Film tak zlý, až je dobrý. Je tu zlé skoro všetko: hlúpe dialogy, otrasný herci, vzhľad zombie, gore mimo kameru, chovanie postáv. Ale cez to všetko má film svoje kúzlo, ktoré ocenia asi len taký milovníci 80. bad movies horrors ako ja. Inak, hudba je výborná: Motorhead, Thor...
Pán Romero si od svojich zombíkoch odskočil k inému tématu. No bol to jeho veľký omyl. A vlastne aj môj, čakal som nejaké super béčko. Dostala sa mi nudná sonda zo života potulných cirkusantov. Škoda, ten cover je nádherný...
Kua,jak ja som sa na to tešil. Čakal som nejaké výpravné historické béčko, nakoniec to bola len nudná feministická somarina o amazonke ktorá hladá chlapa čo by ju oplodnil. Dakedy to bol asi fakt problém. Najlepšia bola hudba od majstra Morriconeho, inak nuda so strašnými dialógmi. Odporúčam pozerať s titulkami, dabing je strašný.
Takto. Remake má vždy tú smolu, že ho každý porovnáva s pôvodnou verziou. Takže, kto nevidel pôvodný film, dá tomuto určite vysoké hodnotenie ako napr. Ricci. Ja dávam 4 hviezdy, aj keď som videl origoš. Prečo? A prečo nie? Je to pekne natočné, človek sa pri tom nenudí. ožrala James Woods.... som spokojný...
Tak som si dal reprízu po vyše 20 rokoch a ... Musím napísať že film ktorý som v detstve tak miloval, stratil svoje čaro. Holt, už sme predsa starší a máme iný pohľad na filmy. Hodnotenie čisto z nostalgie.
Dick Maas nám servíruje ďalšiu svoju kravinu, a ja ako ortodoxný béčkar mu to žeriem.Film má kopec hluchých miest, debilné dialógy, no ja som sa bavil. Komu sa zdal Rare export skôr pre decká, nech si pozrie toto.
Lacná kamera, hrozné herecké výkony, tupé dialógy, o hudbe sa tu hovoriť nedá, postavy sa správajú ako tupci (hlavne policajti), slizký Brian Austin Green ( slizký bol už v Beverly 90210) ..., no vyzeralo to na odpad. Ale. To GORE!!! Kua, to ma odrovnalo. Nádhera. Všetko čo som napísal v 1. vete odpustené.
Prekvapujúco dobrý krimi thriller. Liotta v kladnej postave policajta, ktorému niekto vraždí bývalé milenky a pošvy im plní svadobnými obrúčkami. Slater čoby šéf tímu FBI mohol dostať aj viac priestoru. Svoju rolu si užíval, a čo hláška to perla. Pre mňa príjemné prekvapenie.
Herecké obsadenie a obsah filmu sľubovali super filmový zážitok. Opak je však pravdou. Nepodarená, nudná sračka. Niečo oveľa lepšie už natočil Mr. Craven v Shockeri.
Bod dávam za masky upírov, inak to bola kravina. Dej som ani nepochopil, nedalo sa na to sústrediť. Holt, 90. roky boli čo sa horrorov týka dosť slabé.
Celkom dobrý slasher, ktorý sa aj napriek všetkým nelogickým veciam dá pozrieť. Potešil známy béčkar George Kennedy, len škoda že si nezahral dlhšie. Odporúčam dvd verziu, ktorá je o cca 20 minút kratšia oproti Vhs ktorú u nás vydal Davay. Našťastie neboli vystrihané gore scény, ale len nudné dialógy. V Holandsku kultová záležitosť.
Priemerný film, ktorý nad vodou držia gore scény. Inak skoro nič, príbeh je dosť jednoduchý, rodinné problémy tej akože bežkyne ma vytáčali. Podľa tunajších hodnotení som čakal viac. Možno stačilo len film skrátiť o cca 20 minút. Ale v pohode sa to dá pozrieť.
Na to že vo filme hraje len pár postáv, celý sa odohráva v 1. dome, má to slabý scénar a televíznu kameru, je to prekvapivo dobré. Pochválim masky duchov a napínavú atmosféru. Za mňa milé prekvapenie.
Wow! Všetko podstatné tu už napísali Flipnic a Kusko. Ja len potvrdím, že sa jedná o výborný raritný survival horror. Komu sa páčil Deliverance, alebo Trapped bude nadšený. V čom vidím ale najväčšie plus, je to že tu o prežitie bojuje partia mladých krásnych dievčat. A ako by napísal užívateľ Livingdead - krásne farby, skvelá kamera, naháňačky po lese... no paráda. Cz titulky sú vonku, tak s chuťou do toho.
A vy čo ste tomu dali odpad, čo ste čakali...?
Ak ste na všetko odpovedali áno, tento film si musíte pozrieť.
Všetko tu už je napísané, tak ja sa už len pridám k oslavným ódam na tento film. Táto kriminálka mi fakt sadla, vraha som tipoval niekoho celkom iného. Pekná hudba, kamera, Nice je ozaj pekné mesto. A pochváliť musím aj skvelý predrevolučný cz dabing, predpokladám že z Barandova. Jediné čo sa mi nepáčilo bol výkon hlavného komisára Jean-Louis Trintignanta. No možno sa až moc vžil do svojej role.
