Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Sci-Fi

Recenze (70)

plakát

Pan Holmes (2015) odpad!

Aneb jak z největšího detektiva všech dob udělat otravného senilního dědka a z jeho společníků mrtvoly. Zbožňuji původní knihy sira Doyla, zdejší rádiové adaptace, skvělé ruské adaptace knihy i moderní BBC sérii s Cumberbatchem. Ale tohle dělá z Holmese slabocha. A takové příběhy o něm nejsou. Raději si vezměte knihu, nebo si pusťte jakýkoli jiný příběh. Tohle je hollywoodský doják ničící postavu Holmese. Díky, už nikdy více.

plakát

Vánoce naruby (2004) 

Pár vtipných momentů, ale většinou mi kane na mysl: abyste se z té blonďaté blbky nepos***i! Sousedi a zbytek města kecající do něčeho, do čeho jim je putna. Bych všem ukázal prostředník a odjel na dovolenou.

plakát

Voda pro slony (2011) 

Mne se to líbilo, příběh nijak překvapivý, ale dobře se na to koukalo, mělo to spád a příjemný happy end.

plakát

Boeing 747 v ohrožení (1996) 

Velice slušný film. Ano, je to sbírka všemožného klišé, ale děj dobře plyne, herecké obsazení táhne a Seagal nestihne projevit svoji hereckou topornost, neboť velice brzy odletí. A přitom film netrpí přehnanými projevy, které normálního člověka hned praští do očí. Ano, zneškodnění bomby dost na hraně, přistání také, ale lepší, než když v jiném filmu posadí hloupá puberťačka sama pomocí pokynů z věže letadlo na zem jako peříčko. A Suchet, kterého mám neomylně spojeného se sympatickým belgickým detektivem, je tu krásný záporák jak střižený. Prostě dobrá oddechovka.

plakát

Bylo, nebylo (2011) (seriál) 

Musím říct, že jsem ze začátku nečekal mnoho. O to víc mne celý seriál překvapil. Směs pohádkových dějů (ovšem ne v podání pro děti) s realitou stvořila zábavný koncept. A musím smeknout klobouk tvůrcům, protože ačkoli na hlavní dějovou linii nabalili spoustu subpříběhů, tak jako divák si nepotřebuji v hlavě srovnávat děj. Návaznost je prostě vypilovaná do detailu a bez špetky námahy se orientuji v celém příběhu. Pár nepřesností či nedokonalostí by se našlo, ale celkově to je výborný seriál, který si mne získal. Jediné co mi trochu vadí je Jennifer Morrison, pro mne to není příliš sympatická herečka. Ale roli zde zvládá dobře, takže OK. Jen ty triky vypadají někdy trochu zastarale, hlavně s ohledem na rok vzniku seriálu, ale to už dojem nemůže pokazit.

plakát

Hotel Transylvánie (2012) 

Na tomhle animáku je na první pohled vidět, že si nejde hrát na nějaký Oscarový počin. Ale to vůbec není chyba. Animace je velice příjemná, označil bych ji až jako Scooby-Dooovskou :-) Dobře se na to kouká, dostaneme nálož úsměvných gagů, příběh nepřekvapí, ale ani nebude nudit. Prostě velice slušná podívaná.

plakát

Čarodějův učeň (2010) 

Některé kritiky zde mi přijdou až přehnané.Pobavil jsem se, odpočinul...proč ne, mne to bavilo.

plakát

Volejte Novu (2003) (pořad) odpad!

Tenhle pořad je boží :-D Nejlepší je, když volají a píší diváci, tam je to totiž vidět inteligenční úroveň diváků Novy...potom jak je svých superpropadáků dělají naoko skvělé a milované pořady + tlupa totálních hereckých nul, které Nova prezentuje jako kdyby měli nejméně šest Oskarů... Pokud to chcete Volejte Novu brát jako vtip, tak je to 5 z 5 hvězdiček, ale jelikož to Nova myslí vážně, budu i já vážný...odpad!