Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (38)

plakát

Premiér (2019) (seriál) odpad!

Odpad, kurva odpad!!!

plakát

Vánoční Kameňák (2015) odpad!

Nehodnotim filmy nevidene celé, ovšem tady opravdu těch 15 minut stačí.

plakát

Rudyho má každý rád (2015) (seriál) odpad!

Raymonda má každý rád, já taky. Ale Rudy je hrůzostrašná sračka!!! Fuj, fuj fuj

plakát

Terminator Genisys (2015) 

To že to nebude jednička ani dvojka, to muselo být jasné všem. Ale že mě to bude takhle bavit, to jsem nečekal ani já. Co film ale docela srazelo byli stupidni hlášky zúčastněných a taky ty moralisticke, romantické a dojemné kecy. Pak samozřejmě pár nesrovnalosti v cestování časem a taky nechapu, proč když Arnoldovi dorůstá kůže, proč mu stárne, ale to je fuk.. A pak taky mne nefungovala chemie mezi hlavnimi postavami.Co film taha nahoru jsou jednoznačně odkazy a akční scény, které jsou více než povedené. A potom je tu Arnold, což je kapitola sama o sobě. Každá jeho hláska opravdu sedí, každý jeho úsměv taky. Ten film neskutečné taha nahoru. Rozhoduju se tak mezi třemi a čtyřmi hvězdičkami. Za kecy minus, ale zase vím, že to tady bude šíleně podhodnocene, dam čtyři.

plakát

Pavoukotřesení (2012) (TV film) 

Jasně, že je to odpad. Ale já bych ho nemohl s čistým svedomim dat Johnu Connorovi.

plakát

Skyfall (2012) 

Před nedávnem jsem si zlomil nohu a tak jsem se rozhodl, že si doplním jednu z největších mezer ve svém vzdělání a tím je BOND, JAMES BOND. Tak bych tady na pár řádcích chtěl, tak nějak zhodnotit co si o tom celém myslím..:) Sean Connery – Rozhodně ze všech Jamesů nejlepší. Tenhle Bond v sobě měl všechno co by podle mě měl mít. Všechno vyřídil z jednoduchostí a s šarmem sobě vlastním. Nejvíce se mi líbil Goldfinger a Thunderball s kouzelnými záporáky. Naopak nejslabší byli Srdečné pozdravy.. George Lazenby – Škoda jen jednoho filmu s ním, byl sympatický a určitě se mohl zařadit mezi legendy. Roger Moore – Když začal točit, tak už byl relativně dost starý a přistupoval jsem k němu s určitým despektem. Ale postupem času jsem si na něj zvyknul a nebyl vůbec špatný. Nakonec jsem ho měl dost rád. Tady rozhodně jedna z nejlepších bondovek byla jeho poslední s úchvatným Maxem Zorinem, jakožto hlavním záporákem. Timothy Dalton – Tak tohle byl asi největší omyl. Člověk absolutně bez charismatu a kdyby jste se mě zeptali hodinu po shlédnutí o čem byl nějaký z jeho filmů, nevzpomněl bych si vůbec na nic. Pierce Brosnan – Co tak k Piercovi dodat, hodil se do toho parádně, jeho filmy už pomalu ale ztráceli ono kouzlo, které dělalo Bonda Bondem. Ale i tak parádní akční scény a nejlepší byli rozhodně prostřední dva. Škoda závěrečného filmu. Ten nebyl vůbec povedený, navíc s nesympatickou Halle Berry. Daniel Craig – Casino Royale bylo skvělé, ale už tak trochu naznačovalo, že to s onou klasikou má pramálo společného. Quantum bylo o hodně horší, ale co nám předvedlo Skyfall, tak to jsem teda nečekal. Absolutně žádná známka po nějaké výrobní značce. Byl to opravdu už jen velice stupidní akční film s Danielem Craigem v hlavní roli a nechutně moralizující slátanina. Nebýt záporáka, který se zařadil mezi nejlepší v historii byl by to snad i odpad.. Je mi docela úzko z toho co se stalo z tak skvělého hrdiny.

plakát

Jára Cimrman ležící, spící (1983) 

Jako já mám Cimrmana rad, hry jsou skvěle. Filmy od dua Sverak-Smoljak patří mezi me nejoblíbenější, ale tohle byla nuda od začátku do konce.

plakát

Muži v černém 2 (2002) odpad!

Tohle že má mít něco společného s jedničkou??? První muži jsou pro mě takřka kult a proto téhle slátanině nemůžu dát ani jednu jedinou hvězdičku. U komedie bych čekal, že se člověk alespon zasměje, ale tady si nevzpomínám, že by tam bylo něco vtipné.

plakát

Scary Movie 4 (2006) odpad!

Jako já tenhle typ humoru mám rád, ale čtverka scary movie byla fakt hrozná...Dokážu akceptovat, že v takovém filmu po mně budou střílet fory jako ze samopalu vzor 24, někdy ještě mnohem rychlejší :-) , ovšem nesmíme zapomínat, že by to mělo mít aspon nějakou uspěšnost zásahu. Ale tady mě trefili asi třikrát a nebylo to nic vážného. Jediná vyhoda je těch 80 minut, že to člověk vydrží i když to stojí za houno.