Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Oblíbené seriály (9)

Svět pod hlavou

Svět pod hlavou (2017)

Jeden z nejlepších popřevratových seriálů u nás. Skvělý casting, perfektně vybrané lokace a bezchybné herectví hlavní trojky - Neužil, Trojan a Budař. Mezi hlavními hrdiny funguje ta správná chemie a já se pokaždé těšil na další díl. Tak to má u dobrého seriálu být.

Hra o trůny

Hra o trůny (2011)

Úchvatný seriál, který mě nikdy během celého sledování nenechal na pochybách, že sleduji to nejlepší, co se na poli fantasy objevilo. Perfektní vývoj postav ( Jaime, Tyrion, Arya, Ohař), gradování jednotlivých sérií a velkolepé finále, které dopadlo nad očekávání dobře... Co více si přát?

Banshee

Banshee (2013)

Skvělej seriál, kde se vyskytuje plno echt sympatickejch postav a to včetně záporáků. Děj se valí dopředu jako Lucasova pěst a během čtyř sérií se za zvuku praskajících kostí, vrzajících postelových per a suchých hlášek stane dost událostí na to, aby se člověk mýho typu dobře bavil...

Bez vědomí

Bez vědomí (2019)

Po Rédlovi další vynikající česká minisérie. Každý díl je konzistentní a celá série je poskládaná jako puzzle, které do sebe pomalu, ale jistě zapadá. Tvůrci si vyhráli s každým detailem, herci hrají přesně i v menších rolích. Jediná výtka, kterou bych měl ( všiml jsem si toho už u Rédla ), ty interiéry bytů obyčejných lidí vypadají zoufale ohyzdně, jakoby obyčejný člověk té doby nemohl sehnat slušný, nový nábytek. Jako pamětník té doby vím, že lidé bydleli podstatně lépe. Jinak ale naprostá spokojenost.

Rédl

Rédl (2018)

Tak tohle byla ovšem echt dokonalá série. Atmosféra, casting, budování napětí, dialogy a ty zpustlé a zanedbané interiéry a exteriéry... Vše pečlivě připravené a zrežírované. Klobouk dolů!