Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Sci-Fi

Oblíbené filmy (10)

Tenkrát na Západě

Tenkrát na Západě (1968)

Dokonalost, nejlepší western co znám. Výborní herci (Robarts a Bronson jsou prostě úžasní), skvělá hudba, užasnej děj. Nejen western, možná nejlepší film co jsem viděl. Přes tři hodiny dlouhé a uteče to ani nevíte jak. A Claudia Cardinal, to byla kus ženský. Tady nezbývá než souhlasit s Cheyenem: " Can't imagine how happy it makes a man to see a woman like you. Just to look at her."

Na pokraji slávy

Na pokraji slávy (2000)

srdcová záležitost. Tenhle film můžu prostě vidět 100x a stejně se neomrzí. Skvělý příběh, skvělá hudba, výborná a nádherná Kate Hudson... 70. léta v USA museli být docela zajímavá. Edit: tenhle film chci videt na smrtelne posteli, dokoukat, zavrit oci a zemrit s usmevem na tvari... tak dobrej je.

Interstellar

Interstellar (2014)

K tomuhle filmu bych asi potreboval mit vystudovanou kvantovou fyziku. Vizualne skvele natoceny, vyborne obsazeny, ale pribeh takovej divnej... Spatny to rozhodne nebylo, ale ve vysledku asi nejslabsi Nolan... ok, po deseti letech jsem si vytahnul hlavu z prdele a musim rict, slovy Civala: this is fuckin cinema. :-D a menit na 5 hvezd. Nevim, proc mi tenkrat vadilo to "vedecke" pozadi, ted mi absolutne neprislo dulezite, jestli to je mozne anebo proc bych to mel resit z pohledu pribehu. uzasny zazitek.

Velká ryba

Velká ryba (2003)

Nádherný film o pořádné dávce fantazie! Anebo to byla pravda? ;-) Film, který mi vehnal slzy do očí prostě plné hodnocení dostat musí.