Profil Hodnocení (1005) Komentáře (482) Zajímavosti (5) Filmotéka (33)
Oblíbené filmy Oblíbení režiséři Oblíbení herci Oblíbené herečky Oblíbené seriály
Moje komentáře |
Studentka (1988) odpad!
17.03.2010 |
| |
čistý odpad. Jak to bylo 100 minut nudné kuňkání tak to bylo 3 minuty neskutečně prolhané kvákání. |
Odpor (2008) odpad!
16.03.2010 |
| |
Méé, já chci bonbón img682.imageshack.us/i/ass0582.jpg/ . Tady máš bonbón img23.yfrog.com/i/ass0581.jpg/ .
____
"True story never before told". There is such a story about jews?
____
Další příběh o jediných ubohých nevinných obětech WW2 (tedy krom vojáků, ale ti přeci nejsou ubozí). Jen jestli by se takto nezištně angažovali pro bandu cikánů (to by dostali tak max pár slepic)? Ani jako dokument by to neobstálo.
____
Dál viz komentář od honajze. |
Hana to hebi (2003) odpad!
16.03.2010 |
| |
Je tam umění a to je důležitý. |
Koi kaze (2004)
09.03.2010 |
| |
____________ K ČEMU TO DOBRÉ NENÍ ?
____________
Romantické, psychologické, dramatické a animované (anime)
= (v tomto pořadí) hloupé (ne úpřímné tak jako romantika byvá viz www.youtube.com/watch ), ublíženecké, teatrální a lehce pedofilní (v kresbě a uvažování).
____________
To poslední, v kresbě, japončíci pochytili od Disneyho www.youtube.com/watch . Ó, jak mi chybí doba, kdy Betty Boop byla vpodstatě jediná postavička co vypadala dětsky a nad kterou někteří kluci onanovali www.youtube.com/watch (vrrrrr) - ona totiž také vypadá a chová se jako žena, ne jako 8-letá hlupka. Takže by jeden řekl že Disney nebyl nemocný jako japonci, ale to by byla mýlka, animé koppíruje formu bez porozumění obsahu (viz rychloupečené první Windows www.youtube.com/watch ... ). Tedy nekopíruje to v uvažování.
____________
Hrdinka vypadá na 8. Chlapík vypadá na 30 a balí ji. Všimni si, jak to tam nikomu nepřijde divné - Japonsko. Metafor (zvláště křesťanských, přecijen je to cíleno na západní trh) tu bude (důvodem je slovíčko "psychologické" v žánru), ale u toho zase nebudu já. I když www.youtube.com/watch tohle se mi líbí, sice ne v kalhotovém oddělení - ale je tak mile rádobydospělá jako je tato rádobydětská www.youtube.com/watch (obě vypadají jako staroegypské malby - Boxxy má např Horovi oči atd).
____________
Navíc to ani není hentai ...
____________
Takže odpověď na úvodní otázku je - k vyhonění (dámy si slovo převedou na to, které se platí pro ně) ... to dobré není, tj.
____________ K ČEMU TO DOBRÉ MŮŽE BÝT ?
____________
ALE! Vhodné pro studium romantických filmů.
____________
Proč? Je to velice primitivní, takže je snadné nad tím zauvažovat. Toto je příklad kdy se primitivnosti dá využít i k něčemu jinému než byl její původní účel - tedy, aby otaku při odlevu krve z mozku při ejakulaci o nic z děje nepřišel. Na umění se dá pohlížet jako na válku, na válku se dá pohlížet jako na umění a Umění Války je fajn knížka - v ní se mimojiné dozvíš, že .
____________
Jak? Kupříkladu si vezmi Bravo Girl a zkus si otestovat jestli to co je v dívčím časopise za moudra o lásce a vztazích tu také platí. Kurva, asi pošlu nějakou lolitku aby mi to koupila, neboj, pak jí dám za odměnu lízatko www.youtube.com/watch (no, You sick fuck, loli is not going to pop or me on loli ... or poop). |
Ali G, Innit (1999)
02.03.2010 |
| |
Ten hraný smích je mrdka ... málem mi to ucpalo uši (mno, možná to byl přebytek od návštěvy kámoše).
