Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Krátkometrážní

Oblíbené filmy (10)

Nepolíbená

Nepolíbená (1999)

Nechápu, co se tady může někomu nelíbit. Je to vtipný a ikdyž jsem to viděl asi 50x, vždycky si to rád pustím.

Prostě sexy

Prostě sexy (2002)

Naprostá jízdaaaa! Film je super od začátku do konce a fakt teda nevím, co ste Vy ostatní sledovali mezitím, co sem já koukal na tuhle super komedii:D

Protivný sprostý holky

Protivný sprostý holky (2004)

Hodně dobrej film, kterej podle mýho není zase až tak moc určenej dětem (Sex, sprostý slova..). V hlavní roli ještě nezkažená Lindsay a začínající Rachel McAdams s Amandou Seyfried byly suprový a celkově sem se smál skoro po celou dobu.

Holky z lepší společnosti

Holky z lepší společnosti (2003)

Oblíbený dílko...a vlastně ani nevím proč. Vím jen, že vždycky když to běží v televizi, tak sedím, jako přibitej. A závěr je moc hezkej.

Kluci v mém životě

Kluci v mém životě (2001)

Tento film znám vlastně téměř od jeho vzniku. Za dob HBO zdarma a období, když bylo všechno ještě prostý a zdánlivě jednoduchý. Už tehdy jsem ho měl rád a uchovával ho jaksi v povědomí. Dnes jsem ho ale po dlouhé pauze opět viděl a musel jsem svoje hodnocení zvednout. A to hned na plnej počet. On totiž funguje velmi dobře jako komedie, ale jako drama funguje ještě daleko lépe a to je něco, co jsem schopen ocenit až dnes a na co se mi vyplatilo těch pár let počkat. Drew není ani moje oblíbená herečka, ale ani neoblíbená, tím pádem tu nefunguje žádná zaujatost, která by se přikláněla na jednu nebo druhou stranu. Nicméně toto je už druhej film, kterej mám v oblibených, a kde ztvárnuje hlavní postavu, takže ...je nakonec svým způsobem oblíbenkyní, nebo si jen vybírá filmy, který jsou mi prostě něčím sympatický? Neodpovídejte:)

Mezi námi děvčaty

Mezi námi děvčaty (2003)

Fantastický. Takhle sem se nezasmál už dlouho. Jak Jamie, tak Lindsay to věříte, ale přiznejme si, že Jamie jako rozmazlená pubert´ačka byla naprosto dokonalá. Freaky Friday sem viděl asi už tak 100x a fakt nepřeháním. Za 5/5, nic bych neměnil.

Mafiánka

Mafiánka (2008)

Film je to vlastně velmi malý, ale právě svou nenásilností ho řadím k mým oblíbeným. Alyssa Milano je tady snad jestě hezčí, než kdy jindy.