Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Komedie
  • Dobrodružný

Deníček (32)

of 2017 number 5 (Clark Zhu)

A snad nejlepší na konec.

Tak zase za rok, zdar!

of 2017 number 4 (Andrew Rivard)

Řádně rozjařený Andrew Rivard

of 2017 number 3 (Sam Barnett)

A teď několik nováčků. Jako první, hravý Sam Barnett.

of 2017 number 2 (Nikita Malko)

Zvukově ne tak vyladěné jako od Skunka, za to více do šířky.

of 2017 number 1 (Sleepy Skunk)

No jo, už je to tak. Spící skunk vládne i letos. Je to depka si zase po roce hezky připomenout, co všechno jsem ještě neviděl :-k

of 2016 number 1 (Sleepy Skunk)

Sleepy Skunk loni zabodoval a letos jede opět na jistotu. Osvědčená šablona, ale když to funguje...

of 2015 number 2 (Sleepy Skunk)

A jako další se nám tu hlásí do služby ostřílený veterán Sleepy Skunk. Chlapec si tentokrát ten trošku nedotažený zvuk z minulého roku pohlídal a letos do toho jde na plno. No, letos to vypadá na vydařenou sezónu :-)

of 2015 number 1 (JoBlo)

Tak a už je to tu znovu. A letos začneme u chlapíka, u kterého jsme minulý rok skončili. JoBlo tomu kraloval loni, a kraluje i letos. Velmi povedená a hravá prácička.

of 2014 number 3 (JoBlo)

A vítěz? Chlapík co má střih v ruce, ale dosud se téhle celoroční kratochvíli nevěnoval. No a když to konečně udělal, je z toho příčka nejvyšší.

of 2014 number 2 (Pteryx)

Na druhé pozici je tenhle zelenáč. Na střih má tenhle chlapík čuch a vybraným materiálem potěší i seriáložrouty. Má to však celé jeden háček. Dost zásadní technický háček. Proč Pteryxi? Proč to má tak dojebaný obraz a nečistý zvuk?

of 2014 number 1 (The Fricken Film Critic)

Jo rok 2014 je fuč a tyhle sestřihy už tu zase straší. A víte co, letos tu nebudu dávat všechno, protože je toho na YT rok co rok víc a víc. A tak vyberu jen ty tři nejlepší fláky.

Staří veteráni už se stříháním asi nadobro sekli, a tak dostali prostor nováčci a prvním z nich je tu TFFC.

of 2013 number 4 (Matt Shapiro)

Matt na to jde výrazně jinak než ostatní. Dost experimentuje., za to jistě chvála. Ale ten výsledek bohužel nefunguje.

of 2013 number 3 (Gen Ip)

A máme tu prvního veterána. Nebo spíše veteránku. Gen Ip (nebo také Genrocks) byla v minulém roce příjemné překvápko a vytasila se "za mně" s nejlepším videem roku.

Mno a letos? Precizní prácička. Po střihové stránce bravurní. Ale tak nějak v tom necítím pořádnou šťávu jako dříve. Nevím, nevím, jestli tohle bude na obhajobu loňské pozice stačit.

of 2013 number 2 (The Sleepy Skunk)

Jako druhý se nám předvede další nováček. Nebo spíš skokan roku. The Sleepy Skunk má za sebou už tři videa, ve kterých se postupně propracovával výš a výš. A letos už jeho video nemůže zůstat bez povšimnutí, neboť ten pokrok je znát. Dobrý výběr hudby. Nechybí Skunkova oblíbená akční pasáž a na závěrečné minuty naservíroval i něco pro nás melancholiky.

of 2013 number 1 (Miguel Branco)

Tak jo, je to tu znovu. Starý rok je skoro za námi. Nový před námi. A tak je čas na pořádnou dávku sestřihů.

A jako první se nám představí nováček Miguel Branco. Není těžké uhodnou, kdo je jeho vzorem a studnicí inspirace. Hudba i styl připomínají některé velikány z roků minulých, a navíc si i Miguel pomáhá střípky z filmů roku budoucího. Každopádně výsledek šlape dobře a na první video je to vlastně víc než dobré.

M3Awards 2012

Červenec 2013 a já mám pořád ještě nedořešený minulý rok :-/

of 2012 number 4 (Kidnin)

Kidnin na to jde dobře. Jde na to trochu jinak než jeho konkurence. Bude to však stačit? Video je, řekněme průměrné a ty pauzy mi v něm trochu vadí. Nejlepší Chapter si však Kidnin nechal na konec. Není to žádné akční okénko nebo jiné optimistická placka na závěr. Je to depresivní proslzený koláček podmazaný klavírem z Amélie. Mno takový závěr jsem nečekal. 8-O

Šampiónem toho roku však nadále zůstává Genrocks a už asi neexistuje nikdo, kdo by ho mohl letos sesadit.

of 2012 number 3 (Matt Shapiro)

Dobrá prácička. Velmi dobrý střih. Matt si s tím umí vyhrát. Hudebně to už však tak dobře nezvládá, oproti svým konkurentům. A i když je střih povedený, nese si téměř po celou dobu videa stejný styl, a tak se ve spojení se špatným výběrem hudby, stává po pár minutách celkem nudnou záležitostí. Konec videa však dojem trochu napravuje. Nejlepší letošní kousek to však nebude.

of 2012 number 2 (Kees van Dijkhuizen)

A Kees tasí svůj kousek. Mno, střední část je asi nejlepší, i když ten Woodkid už mám dost oposlouchaný. Každopádně je to kvalitní prácička, ale Genrocks zatím vede. Kees zřejmě letos není ve formě, stejně jako já. Konec roku a já viděl teprve 30 filmů :-/

of 2012 number 1 (Genrocks)

Rok se s rokem sešel, a jsou tu opět mé oblíbené celoroční sestřihy. A jako první je tu Genrocks a nasazuje laťku poměrně vysoko. Paráda