___________
Ali je nabourává hloupými otázkami a pak přihodí nějaký příběh .. oni se místo vysvětlení o čem to je (jak to funguje ...) chytnou příběhu a má je. Může být, že některá vysvětlování své oběti vystříhal --- "každé válčení je založeno na klamání" en.wikipedia.org/wiki/The_Art_of_War
___________
Krom toho vypadá, že mají akorát pár naučených vět a ty v obměnách melou dokola. To by nevadilo, pokud by věděli o čem mluví (což věděli snad jen horník a vědec) a ty věty tedy nebyly nesmyslné a nízké ("všichni lidi to tak dělají ...", "dělá se to tak 100 let", "protože je nerespektuju" apod...).
VSICHNI JSME BASNICI
___________
Synekdocha, tj. záměna celku za část - případná en.wikipedia.org/wiki/Fallacy_of_division - ,
záměna části za celek - případná en.wikipedia.org/wiki/Faulty_generalization - . Fajn věc - onanuj nad ní.
___________
Právník není schopnej říct "hele koukej, tohle je naše názvosloví". Horník mu na píčoviny odpovídal, fajn chlap (snad za ten štěk dostal fajn šek - na to bych dal špek, zapalovač by štěk, šek by zaduňel a někdo něco řek). Učitelka welštiny mu není schopná říct "hele koukej, ve welštině tady tohle slovo představuje podmět, todle přísudek ... " a jen opakuje kloktání a chrchlání (welštinu, tedy ne pozemský jazyk, viz www.csfd.cz/film/7225-enemy-mine/ ) tak jako Alík "million million million million ..." . ...
___________
Vědec a horník byli snad jediný rozumní, nakonec by to vysvětlil (ale o vysvětlování tam nejspíše nešlo) ... vědec mluvil jako někdo kdo rozumí a nemá potřebu skrývat možnou neznalost za básnění (zatemňování).
___________
Babka "dont ask me anything i am too worried". Hahaha.
"WICKED"
___________
Některé mělké komentáře na této stránce ... moje hlava ... ale zas někdo musí být skutečná hlava, aby si ty reklamní žvásty zapamatoval .... hohoho, genialita už znamená stupiditu, super, dík - můžu si ji vyškrtnout ze seznamu věcí co se mám naučit nenávidět. |
Path Beyond Thought, The (2001) odpad!
01.03.2010 |
| |
Dokument je to mizerný, ale Segal si to dává (kvůli němu to naneštěstí za to stojí). Zde - na YewTube - www.youtube.com/watch .
ODKAZY
_______
"Segal je bůh" - sám to "řekl" www.youtube.com/watch (jakoby ezoterické kecy nestačili, tak i novináři do toho mluví=lžou).
_______
Reklama se Stývem www.youtube.com/watch www.youtube.com/watch - uživil by se s tím Ajkydem aji v cirkuse.
ZAVER
Mizerný dokument.
Děti takto se dokument nedělá, to si radši pusťte tv nova, tam vás apoň naučí jak neunudit diváka. Fakt mě zajímá, jestli dokumentaristi jako tito někdy měli dobré učitele na přírodní vědy (ale zas mít na ně špatné učitele je jeden z důvodu proč jít na Humanitky). Pod dobrý učitelem si představuju todleto - Richard Feynman - www.youtube.com/watch příp. trošku pohodovější www.youtube.com/watch .
_______
Škoda, že bojovým uměním se dělá tak špatná reklama, jsou to fajn věci - procvičení, zlepšení a utužení těla i mysli. Škoda těch keců co mají i někteří mistři, už by bylo na čase aby se žlutí dostali přes to že vynalezli černej prach a přijali od bílejch rozumný vědecký odůvodnění a přestali plácát ty báchorky ... "takhle plést děckám hlavy"
UVODEM
_______
Je to neutříděné, nějak si to přeber. Nebudu tady psát příliš "nevím", "možná" apod protože mě to zdržuje. Neuznávám autority. Přeber si to sám(a).
