nedá mluvit o originalitě, tak funguje. V Kosinskim vidím obrovský potenciál, který sice nikdy nebude točit tak chytré filmy jako např. Nolan, ale do kina na něj zajdu vždy. Takže za scénář strhávám pouze jednu hvězdu, protože zbytek je bezchybný.

plakát

Batman (1992) (seriál) 

Výborný animovaný seriál, který svou atmosférou i hudbou připomíná Burtonovi Batmany. Animace i příběhy jsou daleko lepší než pozdější celovečeráky.

plakát

Sny nocí bezesných (1996) 

Jeden z mých nejoblíbenějších romanťáků. Úžasná konverzačka (musím pochválit český dabing), která se pro mě stala srdeční záležitostí. Ione Skye je k sežrání a neméně i Jen Aniston. " Neexistuje žádná naděje. Všichni jsme v zajetí zvláštního osudu. Nikdy nikdo nenajde ten pravej. " Oscar Wilde? Charles Bukowski.

plakát

Paralelní světy (2012) 

Moc pěkná sci-fi romantika, ale těch až do očí bijících nelogičností bylo nemálo :-) Nicméně buďme tolerantní, protože příběh lásky Adama a Eden stojí za to vidět.