No pravdu povediac, čakal som viac. Pomalý rozjazd v ktorom sme sa zoznamovali s hlavnými postavami mi prišiel dosť nudný, skoro hodinu sa nič nedialo. Lynčovanie mohlo byť extrémnejšie, znásilnenie - no (ech) aspoň kozy nám mohol režisér ukázať. Policajti ako na Slovensku, totálny magori :-) . Odporúčam skôr Straw Dogs, to je iné kafe. Ale aj tak vcelku dobre pozerateľná záležitosť, veľmi pekne nasnímaná. 60%
Čakal som, že 4. časť pôjde v štýle predošlých 2. častí, ktoré boli vskutku slušné horror komédie. No nestalo sa tak, tvorcovia nám naservírovali len priemerný slasher.
V podstate budem len opakovať, čo už je tu napísané. Prvú polhodinu to vyzeralo na bravúrny survival horror, takto mal ísť film do konca, no nešiel. Zmenilo sa to na neaké čudesne torture úbohej kvality. Keby aspoň nám tvorcovia vysvetlili kto vlastne bol ten zabiják. Asi neaký magor čo prešiel chemoterapiou. Koniec to len celé poslal do riti.
Tak som sa na staré kolená konečne dozvedel ako to je naozaj s tým Santom.
Od filmu som čakal neakú väčšiu akciu. Ale elfovia s krompáčmi nemali chybu.
Po Vacations of terror a Cazador the demonios ďalší zásek z Mexica, a opäť spokojnosť. Škoda, že všetky tie filmy sa k nám dostávajú až teraz, ak by sme ich videli o neakých 20 rokov skôr, tak niektoré by status kultu neminul.
Slabé, dosť nudné, nenormálne sa to vlieklo. Škoda, námet bol dobrý, filmy o čarodejniciach mám rád. Za to jeden bod, ďalší za niektoré pekné scenérie ostrova, inak nič... Ani sa nečudujem, že tento film zapadol prachom. Chudák Harrelson, iste na toto nieje moc hrdý.
Zombie Nightmare (1986)
Alyce (2011)
odpad!Niekto tu písal, že je to rozporuplný film ktorý každému nesadne. A mal pravdu. Ja divák, nažhavený tunajším hodnotením som od tohto očakával nejakú psycho horrorovú pecku. Dostal som však len 90 minút nudy, ktorú ten koniec veru nezachránil. Sklamanie...
Rytíři (1981)
Hundra (1983)
Strašáci (2011)
Kovbojové a vetřelci (2011)
Prikláňam sa k kladným hodnoteniam. Koľko je sci-fi odohrávajúcich sa na divokom západe? A ešte tak pekne natočený, so skvelou hudbou.
Dům plný strachu (1985)
Nesvatý (2010)
ChromeSkull: Laid to Rest 2 (2011)
River Murders, The (2011)
Anděl smrti (1998)
Children of the Night (1991)
Intensive Care (1991)
Bereavement (2010)
Fear of the Dark (2003)
Blood Games (1990)
Sophie (2007)
odpad!Amatérski herci, amatérske gore, amatérska kamera... Ale pozrieť sa to dá, keďže to má len pár minút.
Srbský film (2010)
Čakanie sa vyplatilo, konečne som si to pozrel v dvd kvalite. Podotýkam že uncut verziu. Keďže mám rád porno, a mám rád gore tak ma tento film nemohol sklamať. Dostal som od neho všetko čo som očakával. Srbov som trochu podcenil, predpokladal som že to bude natočené dosť amatérsky, ale nieje. Takže klobúk dole. A vy čo ste tomu dali odpad, čo ste čakali...?
Captifs (2010)
Áno, nič nové pod slnkom. No a čo? Bavíte sa radi pri horroroch? Máte radi ak vás film nenudí? Máte radi napätie, gore scény, peknú kameru, slušné herecké výkony? Ak ste na všetko odpovedali áno, tento film si musíte pozrieť.
Bez motivu (1971)
Fri os fra det onde (2009)
Prom Night IV: Deliver Us from Evil (1992)
Subconscious Cruelty (1999)
Nechutné...zvrátené...proste Sick!!! Ďalší z filmov, ktorý sa nedá hodnotiť inak. Buď odpad, alebo plný počet.
Vražedné sny (1988)
Mohlo to byť lepšie, nebyť tých snov prelínajúcich sa so skutočnosťou. Toto neznášam. Samozrejme okrem Freddyho :-)
Gutterballs (2008)
Nebolo to vôbec zlé. Gore, sex, neznámy zabiják... u mňa spokojnosť.
Ve stínu hor (2009)
Rare Exports (2010)
Tak som sa na staré kolená konečne dozvedel ako to je naozaj s tým Santom. Od filmu som čakal neakú väčšiu akciu. Ale elfovia s krompáčmi nemali chybu. Keby bol celý film ako posledná pol hodina, dal by som viac. Tak mi to vyšlo na 50%, čo je vlastne celkom dobré, a ešte 10% prihodím za originalitu, takže je to trochu viac než dobré :-)
Cementerio del terror (1985)
Cazador de demonios (1983)
Áno, herci ako z telenovely, maska vlkodlaka ako z počiatku horrorových filmov. Aj napriek všetkým chybám, ktoré tu spomenuli Karamanlis a M.Mayers film môžem len odporúčať. Kto ma rád staršie bečkové horrory, a chce skúsiť niečo exotické, pre toho je tento kúsok z Mexica dobrou voľbou.
Čarodějka z Bay Cove (TV film) (1987)