Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Poslední recenze (221)

plakát

Taková moderní rodinka (2009) (seriál) 

Jestliže How I met your mother byl nástupce Přátel, tak Taková moderní rodinka je nástupcem Kroku za krokem. A ikdyž jsem Step nikdy nemiloval, jen jsme se kamarádili, tak s Modern family jsme na třetím rande a je to čím dál lepší! Tam, kde mi přišly některé postavy Stepu jednorozměrné s nuceným humorem, zde působí každý přirozeně a hlavně vtipně. A navíc se dá mnohem lépe s jejich každodenními problémy ztotožnit. Díky početnosti a odlišnosti postav vám nemají šanci začít jednotlivci lézt na nervy a zároven si zde každý najde svého favorita (Phil, Jay). Doufám, že jim ještě pár sezon uvolněnost zůstane a nenastoupí křečovitost jako u spousty jejich předchůdců (viz. výstavní příklad HIMYM).

plakát

Pacific Rim - Útok na Zemi (2013) 

Achjo. Tak už ani del Toro není zárukou solidní podívané. Původně jsem na film ani nechtěl jít (ale to jen díky subjektivnímu nezájmu o megalomanské roboty), nicméně jsem se jednak nechal ukecat a jednak na první pohled nic lepšího v nabídce stejně nebylo (tímto zoufám nad letošní letní filmovou sezonou!). Nejvíce jsem se bál akčních sekvencí, ptž v těch dle mého del Toro zrovna neexceluje. Jenže opak byl pravdou, akce je jediný důvod proč jít do kina. Veškeré bitvy jsou epické, přehledné, strhující i zábavné. Na velké plátně samozřejmě umocněné. Naopak postavy, dialogy a celkově "lidské pasáže" jsou nejenom směšné, ale doslova trapné. Doslova neuvěřitelně trapné. Proto prosím pana del Tora, aby opustil svět blockbusterů a monstrózních produkcí a vrátil se k menším, osobitějším projektům. Pokud možno, k Hellboyovi 3 :)

plakát

Osamělý jezdec (2013) 

Okej, jdem na to. Recenze nelhaly aneb jak se mi zase jednou vymstilo udělat si vlastní názor: všem, kteří plánují návštěvu filmu doporučuji vzít své (ne)mrtvé zvířectvo na ramena a utíkat domů. A až tam dorazíte, vytáhněte z půdy zaprášenou soupravu vláčků, se kterými jste si hrávali jako děti, dvě hodiny s nima blbněte a vyjde Vás to kvalitněji, levněji a ještě máte půlhoďku k dobru. Bohužel mne dlouho nic tak nenudilo a nenaštvalo jako tento snímek. Úvodní akční sekvence je ještě solidní, ale po ní už nenásleduje vůbec nic. Humor mne nebavil, putování nudilo a závěr byl tak přepálený a nesmyslný, až se mi chtělo zvracet. Do toho hlavní hrdina odmlouvá jako malé dítě, že "prostě střílet nebude" a každý, kdo na někoho míří zbraní, MUSÍ pronést provařený proslov o tom, jak dlouho už na tuhle chvíli čeká a NIC jej už nezastaví. Hnus. Píši toto přesně den po shlédnutí a zatím mne nenapadá jediné pozitivum. Ok, Depp je na filmu nejzajímavější (pozor, ne nejvtipnější) postava a ta vrána je alespoň originální. Ale králíky někdo vymyslel očividně po notné dávce hulení a nechápu, proč nezůstali ve střižně. Asi tam hulili všichni. To by celkem odpovídalo. Krom pár nesmyslů ve scénáři (které jsou však nepodstatné kvůli všemu výše zmíněnému + hulení), mne taky zamrzelo, že Hans pro obě akční sekvence nesložil nějaký nový motiv, ale jen okopíroval provařenou skladbu z Williama Tella (ano, taky jsem to zkopíroval, z youtube). Takže jedním slovem průser a kdybych nebyl posera, tak bych požadoval vrácení vstupného. Ale posera jsem a tak tady jen drbu na csfd. Ale třeba někomu zachráním 3 hodiny života. Ikdyž, třeba je to jen mnou, člověk sedící přes uličku se chechtal pořád. I ve chvíli, kdy vyvraždili indiány. Asi byl zhulenej...

Poslední hodnocení (1 329)

Špión (2015)

10.08.2015

Terminator Genisys (2015)

10.08.2015

Mission: Impossible - Národ grázlů (2015)

10.08.2015

Jurský svět (2015)

10.08.2015

Sedm dní v pekle (2015) (TV film)

19.07.2015

Nepovedenej kšeft (2015)

18.06.2015

Zocelovací kúra (2015)

18.06.2015

Kult hákového kříže (1998)

31.05.2015

Mortdecai: Grandiózní případ (2015)

odpad! 28.05.2015

Reklama