__________________
JAK TOMU ROZUMIM
__________________
Aikido. Je to o setrvačnosti, hybnosti a podobných vztazích mezi tělesy (fyzika). Zbytek je obalen self-help kecy a emo. Zen ajkida (podobně jako ostatních boj. umění) je automatika - přemýšlení zdržuje. K dosažení automatiky je třeba kurevsky tvrdý trénink. www.youtube.com/watch Aikido a bojová umění obecně se dá pohlížet pomocí Fyziky. Bojová umění a fyzika - google www.google.com/search (odsud tento slušný dokument www.phys.ttu.edu/~cmyles/Phys5306/Papers/2004/Physics%20of%20Martial%20Arts.doc ). Fyzikální fórum - Aikido www.google.com/search.physicsforums.com+aikido .
ZEN
_______________
O tom, že se se bojová umění učí na automatiku, se tu nepřímo blije dost času. Příliš času. Až nepříjemně moc času. Nechutné ezoterické, poudkuřovačné a emo mrdky aby něco tak jednoduchého ze sebe vysypali. No holt sportem ke zdravému tělu, k duchu možná taky, ale ne tady - je to holt z Japonska (viz Anime).
_______________
Mimochodem zen sám o sobě, tak jak to zjednodušeně chápu (nejspíš si pletu nějaké pojmy ale to slovo mě baví, tak jako ajkído fans baví říkat učiteli "sensej"), je prachsprostá ironie či paradox. U nás se tomu říká vtip, případně humor.
_______________
Nicméně slovo zen používám spíš ve smyslu jádro věci, hlavní myšlenka, tríček, pointa ...
_______________
Příklad : "Ukaž mi co máš, když už nic nemáš" ... thats deep ... hovno deep, obyčejný paradox ... ale to video, co následuje, nejsou kecy ale the real thing ... je vidět že to automaticky "prostě musí" šoupat, freestajlovat a džezovat celou dobu ... kurva bubny taky, jo, cákám do nebe : www.youtube.com/watch .
SELF HELP KECY
_______________
Všimni si jak hovoří o tom růstu. Jak jsou na nějaké úrovni, Sekal je na vyšší, a pak vidí jak se zlepšují, to jim pomáhá. Sekal je hruboš a tak si věří ... Klasický self-help, tj. najdi si splnitelné malé cíle a jimi se dostávej k splnitelnému velkému (hlavnímu) cíli ... po drobcích se také líp učí.
_______
Příklad : "as my level of understaning climbs a notch, he has more notches" .
možství ezoterických keců
### přiměřeně na bojové umění (čti hodně) Poslechni si co vykládá strejda o ezoterii (žvástech, nepraktičnosti) www.youtube.com/watch .
_______ množství podkuřovačných keců
_______
množství smysluplných keců ### málo Po chvíli se cejtím zrazenej- ten dokument je typický "O nás bez nás" (zde "O Segalovi bez Segala"). To sme češi, že si to necháme líbit?
___________________________
"100" VECI CO JSEM SE NAUCIL
___________________________
Segal není pedofil - no way sir www.youtube.com/watch .
#
Hudba v dokumentu je dementní (vypnout se to nedá - nejsou titulky).
#
Trénink je kurevsky tvrdý.
Segal byl velkej.
#
Cvičil to prakticky. Velice vtipné jak to opakují - jako pro blbečky - tedy tebe, milý diváku. Hlavně že to řeklo X lidí Y-krát po sobě - to je pak pravda, hej ... počkat, oni to říkají ještě v polovině dokumentu? Mno aspoň si zopakuješ.
#
Prý to uměl vysvětlit "přesně" (ať už to znamená cokoli).
#
Při Segalovským tréninku se bojuje natvdo. Vlasy, oči, plivance, všechno jde. (nahodí skutečný boj, občas si tam freestajlujou něco z aikida, porovnají, otlučou se, vítěz dostane černý pás - ten co prohraje černý pytel)
#
Prý je v ajkidu hlavní pružnost (nevysvětelno).
