Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (140)

plakát

Hvězdný prach (2007) 

Nevěděl jsem co s toho vyleze,ale byl jsem velmi a mile překvapen,hudba,která byla pompézní a tak krásně servírovaná,že jsem byl opravdu napnutý a v některých momentech jsem měl i husí kůži.Herci parádně uměli zahrát to co jim bylo naservírováno,vše bylo přirozené.No bylo to v celku překvapení.

plakát

Jak dobýt Ameriku (2010) (seriál) 

Neznal jsem tento seriál,nic takové,ale pustil jsem si první díl a hned úvodní video bylo luxusní,herci,pařby,střihy,kamera,prostě bomba.5*

plakát

Pohřben zaživa (2010) 

Nic smutnějšího jsem neviděl.Konečný stav hrdiny mě nehorázně emotivně dostal.Tak mě i dostaly lži všech,všichni o něm věděli,věděli co se děje,ale každý dělal jako nic.A to je fakt.Opravdu brilantní film.Já nevim co jiného dodat.

plakát

Něco jako komedie (2010) 

I já mám kámoše co prožil podobnou věc jako hlavní hrdina,jen ve filmu je to trochu ulehčeno občasným posměškem či vtipným gestem,jen sem ze začátku byl nehorázně zmaten a zorientovat se v prvních 15 minutách bylo trochu obtížné.Takže si to zaslouží 4*.

plakát

Opravdová kuráž (2010) 

Film,který mě dostal hlavně jak příběhově,tak i emotivně a to myslím v dobrém slova smyslu a to přes opilecký humor Jeffa Bridgese a jeho rádoby parťáka Matta Damona až přes konečné vyvrcholení,které ve mě hnulo emoce na pravém místě.

plakát

Kříž (2011) 

Jak tohle nazvat,to snad ani nejde,to je taková pitomost světa,že já nevim fakt co bych o tom řekl,jediné co by stálo za tu 1* bylo obsazení herců,které kdyby si vzal na starost Tarantino,tak to by byl film jak hovado,ale tohle je fakt odpad.

plakát

Transformers 3 (2011) 

Parádní podívaná,kde se člověk nenudil.Parádní filmový a efektivní požitek.5*

plakát

Auta 2 (2011) 

Na film jsem se těšil,ale po první scéně mě to tak trochu zklamalo,ale po té,jak se tam objevily hrdinové z jedničky,tak film u mě zase stoupl na hodnocení.Musim říct,že oproti jedničce je to pokles,jak v kvalitě celého filmu,tak i jednotlivých scén,ale i tak jsem se velice dobře bavil a ala bond nakonec nebyl vůbec špatný.

plakát

Správci osudu (2011) 

Parádní podívaná s nechutně dobře udělaným efektem otevři zavři dveře nebo nech otevřeno.Opravdu jsem byl napnutý od začátku do konce,film byl rychlý od začátku do konce,takže jsem i nenudil.Herecké výkony by měly být nominovány na oskara,protože to co předvedli ve filmu,můžu nazvat slovem famozní.A to nemluvím o správcích(andělech),kteří filmu dodávaly ten správný šmrnc a nádych toho velkého neznámého.Nebudu dál psát 5*

Ovládací panel
4 body