Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Horor

Recenze (35)

plakát

Rainbow Butterfly Unicorn Kitty (2019) (seriál) 

Škoda, že všichni ti animátoři, kteří na tomhle seriálu museli makat, nedostali nějakou lepší zakázku.

plakát

Kdysi dávno (1980) 

Příliš redukovaná a zjednodušená adaptace zajímavé knižní předlohy.

plakát

Vítejte ve Star Falls (2018) (seriál) odpad!

Bohužel, naprostá seriálová žumpa, která z neznámých důvodů prosákla až do českého televizního vysílání. Hloupý scénář, nefunkční vtipy, trapné herecké výkony.

plakát

DobroDRUH (2015) (pořad) odpad!

Sebestředný a rozmazlený chlapeček se vydává na své velké dobrodružství. .. Bez respektu k přírodě a místním obyvatelům se stará jen o to, aby mu v té džungli bylo pohodlně a aby se dostal do divokých, neprobádaných končin - smůla, někdo ho předběhl (minimálně těch několik generací jiných blbečků ze Západu).

plakát

Šmejdi (2013) 

Obsah znepokujující, forma nevalná.

plakát

Cheonneyonyeou Yeoubi (2007) 

Těžce nadhodnocený animák. Aneb "O tom, jak z Asie vzešlá změť roztomilých postaviček a nesmyslného děje automaticky neznamená dobrý film". Příběh je zcela nekonzistentním slepencem nápadů, které jsou divákovi bez ladu a skladu předhazovány aniž by nesly nějaký hlubší význam, vysvětlení, či alespoň logické opodstatnění. Ačkoliv je z toho všeho silně cítit inspirace Miyazakiho tvorbou, bylo by zapotřebí opravdu nepoměrně víc scénáristického umu, aby se film alespoň přiblížil čemukoliv od studia Ghibli. Samotná animace je docela slušná, jen škoda, že při tom animování nepoužil někdo aspoň trochu hlavu.

plakát

Chlapec v pruhovaném pyžamu (2008) 

Film samotný je na pohodové tři hvězdy, ale za ten závěr musím přidat ještě jednu. Bála jsem se, že tvůrci nebudou mít na podobně radikální krok dost odvahy.

plakát

X-Men Origins: Wolverine (2009) 

Slabé, chabé, bez nápadu, bez napětí, hrozná nuda a navíc to ani zahrané není dobře.

plakát

Nahá láska (1985) 

Žít v 80. letech na americkém venkově, tak po setmění radši nevycházím z domu (možná ani v pravé poledne). Téměř všichni místní chlapi jsou totiž nenapravitelní úchyláci a hlavní hrdinka si tak za to, co se jí stalo, může tak trochu sama. Možná by stačilo zatahovat závěsy, nechodit v noci do baru, a neotvírat dveře cizím lidem když nikdo jiný není doma. A že už je na to pozdě? Nezbývá než vymyslet co nejlepší odplatu a užívat si krvavou jízdu. YeeHa! .... Film oplývá silně znepokojivou atmosférou a ten parádní osmdesátkový feeling jej z dnešního pohledu pozvedá na vyšší level. Ačkoliv jsou některé scény poněkud nedotažené a postavy se občas chovají nelogicky, všechny neduhy budiž odpuštěny (ostatně jako vždy v rámci Rape&Revenge žánru).