Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Dobrodružný

Zajímavosti k filmům (74)

Prokletí žlutozeleného škorpióna

Prokletí žlutozeleného škorpióna (2001)

Woody Allen považuje tento film za svůj vůbec nejhorší. V knize "Woody Allen - Hovory o filmu" dokonce prohlásil, že obsadit se v tomto případě do hlavní role bylo poměrně nešťastné rozhodnutí.

Annie Hallová

Annie Hallová (1977)

Od tohoto filmu se datuje tzv. slavný módní styl, který udávala herečka Diane Keaton (Annie Hall). Všechny kostýmy, které je možné na Diane Keaton spatřit, jsou její vlastní nápady a kousky z vlastního šatníku. Od natočení filmu měla Diane Keaton od Woodyho Allena volnou ruku, co se oblečení a kostýmů týká.

Spy Game

Spy Game (2001)

V momentě, kdy Nathan Muir (Robert Redford) vchází do své kanceláře poté, co mu tři zaměstnanci CIA prohledávali pracovní složky, je možné spatřit na věšáku vedle dvěří červenou kšiltovku, která patří režisérovi filmu Tonymu Scottovi.

Šťastný Nový rok

Šťastný Nový rok (2011)

Zac Efron (Paul) se po natáčení filmu Hairspray (2007) s Michelle Pfeiffer (Ingrid) do herečky údajně zamiloval a jeden z důvodů, proč přijal roli ve filmu, byla líbací scéna právě s Michelle Pfeiffer.

Šťastný Nový rok

Šťastný Nový rok (2011)

Ashton Kutcher (Randy) a Zac Efron (Paul) hrají ve filmu nejlepší kamarády. Ačkoliv divák může spatřit mnoho scén, kdy si kamarádi telefonují, nikdy je nespatří ve filmu v jedné scéně dohromady.

Mazel

Mazel (2012)

Kim Kold (Dennis) měří 193 cm a jeho váha se pohybuje kolem 140 kg.

Fantomas se zlobí

Fantomas se zlobí (1965)

Slavné létající Fantomasovo (Jean Marais) auto je značky Citroën DS. Tento vůz poprvé spatřil světlo světa 6. října roku 1950. Kabriolet, ve kterém komisař Juve (Louis de Funès) a novinář Fandor (Jean Marais) stíhají prchajícího Fantomase ve vlaku, je automobil značky BMW 507, který se vyráběl v letech 1956-1959.

Tohle je ráj

Tohle je ráj (2012)

Georgeův (Paul Rudd) tzv. „Mirror Talk“ byl improvizací Paula Rudda.

Zásnuby na dobu neurčitou

Zásnuby na dobu neurčitou (2012)

Téměř všechny restaurační scény byly natáčeny uvnitř detroitského podniku MGM Grand Detroid.

Kobra

Kobra (1986)

Většinu filmu má Marion (Sylvester Stallone) v ústech sirku a na očích sluneční brýle. Poprvé si brýle sundá v čase 15:25.

Reklama

Ovládací panel
9. nej uživatel Německo
20 bodů