Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (103)

plakát

Padesátka (2015) 

Tolik rušivých prvků v jednom filmu jsem dlouho nezažil. Každá druhá scéna mě odvedla od děje a musel jsem přemýšlet nad tím, jestli pak režisér potažmo scénárista, byl někdy na českých horách. Scéna v horské chatě strašně dlouhá, až otravná. A vykreslení místních domorodců bylo dosti urážlivé. Já nevím, kde se stala chyba, že čeští filmaři nejsou schopní udělat kvalitní a vtipný film. Hrozná ztráta času.

plakát

Bojovník (2015) 

Osa filmu není ničím originální, takže nikoho nepřekvapí děj. Ale herecké výkony všech třech hlavních hrdinů, jsou velmi, velmi dobré a díky tomu ten film dostává na kvalitě. Nemám pocit, že bych tento film chtěl vidět znovu, ale určitě nelituji těch dvou hodin.

plakát

Gebrian versus (2012) (pořad) 

Naprosto mě to změnilo pohled na architekturu a stavby. S něčím sice nesouhlasím (Hradecká knihovna vážně není hezká), ale hodně poučný a inspirativní pořad.

plakát

Skyfall (2012) 

Nemám rád Daniela Craiga jako Jamese Bonda, ale myslím si, že toto byla jeho nejlepší Bondovka. Ale stejně děkuji odejdi:-)

plakát

Živí mrtví (2010) (seriál) 

Prví řada neskutečně dobrá, druhá připomíná rodinný pouta. A ta třetí má vzestupný náběh, ale první řadu už nikdy nepřekoná. Stejně Velký respekt a děkuji autorům za dlouho trvající zážitek.

plakát

Nitro Circus (2012) 

No tak to bylo vážně šokující. Poslední dobou se pravidelně objevují v televizi zprávy o vážně zraněných i mrtvých sportovcích, kteří stejně jako oni riskují ve svých tzv. Freestyle sportech a oni natočí dokument, kde všem ukazují jak je cool riskovat zdravý i život v naprosto hloupých nápadech. Několikrát jsem si říkal, že bych zakázal tento film všem do 40 let, protože jako otec bych nerozdýchal, aby moje dítě dělalo něco podobného. Použiji drsné srovnání s ruskou ruletou. Nikdy více prosím.

plakát

Zpátky ve hře (2012) 

Asi jsem měl velké očekávání od dua Eastwood, Timberlake. Takže malé zklamání. Protivný dědky Eastwood umí dobře, ale tato role se na moje gusto moc krát opakuje. Takže doporučuji všem co mají rádi protivný důchodce v MHD a chtějí se na ně dívat i v TV:-)

plakát

Profesor v ringu (2012) 

Nevím jestli to byl záměr parodovat Warriora, ale asi musel být, když se tam objevil feedback na Joela Edgertona. Jinak Kevin James opět pobavil. Doporučuji na odreagování všem co se neberou moc vážně:-)

plakát

Zásnuby na dobu neurčitou (2012) 

Jason Segel je můj oblíbený komik, takže to byl hlavní důvod proč jsem se pustil do romantické komedie. Navíc mě zajímala herecká spolupráce s E.Blunt, kterou velmi uznávám. A výsledek filmu byl docela nenucený, občas i vtipný a docela realistický. Jinak by mě zajímalo v kolika filmech už Segel ukázal zadek. Málo jich nebude:-)

plakát

Nespoutaný Django (2012) 

Tento film mě doporučil můj kolega, jako to nejlepší co v poslední době viděl. Manželka u něho usnula a já se s velkým přemáháním donudil do konce. Asi nikdy nepochopím Tarantina, ale další sračka co natočil mě utvrzuje v tom, že to nemá chlapec v hlavě v pořádku. Respekt před herci, že hrají v takové hovadině. 20% jen za kulisy.