Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dokumentární
  • Horor

Recenze (54)

plakát

Andílek na nervy (2015) 

Absolutně nechápu dehonestaci tohoto pokladu novodobé (moderní) české kinematografie. Anička Kadeřávková zde předvádí životní roli alá the oscars, a banda teploušů a prizmatu pražské kavárny má tu drzost ji za to kritizovat... Spíš bych měl dát 5 místo čtyř... Hold se mi opět potvrdila naprostá nekompetentnost zdejších přispěvatelů...

plakát

Vřískot 4 (2011) 

Emma Roberts prostě exceluje!!! Tady snad ani nemáme co řešit... :-)

plakát

Mořská panna, Aquamarine (2006) 

Naprosto geniální film o tom jak ženy vnímají přátelství. Je to v podstatě sonda do dámské duše. Spousta mužů by se tímto filmem měla nechat inspirovat, když jdou na první rande nebo nevěděj jak se svou drahou polovičkou strávit svátek Svatého Valentýna. Více takovýchto filmů a svět bude lepší <3

plakát

Dědictví aneb Kurva se neříká (2014) odpad!

Pokud jste stejně jako já měli rádi první díl Dědictví, tak vás varuji předem, ani se na toto nedívejte. Nenapadají mě v tuto chvíli dostatečně výstižná slova, která by reflektovala tady tuto děsivost. Ale napadá mě jedna věc, když někdo natočí snímek a ten se stane divácky velice úspěšným, tak by měl do budoucna dostávat ocenění za to, že bude natolik psychicky silný a nenatočí jeho pokračování, což se ale bohužel v tomto případě stalo.

plakát

Kouzlo přítomného okamžiku (2013) 

Nejsem na romantické dramata a už vůbec ne v podání americké produkce. O to více mě tento film zaskočil a nevěřil bych, že budu muset svůj názor na tento žánr zásadně přehodnotit. Geniální výprava a ničím nevtíravý příběh o jednom mladém člověku, který stojí na životní křižovatce a hledá svůj plán do budoucna i když tvrdí navenek, že pro něj budoucnost není podstatná. Skvěle ztvárněno, Miles Teller a Shailene Woodley předvedli podle mě svůj životní výkon. Tenhle film Vás dostane.

plakát

Apokalypsa (1979) 

Válečná roadmovie proti proudu války ve Vietnamu. Nonkonformní pohled na všechny okolnosti tohoto konfliktu a snaha Vás vnést přímo do útrob vietnamské džungle s pachem napalmu a smrti. Hodně silné a filosofické, nic pro slabé nátury.

plakát

Cabin Fever (2002) 

Nejlepší hláška celého filmu: "My jsme toho chlapa nakonec zapálili. Stejně měl virus, umíral a navíc nám zaprasil celý auto". Šerif se nad tím vůbec nepozastavil a říkal jen "Jo to je rozumný, jdete večer na mejdan?". Těchto úletů ve scénáři je film plný. Ale kupodivu to bylo občas i vtipné, i když je otázkou jestli to tak vůbec autoři zamýšleli.

plakát

Na hraně zítřka (2014) odpad!

Po dlouhé době jsem opět zvažoval, že opustím kinosál ještě během projekce. Naštěstí jsem měl po ruce Nachos se sýrovou omáčkou, které alespoň zčásti zmírňovali toto skoro dvě hodiny trvající utrpení.

plakát

Vím, kdo mě zabil (2007) 

Pro Lindsay Lohan dost neobvyklá role. Film je na americkou produkci tohoto typu dost nonkonformní, což je třeba ocenit. Zajímavý počin, pokud nemáte rádi zabředlé klišé thrillerů tak toto se Vám bude líbit, doporučuji, tento film stojí za pozornost.

plakát

The Spirit of Christmas (1992) 

Tak toto je základní kámen nejlepšího seriálu na světě, tomuto není co vytknout. Je zde vidět původní idea, jak vlastně všechno začalo atd. Prostě geniální chlápci Parker & Stone a zrod jejich nejslavnějšího a dnes již kultovního dítka. Dobrá práce pánové, opravdu dobrá.

Ovládací panel
11 bodů