Není to žádná superbomba, nic originálního, ale na druhou stranu je to celkem zábávné. Bylo to přecně to, co jsem od toho čekal a proto to hodnotím celkem kladně.
Kdo byli ti Švědové, a proč chtěli zabít Jacka? Proč Pavel zastřelil Matildu, kterou si najal na vraždu Jacka poté, co měla cíl na mužce, aniž jí dal šanci dokončit projekt? Proč se potom Pavel nechal zastřelit Jackem, který odjel skonat k řece? A co tam dělala ta kurva? To si ze mě někdo udělal prdel? Dávám jednu hvězdu za hezké záběry horské krajiny. Jinak je to ryzí sračka.
Tento film jsem viděl asi před 3mi měsíci a mám problém s i vzpomenout očem to vlastně bylo. Už když jsem šel z kina jsem měl tento problém. Patrně mě to moc nezaujalo.
Zkrátka "Dobrý ročník" není dobrý film!
Soudě podle reakce mých dětí, kterým se to velice líbilo, jedná se o vcelku úspěšný dětský film. Dokonce ani já se nijak zvlášť nenudil. A, že mi to místy přišlo trochu jednoduché? Však je to film pro děti. Za mě čtyři hvězdy, moje děty by dali 5.
UPOZOZNĚNÍ!!!
V tomto komentáři se autor neudržel a použil sprostá slova.
Ještě nikdy jsem neviděl tak houfně opouštět promítací sál.
Seriál s perfektní atmosférou, skvělá výprava, výborné postavy. Bohužel ten základní příběh nedokázal ani jednou nějak slušně vygradovat. Pokaždé, když už už se schylovalo k nějakému dramatickému vyvrcholení, tak to pak nějak odpískali a vyšumělo to úplně do prázna. Jedním z důsledků je, že to po třetí sezóně zabalili.
Ze všech tří dílů měl tento nejlepší marketing, film sám o sobě už nejlepší rozhodně nebyl. 3D efekty byly docela slušné, ale i tak mi to za 200 Kč vstupného přišlo jako nic moc.
Děj je velmi jednoduchý a přímočarý, což považiji za velké plus, neboť zaujme věkovou skupinu, které je tento film určen. Mé 3.5leté dceři se film velmi líbil. Kombinace reálných scén a animovaných postav je také velmi zdařilá a za zmínku stojí i malebné přírodní scenérie.
Provedení filmu je hezké, ale to už dnes asi nikoho nepřekvapí, výtvarně se nejedná o žádný experiment, ale o sázku na osvědčenou kartu. Děj stojí v za starou bačkoru, je nepromyšlený a v podstatě ve finále nedává ani valný smysl. Je tam pár gagů, ale jinak nic moc.
Jako exhibice jednoho nadupaného člověka to není špatné. Jako návod na přežití je to bezcenné. Neumím lézt po skalách, nevyznám se v květeně africké savany ani kostarické džungle, natož abych se vyžíval v latinských názvech. Možná chych ješte tak dokázal vyždímat sloní hovno. Dokonce i padák, jehož komponenty Bear Grylls tak hojně využívá, mám u sebe jen při velmi vzácných příležitostech.
Za příběh by to byl čistý "odpad!", dvě hvězdy díky vizuálním efektům katastrofických scén. Je to 99,8% koncentrát klišoidních scén, 0,02% připadají na vzdušnou vlhkost.
Celkem zajímavý nápad, který ovšem není dále nijak rozvíjen. Naštěstí poměrně vysoký rozpočet a na dnes již poměrně krátká stopáž (cca 1:30) z toho uželají celkem zábavnou akční podívanou, která skončí dříve, než začne nudit.
Zase jednou opravdu mizerný kousek.
Tento film by měl být postaven mimo zákon a jeho tvůrci popraveni.
Ještě bych si rozmyslel, jestli bych ušetřil jejich rodiny.
Při sledování tohoto kusu, mi akutně hrozilo, že se zadusím vlastními zvratky.
Hádám, že můj měsíční příjem přesahuje rozpočet tohoto filmu.
Tomu odpovídá úplně všecho.
Příšerný příběh s nepromyšlenými zápletkami.
Ubohé efekty.
Hrdinové, jejichž tupost nebyla slučitelná se životem.
Hugo a jeho velký objev (2011)
Perfektní řemeslná práce, skvělé využití 3D, ale jinak noc hlubokýho. Dejově průměrné a trochu rozvleklé.
Čarodějův učeň (2010)
odpad!Jay Baruchel je příšerný tele. Tomu filmu by se toho dalo vztklout milion věci, ale pořád by to stačilo třeba alespoň na jednu, či dvě hvězdičky, Ale ten výše jmenovaný hňup nasadil všemu korunu a díki jemu se film stal naprosto nesledovatelný.
Czech Made Man (2011)
Nebylo to úplně špatné, ale celkem mi vadil hlasový projev Jana Budaře, jeho hlas se rozhodně nehodí k douhým monologům.
Sanctum (2011)
Američan (2010)
Ženská věznice (video film) (2006)
odpad!Kvůli filmům jako je tento, by měla být stupnice hodnocení rozšířena alespoň o 10 stupňů směrem dolů. Takto musím urazit veškerý odpat tím, že tento film zařadím do této kategorie. Je to běs, je to běs, jet o běs.
Pan Popper a jeho tučňáci (2011)
Nekomplikované a celkem zábavné. Pokud máte děti mezi 3mi - 7mi lety, bude je to bavit a o to jde, ne?
