Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Animovaný

Oblíbené filmy (10)

Vetřelci

Vetřelci (1986)

Pro mě jeden z nejlepších sci-fi vůbec! Hold Cameron patří ke špičce.Spousta lidí se mně ptá, proč se ti líbí víc 2 než 1 ? Je to jednoduché! Ja miluji akci a vyzuální efekty a v Aliens je jich mnohem víc a navíc mistrovsky zpracovány, na 80 léta samozřejmně. No a závěrečná scéna Riply vs. Královna100%

Schindlerův seznam

Schindlerův seznam (1993)

Mislím si že je to nej. film ukazující zvěrstva páchající za 2 svět. války!! Spielberg je mistr v tom co dělá a vždy to dělá zatraceně dobře. Tento snímek je tak emotivně a mistrovsky spracován že po projekci jsem byl jak zdřevěnělej se slzami v očich jsem kroutil hlavou nad věcmi které jsou ve filmu tak autenticky vyobrazeny!100% Zvedám na 6..

Poltergeist

Poltergeist (1982)

Bál jsem se když jsem to viděl jako kluk u strejdy na VHS v roce1988. Film sice nenatočil Spielberg ele 99% je jeho práce, skvělá hudba a výkon herečky Williams. Jsem rád že jej mám!

Forrest Gump

Forrest Gump (1994)

Buba byl můj nejvíc nejlepší přítel! Pro me je to Forrest! Vyprávění o životě 1 člověka zachicující životy těch druhých a nádherná ukázka toho jak lze jednoduše vysvětlyt některá fakta v americké historii.

Jurský park

Jurský park (1993)

Nechápu jak Jurský Park není mezy top 20 a nevlezl se ani do 200 !!!??? Vždyt to byl a pořát je kultovní film. Min. 30filmů z top 200 by tam nemělo být.

Sedm

Sedm (1995)

Prvně jsem viděl Mlčení jehnátek na Vhs . Po letech jsem v kině viděl Sedm a na chvíly jsem zapoměl na Jehnátka ! Ano tomu filmu zasloženě patří 6 místo v top 200 ,a v mích top10.

Avatar

Avatar (2009)

Ůžas!!!!! 160min čistě profesionální filmařiny,která dává ladku tak vysoko jak jen to jde! Svět tak báječný že by člověk chtěl zůstat!! Vím že jsem byl na Pandoře a zamiloval se do ní!! Díky pane Cameron :-) 100a.........%