Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (60)

plakát

Top Gun: Maverick (2022) 

Pure porn! Lepší komentář napíšu, jakmile přestanu mít husí kůži.

plakát

Greenland: Poslední úkryt (2020) 

Jak z příručky "Katastrofický film snadno a rychle". Něco má přiletět, vláda lže, útěk do bezpečí, Sofiina volba, nehoda při útěku, někdo se ztratí, lidí běhají a hledají, někdo se najde, lidí brečí, lidí se spojí, lidi umírají,..." Samozřejmě je kladen důraz, aby každý záběr na prchající davy přesně splňoval rasové, demografické a genderové normy.

plakát

1. MISE - Krutá volba (2021) (epizoda) odpad!

Nebýt to v HD, věřil bych tomu, že je to špatný seriál z 90. let. Tohle je hloupý seriál, s hloupými dialogy, které jsou hloupě bez emocí odříkány hloupými herci. Sorry, ale Dolanský prostě nezahraje doktora, nikdy. Ale až bude hrát nějakýho týpka v komedii, rád se podívám. Dokonalost seriálu podtrhuje hloupá hudba a kulisy jak ze školní akademie. Pokusím se jeden díl dokoukat a pak na vše zapomenout.

plakát

Bez věcí nad věcí (2018) 

Nebýt citací Marxe a revolucionářských keců, mohlo to být o hvězdu lepší. Jenže snad všechny německý filmy z posledních let obsahují apel na soc/eko/komoušskou ideologii. Ne, socialismus/komunismus fakt není univerzální léčba toho, že se spousta lidí začala chovat jak konzumní štětky. Všeho s mírou. Ani 100, ani desítky tisíc.

plakát

První očista (2018) 

Jsem bílej. Jsem muž. Jsem hetero. Omlouvám se, že jsem to největší zlo na týhle planetě. Tak si řikam, jaký nepokoje by vznikly, kdyby tahle rasová pohádka byla naopak. Na víc nemam slov, vše podstatný už vystihla Asia_Power.

plakát

BlacKkKlansman (2018) 

Když budu hodnotit film, tak nemám skoro výhrad. Ale tak nějak jsem celou dobu věřil, že to ukazuje na kretény na obou stranách. Film se o to alespoň zpočátku snažil. Na konci jsem si už nebyl tak jistej a ten rádoby dodatek jen dokázal, že to prostě nestranný nebylo. Když už ukazuju bandu negramotných rednecků, jak pochodujou městem s loučema, tak bych měl taky ale ukázat, proč vlastně pochodovali. Kdybych natočil rabování černochů ve Fergusonu a dalších městech kvůli mrtvýmu "bratrovi", udělal bych z toho podobně vyváženej kousek...

plakát

Hacksaw Ridge: Zrození hrdiny (2016) 

Tohle se prostě musí líbit i neznabohu jako jsem já. Má to všechno. Příběh, akci, krev, vyhřeznutý střeva... A trochu mi to zas připomnělo, že tohle mírový období bylo a je těžce vykoupený.

plakát

Masaryk (2016) 

Film by se měl spíše jmenovat Mnichov než Masaryk. Nebo alespoň na mě to udělalo dojem, že jde spíš o ukázku politiky kolem roků 1938 a 1939. Jako občan ČR při sledování cítím něco, co zvedá hodnocení filmu. Nejsem si ale jist, zda li například rumunský divák bude cítit to samé. A bez těch emocí je to vlastně jen pěknej dokument.

plakát

REVENANT Zmrtvýchvstání (2015) 

Booooooooooring!!!!!! Proč to má 156 minut? Já chtěl spíše už volat 156, aby to někdo vypnul. Leonardo mi trochu připomíná Matta Damona, kterej umí říct jen Matt Damon. Uplně si představuju, jak při tomhle jedna polovina (divák, co se přišel bavit) sálu usíná a druhý (akademik, intelektuál) masturbuje. No, co si budeme povídat, já jsem pouze usínal...

plakát

Den nezávislosti: Nový útok (2016) 

Já se tak snažil dát víc hvězd, ale prostě to nejde. Vizuální efekty super, zvukové efekty super, řežba skvělá, ale i když jsem tam vyloženě šel, abych vypnul mozek a sledoval film, na tohle je vypnutí mozku prostě málo. Dialogy a vtipy jsou vyloženě debilní (navíc jsem ještě omylem vlezl na dabovanou verzi), všechno je ve filmu popsaný, aby náhodou někdo nepochopil pointu. Jenže často by to nepochopil jen člověk po totální lobotomii... Každopádně jsem dostal čerstvej příděl patriotismu do žíly, o americké vlajce se mi bude zdát ještě tak 3 týdny a budu slintat po trojce, která podle všeho rozjede mezigalaktickou bitku.