Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (288)

plakát

Tři billboardy kousek za Ebbingem (2017) 

Po letech jsem zase pustil a zvedam na 5. Ten film je krasnej. Celej casting je dokonalej a fakt me bavilo sledovat prakticky vsechny postavy na platne. McDormand, Rockwell, Woody, Dinklage... super zahrane v kazde scene. Chvilema je film dojemny, chvilema poradne detektivni drama... super.

plakát

Barbie (2023) 

Konecne jsem se k tomu dostal. Nevim, jestli mi uskodil vseobecny hype a pak velka ocekavani... a pak trochu zklamani. Zabavny to je, hlavne prvni pulka me bavila hodne. Pak, kdyz zacne odboj, tak tam to pro me zaclo trochu drhnout. Vzdycky jsem si rikal: jo, tohle je dulezite tema, to je to hezky ukazany, jak tenhle bullshit musi zensky snaset... a nasledne to tam nekdo doslova vysvetlil, cimz to pro me docela zabit. Nevim, ale asi bych tem divakum veril trochu vic v tomhle... ale co ja vim, treba to mala holka daleko vic oceni takhle. :-)

plakát

Fremont (2023) 

zajimavy namet o afghanske tlumocnici zijici v USA a pracujici v tovarne na kolacky stesti, co tak nejak hleda sama sebe. je to hrozne pomaly, cernobila tomu dobre sedi... ale bylo to tak nejak o nicem. Hrozne zalezi, jestli se vam to trefi do nalady. pokud ano, super, pokud ne, budete trpet. U me to bylo tak napul no. Sympaticka hlavni hrdinka,  usmevnych momentu nebylo malo...

plakát

Chudáčci (2023) 

Emma Stone samozrejme famozni, ale jinak tyhle bizary asi nejsou pro me. :-D  na jednu stranu mi to rpislo fakt fascinujici a zajimavej napad, na druhou jsem si celou dobu rikal: tvl t je strasna kravina. :-)) No, podruhe to asi neuvidim, ale doporucit to rozhodne muzu. K zamysleni to donuti a tu umeleckou kvalitu tam vidim, jen to slo nejak mimo me. Jinak ta objevena sexualita u maleho decka je tam imho vykreslena uzasne a je to chilema fakt hodne dekadentni a bizarni. Jen jsem tam pulku filmu nevidel nic moc navic.

plakát

Duna: Část druhá (2024) 

Jak rika Cival: This is Cinema!  Fakt jsem si uzival kazdy zaper tehle epicke bomby.Audiovizualne skvele, opulentni, nadherne... ten fanatismus vykresleny vyborne, zahrane taky. Jdete do kina, tohle chce videt na velkem platne. Podle me to bude film roku, moc nevidim neco, co by mohlo ve zbytku roku konkurovat.

plakát

Čtyřicítka na krku (2012) 

Nic moc, nejak to na me nefungovalo, ten humor tam nebyl moc dobrej, obe decka strasne ale uplne ukrutne otravny a nesympaticky, Rudd nemastnej neslanej... urcite najdete lepsi komedie.

plakát

Přestupný rok (2010) 

Nemastna neslana komedie, co vlastne neni zas tak vtipna, i kdyz par gagu tam je... skoda, obsazeni je sympaticky. ale v zanru najdete daleko lepsi veci.

plakát

Napoleon (2023) 

Ja jsem celkem zklamany, remeslne je to samozrejme porad vyborny, Ridley umi. bitvy jsou zabavne a dobre. Trochu me jen rozcilovalo to jak je to barevne divne podanne, ale ok. Ta sepie filtr nebo jak to nazvat se mi moc nelibila... Ale proste neco tomu filmu chybi. Nedokazal me poradne vtahnout do deje, neustale preskakovani tech dvou hlavnich linek, bojove a milostne, bylo ve vysledku spis rusive. Vzdycky kdyz uz se to zacinalo rozjizdet, preskocili jsme na druhou linku... a tak porad dokola. Joaquinovo pojeti Napoleona, kdy je vetsinu casu bez nejakych emoci a jen tam chodi,mavne rukou nebo tak... takove zvlastni. Kralovstvi nebeske a Gladiator jsou proste jine a moc neverim, ze to reziserska verze napravi. Uz takhle je ta stopaz strasne dlouha.

plakát

Hra doopravdy (2024) 

Nevim, nejak me tyhle akcnaky prijdou uz ohrane. Zabijak, co to kryje pred rodinou a chce pryc z toho zivota... velmi originalni. Akcni sceny nic moc, vtipny to taky zas tolik nebylo. Docela nuda.

plakát

To se mi snad zdá (2023) 

tak nevim, asi jsem mirne zklamany, cekal jsem to asi lepsi, po pomerne nadsenych reakcich. Vylozene spatny to nebylo, chvilema jsem se bavil a nakonec teda asi takove slabsi 3 za me. Cage dobrej a pribeh vypadal hodne zajimave, ale pak me to postupne nejak ztracelo... v momente, kdy se motiv preklopil do negativniho, tak uz mi to rpislo asi moc prehnane, zvlast reakce ostatnich lidi na hlavniho protagonistu, tam uz mi to neprislo uveritelne a jen jsem si rikal wtf?  Ale aspon, ze Cage po letech nehraje v uplne sracce, to je plusovy bod. :-)