jorgus

Česká republika
mehehee:)

ICQ: 190440812

11 bodů

od nejnovějšíchpodle abecedypodle hodnocenípodle roku vzniku filmu
<< předchozí 1 2 3 4 6 10 15 19
    • 13.2.2012  07:19
    Miluj mě, prosím (2004)

hodne slabe ctyri, ale originalita (navzdory ze je to remake) se nezapre..a tu mam rad:)az spletita smesice scenek, ktere na konci do sebe vicemene zapadaji, tleskam reziserovi a scenarostovi, ze to dokazali schopne ukocirovat:)

• 8.2.2012  19:45
    Černobílý svět (2011)

namet skvely, herci skvely, skroo cely film supr, ale chybelo mi zaverecne vetsi vygradovani..celkove to bylo ukonceno tak nejak do ztracena:(..skoda, myslel jsem ze sleduji dalsi petihvezdickovy film, ale presto se mi film moc libil..hlavne vsechny zucastnene herecky zahrali svuj part opravdu presvedcive:)

• 7.2.2012  20:20
    Noroi (2005)

tak nevim..po precteni komentaru jsem cekal, ze se budu vetsinu filmu nudit (nestalo se) a pak se pul hodinu opravdu bat (nestalo se). Skoda, ale tento film na me nezapusobil jak mel..snad jen ten blaznivej obalenej manik byl neco na co si vzpomenu:)

• 27.1.2012  22:19
    Rozchod Nadera a Simin (2011)

nejlepsi Iransky film co jsem videl...ale videl jsem jen jeden:)ale vazne, prvni pulhodina byla na rozjezd a pak atmosfera houstla a zejmena dialogy byli fascinujici..rovnez hlavni herec skvele vyjadril sve pocity..vlastne vubec nemam co bych vytknul, protoze takhle napnuty jsem nebyl hodne dlouho..male velke drama, ktere mi vratilo naladu se koukat na filmy:)

• 27.1.2012  22:17
    Moneyball (2011)

nerozumim bassballu a vubec jsem to nepochytil..nemyslim si, ze to bylo moji neznalosti, ale spise, ze opravdu místy to bylo tak nudne az beda..:(zatim pro me hodne precenovany film, zaslouzil by si jit s hodnocenim dolu..ale kdyz warrior, ktery je kvalitativne jeste horsi a scenaristicky stupidnejsi ma skoro devadesat..:)

• 24.1.2012  20:24
    Devil's Double, The (2011)

asi jsem hodne velky sadista, ale snimek mohl jeste vice tlacit na pilu a nebo byt naopak vice autobiograficky..takhle zustal v obou pripadech na pulce cesty..:(zajimave to bylo, hlavne vyprava se mi libila na evropsky film, ale cele to bylo nedotazene...prislib to melo:)

• 24.1.2012  20:23
    Musíme si promluvit o Kevinovi (2011)

tenhle film mi vubec nesedl..:(

• 21.1.2012  10:36
    Děti moje (2011)

pekne pekne..sedl mi hlavne soundtrack a celkove navzdory tematu prijemne vyzneni tematu..skoda ze misty trochu snimek tlacil na pilu, jinak maximalni a necekana spokojenost:)

• 18.1.2012  22:31
    Obří krajta vs. Aligátor (TV film) (2011)

nudna sracka..horsi nez zabavna sracka..proste sracka..:)

• 12.1.2012  18:59
    Hellou goseuteu (2010)

muj oblibenec me podruhe zklamal..tezko koukatelny snimek, ktery me vubec nebavil..:(

• 12.1.2012  18:59
    Lovci hlav (2011)

a je na case konecne zase dat plny pocet..i kdyz ne s uplne cistym svedomim..ale za tu nadhernou zanrovou prostredni tretinu nejde dat nakonec asi jinak..:)zacatek me celkem nebavil, konec byl prekombinovany..ale jizda s traktorem byla uzasna..:)kdyz norove..proc ne my..:(

• 5.1.2012  21:41
    Pohwa sogeuro (2010)

bohuzel tento film pro me totalne zabila nezazivna prvni hodina...:(

• 3.1.2012  17:55
    Bláznivá, zatracená láska (2011)

nechce se mi tomu verit, ale jdu takhle vysoko...bylo to hlavne pri zaverecne reci ci setkani a twistu na zahrade neuveritelne vyberlickovane..ale celym filmem kouzlo..prostupovala jim melancholie a tento film mi neuveritelne sedl:)

• 2.1.2012  18:24
    Stolen (2009)

odsekat prvnich a poslednich deset minut, tak to bylo jeste vys...narozdil od ostatnich me spise bavila dejova line v minulosti..vyhodnoceni a dopadeni vraha bylo na muj vkus moc uspechane a vycucane z prstu..ale za tu atmosferu jdu vysoko..opravdu me to zaujalo:)

• 2.1.2012  18:22
    Smrtihlav (1998)

dam neutralni hodnoceni, protoze priznavam jsem tento film od zacatku moc nedaval a predem jsem ho asi odsoudil...:)

• 30.12.2011  18:43
    Poughkeepsie Tapes, The (2007)

ne a ne a jeste jednou ne...handy cam horrory ja tuze ad, ale tohle bylo jako co?:(3/4 stopaze byli zabery postav co vysvetlovali spojitosti mezi kazetami, zbytek 1/4 bylo ONY zabery..kde nebylo nic videt..:(nebal jsem se, nezajimal jsem se, dokoukal jsem se..:)

• 30.12.2011  18:41
    Stake Land (2010)

objektivne je to mezi 3-4 a to dokonce objektivne spis bych mel jit dolu, ale...vic takovych klenotu..film, ktery jsem objevil nahodou a pohltil me atmosferou, ktera vydrzela az skoro do sameho konce..bohuzel az na to resurection...:(sympaticke herecke duo, neocekavene umrti...nadmiru spokojen...:)

