Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Krimi
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný

Oblíbené filmy (10)

Na samotě u lesa

Na samotě u lesa (1976)

Pan Kemr jako vždy exceluje. V pátek mi bylo řečeno, že kdybych někdy chtěl překvapit manželku koupí chalupy, tak si se sebou vezme rozvodový papíry a buď je na místě, až tu chalupu uvidí, roztrhá nebo je okamžitě podepíše. Prostě Kemr, úžasně neskutečně úžasnej opruz otec Svěrák a jejich chatoví sousedí včetně zedníka pana Lorence tenhle film táhnou až do konce.

Terminátor

Terminátor (1984)

Tomuhle filmu není co vytknout. Na svou dobu dokonalé efekty a jednoduchá zajímavá a originální zápletka. Jako malej kluk jsem ten film viděl snad stokrát.

Návrat do budoucnosti

Návrat do budoucnosti (1985)

Myslím, že je to jedno z nejlepších použití cestování v čase. Každý by určitě rád předělal své rodiče a to nejen ku svému prospěchu, ale určitě i ku jejich prospěchu. Skvělý fílm, využívající situace, kdy se budoucnost projevuje v minulosti a minulost v budoucnosti. Je tu snad někdo, kdo by nechtěl upravit svou budoucí rodinnou situaci už v minulosti????

Zítra vstanu a opařím se čajem

Zítra vstanu a opařím se čajem (1977)

Myslím, že nemá cenu něco komentovat. Geniální zápletka, geniální herecké výkony. Zejména Klaus Abbart v podání Jiřího Sováka nemá konkurenci. Toho potkat ve skutečnosti ve druhé světové, tak se z něj opravdu strachy ... :)