Uživatelská zóna Přihlásit Registrovat Ztracené heslo

Poslední přihlášení: 11.03.2010 - 16:09

Profil
Hodnocení (679)
Komentáře (18)

od nejnovějších    podle abecedy    podle hodnocení    podle roku vzniku filmu

Rozprávka rozprávok (1991)  odpad! 28.02.2010

totálna hlúposť -už dopozerať túto vec bolo hrdinstvo
     Nezkrotný (1998)  odpad! 29.01.2010

pri tomto filme som len čakal kedy to skončí niečo tak trápneho som už dlho nevidel!!!!!
     12 kol (2009)  ** 14.01.2010

Pripájam sa názoru že to je vykradnutý film a nikedy až moc prehnaní-ako je scéna z električkou a autom.A koniec ten ma už dostal tak ze som to skoro nedopozeral ale dávam 2
     Zem spieva (1933)  ***** 10.01.2010

krása Slovenska-ľudí a ich zvykov ťažkého života za prvej republiky ale stále s pokorou a poctivou prácou a viere k Pánu Bohu.Na tvárach ľudí s dá čítať ich ťažký život.Vďaka
     Poslední sestup (2000)  odpad! 08.01.2010

niečo strašné-film ktorý nemal vôbec dej:na jednej snímke víchrica na druhej slnko a rozdiel jeden strih ,nepochopím kto takéto stupídne filmy môže točiť a kto dá na to peniaze-hnus
     Najdúch (1992)  ***** 03.01.2010

koncert vynikajúcich slovenských slovenských hercov
     Bílý tesák (1973)  **** 02.12.2009

klasika a spomienka keď sme do kina chodili na státie ,toľko ľudí chodilo naň u nás v dedine.Baby za pekné oči Franca Nera a chalani za pekný príbeh
     Doba ledová 3: Úsvit dinosaurů (2009)  ***** 29.11.2009

parádny slovenský dabing !!!animák ktorý nesklamal
     Saw 5 (2008)  odpad! 04.11.2009

toto nemôžu točiť normálny ľudia
     Jánošík - Pravdivá historie (2009)  * 19.10.2009

Zlatý Paľo Bielik,Ťapák,Kuchta pri tomto filme som sa už nemohol dočkať konca kedy to trápenie konečne skončí,škoda peňazí !Ten film nemá skoro žiadny dej ,opilosť a samé sexuálne scénky ktoré sa navzájom pretínajú Jánošík holý pred svojou matkou kde žijeme v Amerike samé nadŕžané ženské skoro žiadna akcia no prepáčte ale je mi do plaču.Budem musieť veru pozrieť dvd z Paľom Bielikom a z Františkom Kuchtom aby sa mi to nesprotivilo! Dám jednu hviezdičku len za tie krásne scenerie prírody .A prosím ak sa ešte dožijem že budú ešte točiť Jánošíka točme to mi Slováci a žiadna koprodukcia!!!!!!!ĎAKUJEM
     Varúj...! (1946)  ***** 11.09.2009

silný príbeh o živote v Novom svete-sny a realita
     Rodná zem (1953)  ***** 11.09.2009

srdce pookreje keď sa človek pozrie na krásy slovenského folklóru a na takých Pánov ako je M.Ťapák,Š.Nosáľ,Pántik,Zvárik
     Rok na dedine (1967)  ***** 11.09.2009

krásny pohľad do slovenských zvykov a obyčajov a spomienka na slovenských hercov ktorý sú už nie sú medzi nami
     Szent Péter esernyöje (1958)  ***** 11.09.2009

nechápem prečo sa nemôže napísa´t slovenský názov:DÁŽDNIK SVATÉHO PETRA
     Kamarádova holka (2008)  odpad! 23.08.2009

niečo tak stupídneho môžu natočiť len Američania!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§
     Kurýr 3 (2008)  *** 16.07.2009

kde sa hrabe Superman,toto je teraz borec č.1
     Home (2009)  ***** 21.06.2009

silný film -ukazuje čoho všetkého je ľudstvo schopné pre peniaze a nenažranosť niektorých jedincov-ako sa hovorí :Po nás potopa.Krásne zábery
     Bathory (2008)  ** 02.02.2009

tu vidieť nemohucnosť slovenského filmu -rok po uvedení do kín film nie je na DVD a pravdu povediac ani nemusí kto chcel tak si ho stiahol z internetu -zaspali sme pani Horváthová

Provozovatel, Reklama, Redakce  /  FAQ  /  Přidej obsah
Server hosting zajišťuje VSHosting s.r.o. / Doporučujeme: plastová okna