Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dokumentární
  • Animovaný

Recenze (1 723)

plakát

Veliká (2020) (seriál) 

Je to úchylný, nechutný, každej tam zase šuká s každým a to pořád a historicky je to úplně nesmysl. Ale je to zároveň nesmírně zábavné, absurdní a šílené. A Fanning a Hoult si své role vychutnávají na 100%.

plakát

Coco (2017) 

Pixar mě zase dokázal dojmout až k slzám. Povedlo se mu to s Toy Story 3, Wall-E, V hlavě, ale závěr Coco byl pro mě zatím snad nejintezivnější. Scénář je sice předvídatelný a někde za polovinou je chvilku hluché místo, kde je zápletka zbytečně natahovaná, ale finále je dechberoucí a samotný svět mrtvých je dokonale promyšlený.

plakát

Star Wars: Poslední z Jediů (2017) 

Hodně silné 4 hvězdičky. Pro mě osobně nejzábavnější a nejzajímavější Star Wars. Možná proto, že jsem je jako jediné (kromě Epizody I) viděl v kině.

plakát

Na západ od ní (2016) 

Taková ta klasická nezávislárna plná debilních keců jako "Tvrdíš, že v nic nevěříš, ale já věřím, že v něco věříš, jen nevíš v co věříš." Kdyby hlavní ženskou postavu hrála holka, do který bych se na první pohled nezamiloval, dal bych odpad, takhle za 3.

plakát

Městečko Twin Peaks - Epizoda 3 (2017) (epizoda) 

Tohle už na mě bylo moc. Nuda a totální guláš podivných výjevů. Snad to tak nebude pokračovat.

plakát

Teorie tygra (2016) 

Je to taková ta nereálná zromantizovaná óda na cestu z města, kde Bartoška setřese okovy civilizace a manželského stereotypu a vydá se jen tak bloumat světem kam ho nohy zanesou a všechno je boží, nevázaný, nikde žádná pravidla. Dočkáme se tak Bartošky sedícího na vrcholu kopce, pokuřujícího cigárko a popíjejícího víno při zapadajícím slunci, ale nikdo neřeší, že by se do takovýho krpálu nikdy nevydrápal, sežrali by ho komáři, vyhlídka by byla plná bordelu a turistů, cestou zpátky by si ožralej zlomil nohu a vůbec že ten kopec je určitě tak 50 km od jeho domu a večer už mu autobus nejede. Ale nám je to podáno tak, jako že ho manželka rozčílila, tak si zašel za barák udělat na chvilku pohodičku...další věc je, že když už se člověk rozhodně jít "into the wild", pravděpodobně bude mít za dva dny hlad, bude smrdět, bude mít puchejře na nohou, cestou potká tak maximálně feťáka, blázna a bezdomovce a a pokud behem noci neumrzne, nejspíš ho policajti odchytnou a odvezou na záchytku. Bartoška však vyrazí a první co potká je krásná Slovenka, která ho pozve domu a chce ho ojet.

plakát

Grimsby (2016) 

Tak strašně trapný a nechutný, až jsem se i bavil. Zvláštní. A super akční scény.

plakát

LEGO® Batman film (2017) 

Tempo je vražedné, kadence vtipů a narážek je šílená a baví se děti i rodiče. Lego příběh je lepší, o tom žádná, ale tahle batmanovská pocta je jízda, kterou si užije každý...a nejvíc ti, kteří mají popkulturní přehled.