Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Dobrodružný

Biografie (11)

Marija Karan (herečka)

28.08.2011

Jako malá holka velice ráda zpívala a vyprávěla vtipy v okolí své domoviny, hereckou kariéru nastartovala menší rolí v srbské TV v roce 2002 a dnes má na kontě role ve filmech THE RITE, či ASSASSINATION GAMES.Rodačka z Bělehradu přišla na svět jako druhé dítě do lékařské rodiny v roce 1982. Její otec je doktor, matka zdravotní… (více)

Gemma Chan (herečka)

06.07.2011

Anglická herečka je pravděpodobně divákům povědoma díky roli Mii Bennett v DOCTOR WHO "THE WATERS OF MARS" z produkce BBC nebo jako Soo Lin v seriálu z roku 2010 SHERLOCK, adaptaci v hlavní roli s Benedictem Cumberbatchem a Martinem Freemanem taktéž z produkce BBC.Gemma Chan se narodila 29. listopadu 1982 v Londýně ovšem téměř… (více)

Julianne Hough (herečka)

04.07.2011

Rodačka z Utahu spatřila světlo světa v roce 1988. Pochází z početné rodiny Mari Anne a Bruce Roberta Hough, kteří mají celkem pět dětí. Julianne je ze všech sourozenců nejmladší. Ve Spojených státech amerických je známá jako sálová tanečnice (společenské tance), country zpěvačka a v neposlední řadě jako herečka.Jak už bylo… (více)

Sylvester Groth (herec)

26.06.2011

Sylvester Groth se narodil 31.3. 1958 ve východním Německu ve měste Jerichow. Vystudoval herectví a zpěv na dramatické škole "Ernst Busch" v Berlíně. Po škole se proslavil jako tzv. "stage actor", který je žádán ve všech německých divadlech. Postupem času se dostal i k filmu, svou první hlavní roli dostal v roce 1993 ve filmu… (více)

Lúcia Moniz (herečka)

26.06.2011

Rodačka z Lisabonu pochází z umělecké rodiny, otec Carlos Alberto Moniz je známý dirigent/zpěvák a matka Maria do Amparo neméně známá zpěvačka. Lůcia je v současnosti širokou veřejností vnímána jako úspěšná zpěvačka a herečka.V devadesátých letech Lúcia studovala hudební akademii Santa Cecíla odkud po roce přešla do Minnesoty,… (více)

Tom Beck (herec / skladatel)

03.12.2010

Hnědooký rodák z Norimberku je českým divákům znám především rolí vrchního komisaře Bena Jägera v televizním seriálu KOBRA 11.Na bavorské akademii Augusta Everdinga v Mnichově vystudoval herectví a tanec, ve svém CV uvádí, že ovládá hru na 4 hudební nástroje a k tomu zvládne pět tanců, plynně mluví anglicky, francouzsky a… (více)

Violante Placido (herečka)

07.11.2010

Jejími rodiči jsou režisér Michele Placido a herečka Simonetta Stefanelli, která se mimo jiné objevila v prvním díle trilogie The Godfather v roli Apollinie Vitelli-Corleone, ženy Michaela Corleone (Al Pacino). Proto se není čemu divit, že i Violante zabrousila do světa filmu.První filmovou příležitost dostala ve filmu QUATTRO… (více)

Johanna Jussinniemi (herečka)

02.12.2008

Johanna Jussinniemi je pornoherečka pocházející ze Švédska. Narodila se finským rodičům ve Stockholmu, kde strávila celé své dětství. Je švédské národnosti, avšak sama o sobě s hrdostí prohlašuje, že je něco mezi – tzv. Švédko-Finka. Zajímavostí je, že v hokeji při zápasech Finsko-Švédsko fandí zemi svých rodičů.Než v roce 2004… (více)

Lucy Gordon (herečka)

02.12.2008

Byla britská herečka a modelka. V roce 1997 se stala tváří CoverGirl a první filmové role se dočkala v roce 2001 ve snímku PERFUME, následovaly štěky ve SPIDER-MAN 3, SERENDIPITY, či THE FOUR FEATHERS. Mezi nejznámější role Lucy Gordon patří ztvárnění krásné Jane Birkin v autobiografii SERGE GAINSBOURG z roku 2009. Bohužel se… (více)

Martin Kove (herec)

02.12.2008

Martin Kove, 184cm vysoký chlapík s drsnou vizáží a přísným pohledem se narodil v roce 1947 v Brooklynu v židovské rodině.Do filmového světa vpadl v roce 1971 menší rolí v LITTLE MURDERS a o rok později ve snímku THE LAST HOUSE ON THE LEFT. Během následujících let dostal několik podřadnějších rolí až konečně přisel rok 1984 a s… (více)

Janet Gunn (herečka / režisérka)

02.12.2008

Janet Gunn (Janet Lynn Fulkerson), 160 cm vysoká rodačka z Texasu, již ve svých školských letech projevovala zájem o herectví. Na W.E. Boswell High School, kde v roce 1980 úspěšně odmaturovala, navštěvovala dramatické a herecké kroužky, ve kterých byla velmi aktivní. Nejen herectví naplňovalo její školní léta, celé 4 roky na… (více)

Reklama