Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Biografie (11)

Erik von Detten (herec)

03.02.2013

Americký herec Erik von Detten se narodil roku 1982 v San Diegu v Kalifornii. Má čtyři sourozence, tři sestry jménem Dolly, Britta, a Andrea a bratra Timothyho. Jeho matka je známou americkou fotografkou, po svém otci zdědil německý původ. Od roku 2003 je členem jejich rodiny i čtyřnohý miláček, dalmatin jménem Miles. Přátelé… (více)

Mark Umbers (herec)

11.09.2011

Celým jménem Mark Jonathan Umbers se narodil 17. června roku 1973 v Harrogate v Anglii. Studoval latinu, filosofii a řeckou literaturu na univerzitě v Oxfordu. Během studií účinkoval ve spoustě studentských představeních. Za nejznámější je považována role Freddyho v muzikálu My Fair Lady. Po úspěšném absolvovaní univerzity v… (více)

Blake Ritson (herec / režisér / scenárista)

17.12.2008

Tento anglický herec a režisér se narodil 14 června 1974 ve Velké Británii. O hraní se začal zajímat již v dětství. Vystudoval Dolphin Independent School, kde také v roce 1991 promoval. Už jako malý napsal několik divadelních her. Po promoci na Dolphin Independent School začal studovat Cambridge. Během studií se věnoval hraní v… (více)

Lola Glaudini (herečka / režisérka / scenáristka)

17.12.2008

Americká herečka Lola Glaudini se narodila 24. listopadu 1974v New Yorku. Její otec je známý autor divadelních her Robert Glaudini. Vystudovala pěveckou konzervatoř, ale později se z ní stala herečka. Proslavila se rolí Elle Greenwayove v seriálu MYŠLENKY ZLOČINCE. Seriál ale během druhé řady opustila, jelikož se jí nelíbil… (více)

Sara Ramirez (herečka)

17.12.2008

Americko-mexická herečka a zpěvačka Sara Ramirez se narodila v Mazatlánu, v pobřežním letovisku Mexika. Její otec je Mexičan a její matka Irka. V osmi letech se společně se svojí matkou přestěhovala do San Diega v Kalifornii. Zde také studovala a promovala na místní umělecké škole. Poté se přestěhovala do New Yorku, kde… (více)

Kate Walsh (herečka)

17.12.2008

Celým jménem Kathleen Erin Walsh, se narodila 13. října 1967 v San Jose, ale část svého dětství strávila v Arizoně, kde i vystudovala. Po absolvenci Arizonské univerzity se přestěhovala do Chicaga, kde účinkovala v Národním Veřejném Rádiu v rozhlasové hře Born Guilty. Poté se přestěhovala do New Yorku a dala se k herectví. Byla… (více)

T.R. Knight (herec)

17.12.2008

Celým jménem Theodore Raymond Knight se narodil 26. března 1973 v Minneapolis, státě Minnesota. Kamarádi ho ale oslovují jeho přezdívkou, která je Teddy. Už ve svých pěti letech hrál v divadle Guthrie v Minneapolis, kde ztvárnil roli Tinyho Tima, jež je jeho první rolí vůbec, a roli Amadea ve stejnojmenné divadelní hře Amadeus.… (více)

Jessica Capshaw (herečka)

17.12.2008

Tato americká herečka se narodila 9.8.1976 ve městě Kolumbie, státě Missouri. Její otec byl obchodníkem a matka(Kate Capshaw) herečkou. Nejdříve žila v Missouri, ale pak se celá rodina přestěhovala do New Yorku a to kvůli modelingové kariéře její matky. Její matka se ale po nějaké době rozvedla, a když bylo Jessice 15 let,… (více)

Victor Rasuk (herec)

17.12.2008

Americký herec dominikánského původu Victor Rasuk se narodil 15. ledna 1984 v Harlemu. Má pouze jednoho sourozence a tím je starší bratr Silvester. Už jako malý navštěvoval uměleckou školu. Svoji první roli získal v šestnácti letech ve filmu FIVE FEET HIGH AND ROSING. Třicetiminutový film se stal obrovským hitem na festivalu… (více)

Michael Angarano (herec / režisér / scenárista)

17.12.2008

Celým jménem Michael Anthony Angarano se narodil 3.listopadu 1987 v New Yorku. Tento americký herec italského původu má dva mladší sourozence Ericu a Andrewa a jednu starší sestru Kristen. Jeho rodina vlastní taneční studio v New Yorku, kde Erica tančí a Kristen vyučuje. V roce 2005 promoval na Crespi Carmelite High School v… (více)

Hallee Hirsh (herečka)

17.12.2008

Sto šedesát pět centimetrů vysoká Hallee Hirsh se narodila 16. listopadu 1987 v Omaze ve státě Nebraska. Její otec pracoval u námořnictva a matka v armádě. Bratr Greg, který je o šest let starší, se věnuje hraní taktéž, a to zejména divadlu.Hallee studovala na Oxfordské univerzitě. Hraní se věnuje už od malička. Objevila se ve… (více)

Reklama