Neznámý (2011)
Saxána a Lexikon kouzel (2011)
O trochu lepší než "Strom života" s B.Pittem. Byl jsem na tom s dětma (4, 5 a 6), těm se to líbilo, proto jedna hvězdička. Já se hrozně nudil.
Dobrý ročník (2006)
odpad!Už úvodní scéna se mi jevila jako podezřelá. Scéna z burzy, jako vystřižená z filmu "Záměna" z roku 1983 a pravděpodobně mnoha jiných filmů, mohla před 35 lety někomu přijít děsně zajímavá, dnes působila jako špatný vtip. V podobném duchu se pak odvíjí celý film. Je TRAPNÝ a NEORIGINÁLNÍ. Jedna z nejklišovatějších věcí, jaké jsem kdy viděl. Vůbec jsem nepochopil, proč se Scott, který má na svědomí i spoutu skvělých filmů, do něčeho takového pouštěl. Jěště bych pochopil, kdyby vila, ve které se to odehrává, byla jeho a on se s ní chtěl pochlubit světu. Zkrátka "Dobrý ročník" není dobrý film!
Šmoulové (2011)
Strom života (2011)
odpad!UPOZOZNĚNÍ!!! V tomto komentáři se autor neudržel a použil sprostá slova. Film, který má nepochybně obrovské, nebojím se říci megalomanské umělecké ambice, leč zcela bezdůvodně. Kořeny onoho stromu života jsou zapuštěny daleko v minulosti, v dobách velkého třesku. Tudíž se nedivte, že po jeho cestě vzhůru narazíte na dinosaura, ale o toho tu nejde, jedná se o příběh despotického otce a jeho rodiny, kterýžto poté, co dostal padáka se změní k dobrému, jo a také jim zahyne jeden syn, ale o toho tu také nejde, nejde tu ani o toho despotického otce. Myslím, že jádro celého filmu je v biblických sračkách, které se na vás z plátna řinou nebývalou měrou. Po 10 min. si příjdete až po uši v hovnech. Poměr děje vůči již zmíněným sračkám činí asi 10:90 %. Ještě nikdy jsem neviděl tak houfně opouštět promítací sál. Myslím, že kdyby promítali jen černé plátno, tak to nemohlo být ani z poloviny taková nuda.
Kajínek (2010)
odpad!Upřimně, byl bych překvapený, kdyby Jákl natočil něco jiného, než odpad
Králova řeč (2010)
Dost mo to připomínalo Rocky Balbou, když nabíral fyzyčku, jen ta hudba tam chyběla
Deadwood (TV seriál) (2004)
Fimfárum – Do třetice všeho dobrého 3D (2011)
Méďa Béďa (2010)
Rango (2011)
Bitva v Ardenách (2009)
odpad!Jenen z nejhorších filmů na toto téma. Schlaf gut kamerad.
Kniha přežití (2010)
odpad!Podezírám autora, že výrobu tohoto filmu si zaplatila nějaká církev jako reklamu na bibli. Sračka se slušným rozpočtem.
Dům v temnotách (2009)
Nudné, všední a ten konec to rozsvítí :(
Nutné k přežití (TV pořad) (2006)
Poslední dny války (2009)
odpad!Za poslední dobu jsem viděl clekem dost špatných filmu, viděl jsem i ty velmi špatné, ale toto je vrchol! Slovy Járy Cimrmana "Je to děs, jeto děs, je to děs!". Nechci se Rusů nijak zastávat, ale je zřejmé, že režisérovi musí pěkně ležet v žaludku a že mu provedli jistě něco velmi ošklivého. Scéna, kdy vejdou do lazaretu, tam jsou dva ranění a oni nešetří slovy hrůzy mě připomíná scénu z filmu Žhavé výstřely 2, kdy Charlie Sheen uzří spoutaného Rowana Atkinsona a procerí skrz zuby "BOŽE, SVÁZALI MU TKANIČKY"
2012 (2009)
Náhradníci (2009)
Stmívání (2008)
odpad!Zase jednou opravdu mizerný kousek. Přišlo mi, že si nikdo nedal práci vymyslet jakoukoliv zápletku. Něco tak plytkého jsem už opravdu dlouho nezažil. Rád bych se rozepsal o něco více, ale přezto, že jsem tento film viděl teprve předevčírem, tak kromě pocitu, že jsem viděl něco, co jsem neměl, si nic nevybavuji. Myslím, že i filmy pro teenagery mohou mít určitou útoveň a proto jim raději doporučuji nějaké porno. Třeba nějaký soft ze 70tých let, tam se aspoň nasmějou.
Supervoják SS (TV film) (2006)
odpad!Tento film by měl být postaven mimo zákon a jeho tvůrci popraveni. Ještě bych si rozmyslel, jestli bych ušetřil jejich rodiny. Při sledování tohoto kusu, mi akutně hrozilo, že se zadusím vlastními zvratky. Hádám, že můj měsíční příjem přesahuje rozpočet tohoto filmu. Tomu odpovídá úplně všecho. Příšerný příběh s nepromyšlenými zápletkami. Ubohé efekty. Hrdinové, jejichž tupost nebyla slučitelná se životem.
Smrt čeká všude (2008)
Film je dost dobrý, trochu mě překvapilo, že dvě největší hvězdy Guy Pearce, Ralph Fiennes se tam sestihly ani ohřát. Ale o to lepší:)
Kvaska (2007)
odpad!Co tím chtěl autor říci ?
Zrození Evy (2002)
odpad!Myslím, že už jsem dlouho neviděl něco tak zbytečného. Příšerná nuda předstírající umění. Možná by se to dalo využít jako spořič obrazovky.