Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Krimi

Obsahy (5)

Co se vlastně stalo

Co se vlastně stalo (2008)

Satirické komediální drama, v němž Robert De Niro hraje upadajícího hollywoodského producenta,který se snaží ubránit ponížení ze strany Hollywoodu.Při natáčení svého nového filmu prochází doslova peklem.

Film je natočen podle knihy What Just Happened? Bitter Hollywood Tales from the Front Line od Arta Linsona, ve které autor popisuje své zkušenosti jako producent v Hollywoodu.

I Love You Phillip Morris

I Love You Phillip Morris (2009)

V tomto filmu si Jim Carrey jako Steven Russel zahraje šťastně ženatého otce. Bohužel jeho chování a činy ho dostanou do problémů. Za své prohřešky je odsouzen a odvezen do věznice ve státě Texas. Spoluvězněm se mu stává Ewan McGregor v roli Philipa Morrise. Russel se do svého spoluvězně zamiluje. Toho však propustí a to vede Russela (Jim Carrey) k několikanásobnému útěku z Texaské věznice.

Film je založen na skutečných událostech. Knižní předlohou tohoto filmu je kniha Houston Chronicle od reportéra Stevea McVickera.

Únos vlaku 1 2 3

Únos vlaku 1 2 3 (2009)

Jedná se o další režijní počin Tonnyho Scotta, ve kterém hlavní roli ztvární Denzel Washington. Je to remake filmu Přepadení vlaku z Pelhamu z roku 1974. V hlavní roli s Walterem Matthauem, který jako policista měl zastavit unesené metro jež ovládali teroristé.

Policajt ze sámošky

Policajt ze sámošky (2009)

Kevin James se objevuje v další bláznivé komedii. Tentokrát si zahraje hlídače v supermarketu. Paul Blart není zrovna šťastlivec, na co sáhne to zkazí. Když náhle supermarket přepadne ozbrojený gang, stane se z Paula "superhrdina".

Yes Man

Yes Man (2008)

Film je o muži (Jim Carrey), který se rozhodne zásadně změnit svůj dosavadní život. A to tím že na všechno co mu přijde do cesty začne říkat "ANO". A tak se vydává na cestu se svým kamarádem (Bradley Cooper). Film je natočen podle stejnojmenné knihy od britského autora Dannyho Wallace.

Reklama