Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Krimi
  • Komedie
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (94)

plakát

Hrabě Monte Christo (1975) (TV film) 

Po shlédnutí několika novějších adaptací, jsem změnila 3* na 4*. Toto klasické provedení mi nejvíce připomíná příběh, jak jej napsal Alexandr Dumas.

plakát

Úsvit (2023) 

Film způsobl rozkol:-) mezi přáteli. Muže nechal celkem chladnými a byli jednoznačně s panem ředitelem, ženy fandily paní ředitelové.

plakát

MOST! (2019) (seriál) 

O kvalitě seriálu vypovídá vášnivá celonárodní diskuze. Kdo nepochopil , že příběhy z takového prostředí jsou drsné, vulgární až šokující, ať se dívá třeba na Ordinaci apod. Vidím to jako dobrou sociální fresku okořeněnou velmi šťavnatým humorem. Vždycky Most! :-)))

plakát

Není čas zemřít (2021) 

Doufám, že Bondovky už nebudou pokračovat a 007 zůstane obdivovanou legendou. Obávám se, že nic originálního a neotřelého nelze vymyslet. Nerada bych zažila pád bondovek do přehlédnutelného průměru. Craigova Bonda jsem sledovala s nadšením, ale chyběla mi lehkost, nadsázka a jemný humor starších sérií.

plakát

Ledová archa (2020) (seriál) 

Moc zajímavé - myšlenka i provedení. Trochu děsivé, protože ne zase tak nereálné. Ale děj nabourávalo  množství odboček a "spravedlivé" rozložení děje mezi společenské skupiny. Bohužel jsem shlédla jen první sérii.

plakát

Duna (2021) 

Na první pohled velkolepé, ale je tam dost scén, které jsem viděla v jiných filmech. Celkově nuda a nic nového.

plakát

Invalida (2023) 

Čiročirá sranda! Řehtali jsme se, až nás břicha bolela a ještě v posteli jsme se smáli, když jsme si "přehrávali" nejlepší scény. Doporučuji shlédnout v letním kině, kde se lépe rozptýlí nadšené kvílení a hýkání spoludiváků. PS: film bez patosu připomíná, že se člověk může postavit i velkým problémům a zachovat si tak sebeúctu.

plakát

Sluga naroda 2 (2016) 

Supersranda:-))) Sluha národa je vlastně velmi odvážný nápad a dílo. Pokud to vezmu vážně, tak je to i o našich „elitách“, které rozkradli co mohli a stále pokračují. Naše cenzura a autocenzura by takto pojatou společenskou kritiku nedovolila:-((( Umělci by se báli, že budou obviněni z euroskepticizmu nebo ještě horších „sprosťáren“. Závěrečný proslov je úžasný, bere za srdce, kéž by mu mohli Ukrajinci dostát v budoucnosti. My už nemáme šanci. PS: Samozřejmě bez Zelenského by to nešlo, on tomu dal duši.