• 28.12.2011  18:51
    Pocta lásce (2007)

at se uz neco zajimaveho zacne dit, nebo tento film odepisu..to jsem si rikal skoro ctyri hodiny:(a nakonec opravdu musim tento film potopit..prvni seznamovaci PULHODINA byla pro me tak zmatena a to jsem uz celkem zvykly..:)pote nasledujici hodinu to uz uz vypadalo, ze se to konecne rozjede...a ono nic..nerikam, ze primo ztraceny cas, ale spise nevyuzity..indicke filmy stale miluji, ale tohle byla prvni vaznejsi trhlina..:)

• 25.12.2011  21:43
    Tajemství staré bambitky (TV film) (2011)

neuveritelne trapne a naprosto nepohadkove...kdyby to byla komedie tak asi bych to uznal, ale tohle bych svymu diteti nepustil..moderni az do konce posledni minuty..pro me vyraz moderni a pohadka znamena odpad..budte radi, ze je davam nerad:)

• 25.12.2011  20:56
    Věc: Počátek (2011)

prvni polovina je opravdu vynikajici, tak jak to mam rad, pomalu budovany strach na odriznutem miste..a ono to vydrzelo skroo az do samotneho konce..prijemna atmosfera a nebyt poslednich deseti minut tak jdu jeste vys..tento remake nebo chcete li prequel se vyplatilo opravdu natocit a docela me pobavil:)

• 17.12.2011  21:18
    Zahulíme, uvidíme (2004)

videl jsem to az ted..ano stydim se..:(ale uz ted vim ze to pro me bude kult:)neuveritelny film, kde muze byt v peti minutach scena rasistickych policajtu a zhulena jizda na gepardovi...:))

• 17.12.2011  21:17
    Vyměřený čas (2011)

vyborny napad..pro me myslenka roku..:)skoda vlaznejsiho zpracovani, z tohoto slo vytepat ryzi diamant..ale i tak svizni neurazejici podivana..po niz zustava mirna pachut, ze to slo jeste lepe..:)

• 17.12.2011  20:54
    Uvnitř (2007)

nerad davam odpad...tak jen jednu, ale i tak dalsi sracka roku:)film nekdy nudny, nekdy zbytecne zrychleny, ale brutalni..jenze kdyz neni pribeh ani brutalita nezabere...:)fakt film o nicem, poue pro lidi co si ujizdi na ukazkach nasily spetky nejake nadhodnoty:)

• 12.12.2011  18:57
    50/50 (2011)

ale jo..proc ne...v soucasne dobe jsem rad i za malo..:)po dvou naprostych propadacich me tento maly velky film celkem zlepsil naladu..sice to rozhodne neni na zdejsi hodnoceni, ale snaha se neda uprit..vyjma sceny pred opraci byl tento film pro me citove chladny..a to bylo nejvic prekvapive..kdyz odhlednu od emocni stranky veci, tak tu mam remelsne zahrane herecke vykony..i kdyz Rogen nemusel az tolik hlaskovat plus dve vyborne skladby, ktere dobre zapadly do celkoveho feelingu filmu..:)

• 12.12.2011  18:49
    Sněženky a machři po 25 letech (2008)

tady asi nekdo zapomel rict filmarum, ze pokracovani uspesneho filmu je samozrejme zalozeno na odkazech na sveho slavnejsiho predchudce, ale musi pridat k tomu pridanou hdonotu..nekdy aspon se zvysi rozpocet tak mame vic vybuchu..:)zde se zije jen ze slavne minulosti a tak unyly, bezpohlavni pribeh, ktery jen ceka na konec jsem nevidel hodn e dlouho..na konci tohoto roku jsem se dockal zhaveho adepta pro sracku roku:)

• 9.12.2011  19:26
    Warrior (2011)

nechapu Vas..:)tak otrepany pribeh, zabalene v prumerne forme a tento pribeh je sedmy na csfd?..ze fyzikar za 6 tydnu dozene fyzicku a dostane se mezi nejlepsi bojovniky sveta? ze v nejlepsi svetove v 4rce jsou dva bratri, jejich konkurent ze stejne telocvicny...?to jsou nahody..pro me normalni arenovka, absolutni becko, ktery posilhava byt lepsim pouze diky nekterym scenam a lehce nadprumernym hereckym vykonum..zklamani roku, ne kvuli fillmu,on za to nemohl ale kvuli zdejsimu hodnoceni, ktereho ho vystrelilo mezi nejlepsi filmy vsech dob..:(

• 4.12.2011  21:51
    Red (2010)

nuda nuda nuda...:(a to jsem to videl dvakrat...na dve pulky:)

• 3.12.2011  21:21
    Mejdan v Las Vegas (2008)

tento film jsem se zacal regulerne divat, nakonec to preslo k filmovou kulisu me prace na pc...ale obcas me vytrhl od prace a pobavil..slabsi tri:)

• 26.11.2011  09:24
    Harry Potter a Relikvie smrti - část 2 (2011)

necetl jsem ani jednu knihu, tak me trochu hodne zklamal zaver...celych sedm dilu jsem myslel, ze to miri trochu jinym smerem...ale to je muj problem:)film byl az na me moc velka jizda, kdy uz jsem byl otupely a sledoval jak decka vzdy o vlasek unikaji jiste smrti..na me uz toho bylo moc..:)

• 23.11.2011  21:31
    Harry Potter a Princ dvojí krve (2009)

pro me zatim ten druhy nejlepsi Potter..vyborne vygradovane finale plus zacinam se tesit na vyvrcholeni tohoto pribehu:)

<< předchozí 1 2 3 4 6 10 15 19