Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Pohádka

Oblíbené filmy (7)

Hříšný tanec

Hříšný tanec (1987)

Krásná klasika... Film jsem viděla snad stokrát a pokaždé mi ukápne slzička, za Patricka bych prostě dejchala :)

Sherlock Holmes

Sherlock Holmes (2009)

Tak tomuhle říkám opravdu pecka :) Hrozně moc jsem se bavila, film měl spád, dvě hodiny utekly jako voda a mě mrzelo, že to nepokračuje dál. Nevím proč jsem vlastně čekala, že perlit bude hlavně Jude Law, ale naprosto nepřekonatelné charisma Roberta Downeyho mě dostalo do kolen. Občas trochu přehnané "akční" scény, ale aspoň se tomu dalo zasmát. Podlě mě výborně promyšlený scénář. Děkuji, Guyi!!

Za plotem

Za plotem (2006)

Miluju animáky a tohle je jeden z mých nejoblíbenějších. Někdy když si vzpomenu na scénu, když zvířátka objeví plot a Hammy ho běží omrknout, tak brečím smíchy skoro hodinu. Prostě moje srdcovka!!!

Alenka v říši divů

Alenka v říši divů (2010)

Pro mě dlouho očekávaný film. Jako velký fanoušek Tima Burtona jsem samozřejmě nadšená, výborné kostýmy a výborný Johnny Depp, který nesmí chybět. Přesto ale chápu, že pro odpůrce či pro ještě neseznámené s Burtonovou tvorbou to bude pouhý průměr.

Já, padouch

Já, padouch (2010)

Fakt legrando :) skvělé hlášky, hezký a dojemný příběh... přesně to, co já od animáku očekávám :) a mimoně chci domůůů, ale nesmějí si kopírovat zadnice na mojí kopírce!

Půlnoc v Paříži

Půlnoc v Paříži (2011)

Minule mě Woody Allen docela zklamal, ale po tomhle kousku toho brejlouna miluju!! Naprosto dokonalý film, výborná zápletka, výborné prostředí, výborný Owen Wilson, výborná Marion Cotillard, výborná hudba... výborné všechno! :-) Francouzská část mého srdce se jen tetelí blahem. Hrozně moc super bylo, že film má kouzlo i bez těch všech klišoidních záběrů Eifellovky a dalších profláknutých míst.... Dokonalost!! A ještě musím upozornit na výborně ztvárněného Dalího, kterého si střihnul Adrien Brody, a jako by mu z oka vypadl! :)

Ovládací panel
6 bodů