G.W.Bush
Skype: no comment
MSN: no comment
Yahoo: no comment
16 bodů
World Trade Center (2006)
Dva chlápci polehávají v rujnách WTC, jejich rodiny tím trpí a mě to nebaví.
3-iron (2004)
Trojka železo je nástroj naprosto vhodný k úderu do idiotovy palice, ale driverem se dá skutečně dostřelit dál.
Randall a Hopkirk (TV seriál) (1969)
Včera za mnou v Tescu dvakrát samovolně spláchl pisoár a od té chvíle jsem si jist, že čidlo zachytilo Hopkirka, který je mi na stopě.
Příhody dráčka Soptíka (TV seriál) (1975)
Vždy je zábavné když milovník ohně může být zároveň žhářem i požárníkem.
187 - Kód pro vraždu (1997)
Každý učitel by měl povinně absolvovat kurs střelby ze samostřílu.
Dvě tváře lásky (1996)
Muž, který se zamiloval do mozku své neatraktivní partnerky, najednou musí řešit, co si má počít s její nově vytvořenou atraktivní podobu.
Billy Elliot (2000)
Boxer nebo baleťák? Asi bych si nevybral.
21 gramů (2003)
Odmítám nechat se citově vydírat formou výrazně převyšující obsah.
Teorie velkého třesku (TV seriál) (2007)
Ani IQ 180 nezaručuje útok prsatých blondýnek na mou postel. Ještěže na to stačí prachy.
Nixon (1995)
To bylo tenkrát, když ještě politici nebyli tak zcela čestní a poctiví, jak jsou dnes.
JFK (1991)
Jako nezaujatý americký ex-prezident se musím přimluvit za to, aby se američtí prezidenti nevraždili ani po skončení jejich volebního období.
Iron Man (2008)
Proměna cynického geniálního boháče v cynického geniálního boháče v brnění.
Tvrdé palice (2008)
Americký fotbal byl, je a bude vrcholně směšným sportem vhodným pouze k parodiím.
1984 (1984)
Trocha totality byla vždy nejlepším lékem pro idealisty aneb umírat musí pouze člověk zcela vyléčený.
Bratříčku, kde jsi? (2000)
Pan Clooney, jehož účes je vždy řádně promazaný pomádou značky Fešák (nikoli Švihák), dostává „do držky“ úplně od každého, Ku-klux-klan pořádá spartakiády a já si s Taťuldou v rámci předvolební kampaně zatančím medvědí tanec na pódiu.
V Bruggách (2008)
Reklamní leták na pamětihodnosti Brugg se v závěru nepochopitelně změní na téma – nejhorší je žít a umřít v Bruggách.
Mikrokosmos (1996)
Nemám rád brouky.
Ledově ostří (2007)
Hledám větší množství partnerek (partnerů) na trénink Železného lotosu. Zn. Začátečník.
Osvícení (1980)
Po projekci jsem usoudil, že jediným mým životním snem je jezdit pět měsíců na tříkolce po chodbách opuštěného hotelu s bezbariérovým přístupem a prchat před taťkou s nabroušenou fiskarskou v ruce.
Poslední plavky (2007)
Já bych si na jedno hnusný kafe bez mlíka ke sledování porna na mole s traktoristama v kvádrech klidně na chvíli odskočil.
Bobule (2008)
Pražský kriminalista bude na jihu Moravy vždy jen opilým cizincem.
Spalovač mrtvol (1968)
Jsem slušný a zdravý člověk a snad mám v sobě kapku německé krve.
Proč? (1987)
Smyczek mě dostal do vlaku, viděl jsem chování těch hovad (oni mě neviděli) a byl jsem i při výsleších na služebně VB. Bylo mi z toho zle, ale přitom jsem se bavil nadstandartně.
Kdo chce zabít Jessii? (1966)
Co dělám v Chuchli? Nějaký chlap mi sem koupil lístek, když mě ve čtvrtek v bytě u Jindřicha při rozhovoru ubublinovaly nějaké ukecané sny.
Dědictví aneb Kurvahošigutntág (1992)
Paní režisérka nechala Bolka i s jeho chamradí týden chlastat a pak jim do cesty nastrčila autobus, pštrosa, štětku, bazén, cihelnu i Gotta a zachytila jejich přirozené chování. Občas je jednoduché natočit film.
Jáchyme, hoď ho do stroje! (1974)
Psychiatři jsou blázni střílející houfnicí, když jejich plachej pacient místo léčení raději omylem poráží neporazitelného Volejníka při automobilových závodech.
Kulový blesk (1978)
Chtěl jsem si zítra vyměnit byt s jednou starou paní, ale pak jsem si uvědomil, že nejspolehlivější jsou cikáni a tak se odstěhuju do Rumunska. Právní směroplatnost tohoto kroku nechám prověřit JUDr. Máňou z OPBH.
Univerzální uklízečka (2005)
Taky chci mít doma hodnou paní, která se postará o můj klid. Úbytek sousedů mi nevadí.
Fotbalové opojení (1997)
Proč tomu někdo říká fotbal, když hráči nemají helmy, chrániče ramen, nemohou hrát rukama a nehrají s dostatečně šišatým míčem? Nechápu, ale rozumím.
Past (1999)
Až se stanu zločineckou legendou, tak po mě stejně půjde dvousetkilový pojišťovák a nikoliv svůdná kráska s novou pracovní smlouvou.