Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krátkometrážní
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (343)

plakát

Murder Mountain (2018) (seriál) 

Ta stopáž měla být poloviční.

plakát

Hříšnice - Cora (2017) (série) 

Jeden z nejlepších a nejméně otřelých thrillerových příběhů, které jsem, kdy viděla, a k tomu po všech stránkách výtečně natočen.

plakát

One of Us (2016) (seriál) 

Vecpat tam druhou dějovou linku, která s první defacto nersouvisí a nijak do ní nezasahuje, nebylo úplně moudré.

plakát

Nedá se utéct (2019) (seriál) 

Problém španělské kinematografie je v přežívající sentimentálnosti, pro španělského diváka, je třeba veškeré temno nějak změkčit, nejlépe romantickou popovou hudbou.Takže když se hlavní hrdinka snaží vyprostit z pout při únosu a hraje k tomu nějaký Justin Bieber, vypínám. Španělé ještě mají před sebou jakous cestu, kterou musejí urazit ...

plakát

Volejte Saulovi (2015) (seriál) 

Bob Odenkirk, stand up comician, který má vynikající schopnost retardovat a komplikovat děj, což lze pokud on sám nemá být zaroveň hybatelem. One man show Boba Odenkirka potrádá drive a já to z frustrace vypla ... P.S. Vůbec nechápu, co je na seriálu rafinovaného, zejména tedy, když donekonečna opakují tytéž gagy ...

plakát

Ray Donovan (2013) (seriál) 

Koukám na sedmou sérii a ten seriál si pořád drží úroveň. Když jsem si přečetla popisek na HBO, myslela jsem, že si to budu pouštět leda k vaření, a ejhle vono to není vůbec blbý.

plakát

Černobyl (2019) (seriál) 

Jedná se o dramatizaci a tak je na to třeba pohlížet. V minulosti jsem zhlédla celou řadu dokumentů o katastrofě černobylu a na seriálu se mi líbilo to, že byl schopem zprostředkovat některé děsivé detaily a stranickou neochotu. Seriál je komorní a hlavní postavy jsou konjunkturou mnoha vědců, vojáků a aparátčíků, kteří katastrofu řešili s nasazením vlastních životů a s plným vědomím toho, že zemřou.

plakát

Na mušce (2018) (seriál) 

Podobně jako Luthera jsem po pár dílech vypla a to z toho důvodu, že tento typ pikareskní neautencity mi jednoduše nesedí.

plakát

Hořká chuť sedmikrásek (2018) (seriál) 

Zhlédnuto v originále v galicijštině, čili je skutečně originální produkce galicijské provincie a na poměry minoritních seriálů se docela povedl.