Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Romantický
  • Rodinný

Recenze (182)

plakát

Pelíšky (1999) 

Ne. Prostě ne. Jsou tam takový šílený stereotypy, že to snad ani není možný. A už vůbec nechápu, proč to je klasický vánoční film.

plakát

Šokující odhalení (2019) 

Amerika v celé své kráse aneb Big American Dream. Ono, co si budem, fakt to takhle funguje. Xkrát jsem se coby holky potkala s tím, že se nadhodí debilní vtípek alá Zkusíme, jestli zabere. Blbý je, když se aktivita "Me too" dodá do médií. To je fakt brutální.

plakát

Top Gun: Maverick (2022) 

Bylo to dobrý! Ale ne zas tak dobrý. Asi jsem byla už namlsaná dopředu ze všech těch pozitivních recenzí, ale prostě Tom Cruise, kterej má v sobě botoxu víc než Pamela Anderson, je teda fakt nářez. Ale samozřejmě zápletka zajímavá, netočí se to okolo kravin, bylo to super!

plakát

Po čem muži touží 2 (2022) 

Musím říct, že dvojka předčila jedničku snad o míli. Tohle bylo fakt vtipný, kdežto jednička se mi vlekla. Neuvěřitelný představení Langmajera, kterému to sedlo!

plakát

Po čem muži touží (2018) 

Mně to zase tak dobrý nepřišlo. Byla jsem v kině na dvojce, která byla teda daleko vtipnější. Na to konto jsem si pustila jedničku a teda dvojka daleko lepší.

plakát

Deníček moderního fotra (2021) 

A mně se to líbilo, protože to bylo ze života. :) A myslím, že tak 80 % diváků neví, že řidič taxíku byl autor knižní předlohy. :-D

plakát

Teroristka (2019) 

Zase tak špatný to nebylo - prostě oddechovka. Ale Janžurová výborná!

plakát

Troufalky (2017) (seriál) 

Za Sutton, Jacqueline a ty "blbý" písničky alá E2. :)

plakát

365 dní (2020) 

Dialogy blbý, ale ty sex scény byly lepší než v 50 odstínech šedi. 2 hvězdy!

Ovládací panel

Fanklub

(1)