"...a to vám nevadí, že jste tu strávil tolik času?" - "Ne. Tak, víte co, já jsem rybář, takže jestli sedím u vody, tak stejně kolikrát nic nechytím, takže to bych musel bejt naštvanej pořád."
Viděno na VHS z půjčovny in 90's. Přestože to má být, jak se teď dočítám, parodie na filmy které jsme neviděl na afro-americký life style, který neznám a nepřipadám si ošizen, je to podlě mě nejlepší film obou Wayansů. Ta scéna kdy babička dostává KO mě vždy zaručně pobaví, tu bych viděl jako zásadní.
Stará pravda říká, že všechno zlé je k něčemu dobré. V žádném díle seriálu Zeitgeist nepadla jediná zmínka o tom, v čem vlastně spočívá ono trpěné pozitivum systému peněz pro peníze samotné.
Another Earth (2011)
Bylo to milé.
Český sen (2004)
Neřízená střela (2010)
Přesně jak píše misiacik. Snad nejhorší ostrovní film, který jsem viděl. Co jinde fungovalo dokonale mě zde akorát nasírá.
Sucker Punch (2011)
Odpad dát nemůžu, páč jsem to nedokoukal. Fuj!
Paul (2011)
Mamba (1988)
Před těma dvaceti lety to bylo překvapivých 80% - teď jsem to po deseti minutách s úsměvem vypnul.
Nevyhrožuj (1996)
Zeitgeist: Moving Forward (video film) (2011)
Zkus mě rozesmát (2011)
NUDA
Má mě rád, nemá mě rád (2010)
Platan :(
Belyj sneg Rossii (1980)
Belyy Sneg Rosii - www.imdb.com/title/tt0193003/
Zima kúzelníkov (TV film) (2006)
Jednoduchý, milý, zábavný, jo. :)
Spartakus: Krev a písek (TV seriál) (2010)
Hezkej bobr, Vivo.
Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál) (2010)
Nejlepší díly jsou tak uprostřed série (1.) konec už krapet drhne. Jedne z hodně mála seriálů, které jsme viděl do konce.
Život po životě (2010)
Nuda...
Baron a ostrý Bill (TV film) (1984)
Hallmark :)
Resident Evil: Afterlife (2010)
Po velmi dobré a napínavé jedničce třetí zbytečné pokračování. Proč já na to vlastně koukám?
Mother and Child (2009)
Decent story.
Počátek (2010)
Čekal jsem o dost víc, dal jsem to na dvakrát, tak dám dvě.
Faster (2010)
Ubohost. Lituju ztracenýho času.
I Spit on Your Grave (2010)
Kdybych u toho nevečeřel a moje jídlo (hovězí a pečený fazole) nepřipomínalo části filmařských reálií, dal bych i čtyři hvězdičky.
Manažeři (2010)
Chvílema trochu utahaný a Afflecka nemusím, ale jo, určitě se to dá vidět.
Megamysl (2010)
60% ale dobrý.
Nezastavitelný (2010)
Yes :)
Cizinec (2010)
odpad!Umíral jsem nudou.
Dlouhý polibek na dobrou noc (1996)
"Get real, sweetheart . I ain't handsome , I ain't rich, and the last time I got blown candy bars cost a nickel"
Síla lidskosti - Nicholas Winton (2002)
"Podle mě neexistuje věc, která by se nedala uskutečnit, když je opravdu rozumná."
Děcka jsou v pohodě (2010)
Always disfunctional.
Defendor (2009)
odpad!Retard.
Králova řeč (2010)
Už jsem těch filmů viděl dost, ale to co předvádí Geoffrey Rush je asi nejlepší supporter ever. Tenhle film není o pitomejch Oscarech tohle je skvost.