Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (27)

plakát

Muriel se vdává (1994) 

Velike prekvapeni! Rozhodne necekejte klasickou romantickou komedii,ale velice mile, humorne, misty smutne drama! Toni Collette bajecna jako vzdycky! Jak pise Ivoshek - film je to vytecny a bohuzel nepravem schovany v rohu!

plakát

Nespoutaný Django (2012) 

Na tenhle film jsem se dlouho těšila a musím říct, že takový úžasný filmový zážitek v kině jsem neměla od Nolanoveho Počátku! (Snad možná jen Země bez zákona). Když film skončil, řekla jsem si jen - pusťte to znovu! Film mě zaujal hned na začátku a držel si mou pozornost až do konce, celých 165 minut! Výborné vtipy a ještě lepší hudba. Obsazení bylo nakonec bezchybné - i když mám Jamieho Foxe ráda, nebyla jsem si jistá, že se na tuhle roli hodí, chvilku mi trvalo než jsem mu to začala věřit, ale nakonec nezklamal! Rozhodně je v tomhle snímku víc lidí, kteří by za to zasloužili Oscara...Waltz či DiCaprio jsou rozhodně jedni z nich. Myslím, že víc slov k tomu není třeba, tohle je jeden ze snímku, který prostě musíte vidět.

plakát

Sněhurka (2012) 

Od Sněhurky jsem moc nečekala, na základě hodnocení, ale mě teda nakonec překvapila - strašně moc se mi líbily hlavní postavy - Lily Collins má před sebou velkou kariéru, jak píše Lima níže, Phill Collins může být na dcerku pyšný! Armie Hammer by měl namluvit nějaké audiobooks, protože má neuvěřitelný hlas a role prince mu vážně sekla, Julia - Julia byla neskutečná, no a perličkou filmu byli trpaslíci - mě teda bavili, celý film mě bavil po celou dobu :) Konec je teda opravdu adept na jeden z nejhorších v dějinách kinematografie - takže hodnocení ***/****

plakát

True Blood: Pravá krev (2008) (seriál) 

Úvod seriálu je poněkud slabší - je to víceméně jen o sexu, ale když se přes ty první tři díly dostanete, tak se vám otevřou dveře do neskutečně ujetého světa městečka Bon Temps v Louisianě, kde se může stát, resp. objevit úplně všechno :) Jsem velká fanynka upířích/vlkodlačích seriálů/filmů, takže tohle mě mohlo jenom nadchnout (už jen díky tomu, že se zde setkali tvůrci takových seriálů jako Californication, Hra o trůny, Upíří deníky, Dexter nebo Dr. House). Dále mě velmi potěšil fakt, že to není jen o upířích a vlcích, ale jsou zde i další nadpřirozené bytosti. Velmi kvalitní výběr herců, kterým postavy neskutečně sedí, vtipné hlášky, spousta akce, napětí a erotiky - to je to co, vás v True Blood čeká!

plakát

Chirurgové (2005) (seriál) 

Bezkonkurenčně jeden z nejlepších seriálů z nemocničního prostředí - výborné obsazení - Meredith mi většinu času leze krkem, ale všichni ostatní jsou naprosto úžasní! Jeden z dalších seriálů, co vás opravdu chytne a dostane se v něm na všechno - akci, vtip, slzy, drama... výborná hudba, atmosféra, krásné prostředí Seattlu... po Přátelích další seriál, který si vždycky ráda pustím.

plakát

Jack a Jill (2011) 

No žádné velké překvapení se nekonalo, klasická Sandlerovka – ale tahle se zařadí mezi ty horší. Zasmála jsem jen 1x když teta Jill dostala přes hubu od malého Inda, a pak si s ním přisolila jídlo - zbytek strašná nuda! Stále nemohu uvěřit, že Johnny Depp a Al Pacino na tuto kravinu kývli. Asi bych nedoporučila ani kdybyste nutně potřebovali zabít čas.

plakát

Bláznivá, zatracená láska (2011) 

Milé překvapení - skvělé herecké obsazení - Emma Stone a Ryan Gosling jsou neskuteční - obzvláště Gosling, ten letos opravdu překvapuje a zatraceně mu to sekne :) Je to jeden z těch filmů, kde najdete od všeho něco - nepatří k filmům, které vás naprosto dostanou, ale stojí za to na něho kouknout - určitě vám vytvoří nejeden úsměv na tváři :)

plakát

Opravdová kuráž (2010) 

Nemam moc rada westerny, ale na tenhle jsem se tesila uz jen kvuli Matta Damona a Jeffa Bridgese - ten nezklamal, ovsem Matt Damon se mi v tehle roli vubec nelibil. Hailee Steinfeld velice prekvapila - svoji roli zvladla skvele. Film zacal dobre, ovsem nekde v polovine se prehoupne do strasne nudy - nektere sceny byly naprosto zbytecne a kdyby se ve filmu neukazaly, vubec nikomu by to nevadilo. Konec filmu byl spise smesny a nektere sceny byly az prilis dlouhe - napr. kdyz Jeff veze Hailee na koni - tahle scena nas opravdu hodne pobavila. Hudba Cartera Burwella byla vyborna - coz neni prekvapenim. Vadil mi strih. Takze zcela prumer ***

plakát

Ong-Bak 2 (2005) 

oh my.... strasne dialogy, strasny strih, strasna hudba! davam ** za bojove sceny, ktere byly ovsem o mnohem lepsi az v zaveru a za obcasny joke, ktery mozna ani jako joke obcas zamyslen nebyl, ale ja se smala :)

plakát

Láska a jiné závislosti (2010) 

Jake Gyllenhaal a Anne Hathaway by byli skvělá dvojice i ve skutečnosti, neskutečně jim to spolu sluší. Anne jako Maggie jsem ovšem nemohla vystát. Film byl pro mě prostě jen další mírně podprůměrnou komedií. Faktem ale je, že jsem zde viděla jedno z nejkrásnějších a nejzajímavějších vyznání lásky.