Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dokumentární
  • Animovaný

Recenze (1 723)

plakát

Strážci Galaxie (2014) 

Příjemně odlehčená pestrobarevná vesmírná atrakce je slodiní předehrou k druhému dílu, který snad už bude plnohodnotným filmem.

plakát

Velké oči (2014) 

Tuctový uhlacený životopis, na němž je vidět, že nechce nikoho z žijících reálných účastníků naštvat, takže kope jen do mrtvého Waltera Keanea. Burton v tom není vůbec poznat, Amy Adams to nijak nesluší a Waltz je zase jen svůj klasickej úskočnej Landa.

plakát

Nacistická smrtící komanda (2009) (seriál) 

Asi nejsilnější a nejmrazivější dokument o válečných zvěrstvech jaký jsem viděl (a viděl jsem jich hodně), aniž by se o to snažil.

plakát

Soudce (2014) 

Zdlouhavá poctivá nuda.

plakát

Železná srdce (2014) 

První polovina budiž ještě fungovala jako celkem klasická obžaloba šílenství války dělající ze slušných lidí krvelačné magory (což už ale dneska není nic nového) a atmosféře blížícího se konce a všeobecného zmaru nelze upřít působivost, některé scény byly opravdu syrové. Ale od setkání s Tigery to šlo s realističností i atmosférou do kopru a především ta závěrečná bitva: rozbitý US tank vs prapor plně ozbrojených SS byla těžce trapná.

plakát

Kuků (2012) (seriál) 

Kdyby Samberg nebyl takovej trapák, kterej ze svojí postavy dělá naprostou debilskou karikaturu, mohlo to bejt skvělý. Ale podobně jako v Brooklyn 9-9 Samberg neni vtipnej, jen nesnesitelnej a tín stahuje ke dnu celej seriál..

plakát

Predestination (2014) 

Vztyčený prostředníček všem časoparadoxovým puntičkářům.

plakát

Spása (2014) 

Severský western :-). Jednoduchá salvation story v nejčistší (anti)westernové podobě zahřeje u srdce každého, kdo má pro kovbojky aspoň trochu slabost.