Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (176)

plakát

Temné léto - Tok lidí (2019) (epizoda) 

Na začátek klidný rozjezd, propojené úvodky postav docela zajímavé, snad si brzy najdu oblíbence. Doufám že se příběh ještě zajímavým způsobem prohloubí.

plakát

Hon (2012) 

Skvělý film opravdu skvělý dlouho sem žádný takový film neprožíval .

plakát

The Esseker File (2009) 

Malý příjemný doprovod k bonusům na Dvd Zrcadla. :)

plakát

King Kong 360 3-D (2010) 

Proč neudělají něco podobného v ČR hned bych zašel :)

plakát

Prometheus (2012) 

Absolutně skvělý, fascinující, překvapivý Prometheus který mě tak příjemné nadchnul že já sám sem tomu nevěřil že se mi to bude líbit. Když jsem viděl trailer řekl jsem wow vznik vetřelců, poté přišla zpráva Prometheus bez vetřelců nadšení opadlo a když už byla možnost vidět film bylo to s 50% obavami. Skončil film a prostě uchvatné herecké výkony a hudba též promně 92%.

plakát

Muž na Měsíci (1999) 

Miloš Forman natočil film který se mi od něj líbí nejvíce. Nejenom tím že se ve filmu objeví můj nejoblíbenější herec Jim Carrey ale je to film o Andy Kaufmanovi který se nebál dělat si z lidí skutečně a doslova PRDEL. Tony Cliffton v tom ohozu to sice bral vážně ale stačí si pusťit pár videií na youtube kde najdete opravdu skutečné video jak se Andy pohádal a sprostě zanadával v noční show Lettrmena. Prostě a jednoduše skvost Miloše Formana.

plakát

Útěk z vězení (2005) (seriál) 

Super seriál který davaly zaroveň se Ztraceni takže jsem nevěděl co dřív nakonec to opakovaly a já si to potom stáhnul. dobrá myšlenka seriálu i když každou další řadou už ztrácel seriál na svém názvu od druhé serie bych to nazval spíš jenom Útěk. 1.serie-95% 2.serie-75% 3.serie-50%

plakát

Star Trek (1966) (seriál) 

Klasika která vedla ke stovkám scifi seriálů a filmů

plakát

Californication (2007) (seriál) 

Sex, Drugs and Rock´n´roll. No Comment