Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Krimi

Recenze (130)

plakát

Dva a půl chlapa (2003) (seriál) 

Na těch prvních několik serií můžu koukat dokola a pokaždý mě pobaví. Komediální talent jakým svýho času Sheen disponoval byl jedinečný. Do hodnocení nezahrnuju ten nepovedený pokus o prodlužování seriálu po odchodu Charlieho.

plakát

Rozehrávači (2023) (seriál) 

Jednou si tak říkám, že dozrál čas se toho Netlixu už zbavit. A ty kulišáci na mě vybalej, že chystaj tuhle parádu. Patrick je mimozemšťan, jak říká s oblibou Standa Jantoš. A Kirk si musel získat obrovský množství nových fandů, mě nevymívaje. Obrovsky skromný a pokorný sympaťák. Je mi ho líto, jak dostává naloženo zápas co zápas za tou bídnou O-line ve Vikings.

plakát

Neslýchané: Johnny Manziel (2023) 

Slyšet od Johnyho agenta, jak využít jedný super sezony na college a následně vytvořit hype okolo problémovýho hráče, aby byl vybrán v 1.kole draftu, bylo výborný. Browns měli dlouhou dobu patent na tyhle výběry, takže jinde skončit ani nemohl. Jinak klasický příběh velkýho talentu co měl vše v piči.

plakát

Trestná lavice (2005) 

Pro milovníky NFL je to film plný geniálních hlášek.

plakát

Labyrint: Útěk (2014) 

Obvykle mi nevadí, když je film okleštěnou a poupravenou verzí knihy,kterou jsem přečetl. Ale v tomhle případě scénáristi šlápli dost vedle. Když už si vymyslím naprosto odlišný vyřešení celý záhady labyrintu než nabízí předloha, tak ať to aspoň dává sakra trochu smysl. Například celý koncept výjimečnosti a důležitosti běžců a jejich několikaletýho mapování bludiště byl poslán do kytek a při tom si nemyslím, že by větší věrnost předloze výrazně film protáhla nebo zkomplikovala. Nechci nějak spoilerovat, kdo chce přečte si knihu sám. Výsledkem tak je vcelku příjemně ubíhající naháněčka ve stylovým labyrintu s nádechem záhadna, ale trestuhodně nevyužitým potenciálem.

plakát

Expendables: Postradatelní 2 (2012) 

Tomu se říká správně zvolená taktika. S takhle silným kádrem to stačí hrát jednoduše, nevymejšlet žádný zbytečný komplikovanosti a je z toho jasná výhra. Hoši děkujem!

plakát

Prometheus (2012) 

To byl panečku zážitek. Jako bych se znova vrátil do dětství, do onoho zvídavého období, kdy na všechno kolem reaguju otázkou "A proč?". Odpovědi nepřicházejí, otazníky přibývají a napětí se vytrácí. Ke konci už sem absolutně rezignoval na snahu najít rafinovaně skrytou logiku a vysvětlení, co a proč se to vlastně děje a jen jsem tupě zíral. Klika, že to aspoň hezky vypadá. Ale není to málo Antone Pavloviči?

plakát

Bitevní loď (2012) 

Pomyšlení na to, jakou asi mají tvůrci představu o divákově inteligenci, mě až uráží.

plakát

Hranice nemožného (2008) (seriál) 

Mám rád seriály, které mají složitější a komplexní dějovou linku.

plakát

Avengers (2012) 

Propadák nebo pecka, jinak to dopadnout nemohlo. A Whedon to zmáknul v suchým triku, jak se v ostatně od krále geeků očekává.