#
Japonci byly posraní strachem ze Segala. Mno, byl velkej (to ještě neokopírují) a praktickej (to jistě okopírují).
Japonka neumí anglicky.
#
Nejsou tam české titulky.
#
ženská nechápala (surprise, surprise) - proč tam kurva je (to nejspíš taky)? Byla uklidňující prvek, či co?
#
Byl rychlý - zapomeň na další smysluplné informace k té rychlosti (( bezpečnost, běžnost, co na to studenti jak se to učilo ... )).
#
Ta ženská je fakt blbá. Snad to není jeho ségra, kurva. Ale rty jako při kuřbě umí roztahovat, vrazil bych jí tam jednoho bílýho dána. Prý na ni křičel (nejspíš "Ty blbá krávo, proč jseš tak blbá, no to snad není možný jak seš blbá ...nebuď blbá")
#
Pády se učí v aikídu (jako v asi každém jiném bojovém umění) www.youtube.com/watch (nevím o jakém pojmu -místu na těle?- to Rezatec mlel a nikdo tam ani nenakreslil tečku či neukázal co to je - nečekaně) |
Religulous (2008) odpad!
01.03.2010 |
| |
Ani to nemusím vidět - stačí mi přečíst si obsah (a pročíst diskuzi).
_____ PROC?
_____ "dokázat" ### Na (dle informací v diskuzi) skupince vidláků v USA, tedy lidí kterým je to náboženství víceméně putna, prostě to tak nějak dělají? Co ale chtít od bandy lidí, co si myslí, že synekdocha je fajn nápad (záměna celku za část en.wikipedia.org/wiki/Fallacy_of_division , záměna části za celek en.wikipedia.org/wiki/Faulty_generalization ). ... Nevím, nevím, zavání mi to sociologickým průzkumem ( encyclopediadramatica.com/Sociology ).
_____ "destinace" ### To je cestovka nebo filmová databáze?
_____ (volně) "náboženství je porucha myšlení ... (a příp. či) brání používat selský rozum." ### Aha, takže věřící sedláci byli atejisti. Zajímavé.
_____ TROCHA SYNEKDOCHY NA KONEC
_____
Wiki cs.wikipedia.org/wiki/Dokumentární_film "Dokumentární film je druh filmu ((( a já měl za to, že to je žvýkačka ))) ... hlavním cílem je zprostředkování a dokumentace ((( definice kruhem ))) skutečnosti. .... Užívá specifických technik natáčení ((( což je obecná píčovina, kterou je nadsazen seznam využití či případů spec. kamer ... budiž ))) – které někdy přejímají i jiné filmové žánry .... či napodobují „dokumentární“ ((( definice kruhem, krásné ))) způsob snímání, aby zvýšily dojem autentičnosti ((( božínku, ona to nemusí být vždy pravda ))) . ... či manipulace ((( no, hlavně že tam jsou hezké obrázky ))) ..... ((( dál tu melou tu o revucích, hrdinech a topkách ... klasika )))"
_____
Dokazovat něco článkem z wiki je příklad synekdochy - zrnko pravdy považovat za pravdu celou.
POZNAMKA
_____
Nemám rád soudobý (či i ty ostatnědobé) dokumenty - ne protože bych neměl rád kvalitní informace, ale ironicky protože kvalitní informace rád mám. Tomuto podobná díla by se dala považovat za vtip, ale když u nich lidé usínájí (další synekdocha). |
Pokropený kropič (1895) odpad!
28.02.2010 |
Zde www.youtube.com/watch .
REVOLUCE?
_______
Výstřik obří hadicí (přímo do pusinky, mňam) a naplácání po zadečku (na který také s výstřikem dojde, určitě) ... mmmm .... krásná oslava mužské lásky. Počkat to byl chlapec ten druhý? Hohoho, film co takto nepřímo oslavuje lásku k dítěti postiženém navíc Progerií en.wikipedia.org/wiki/Progeria - nemocí tak řídkou? Jakého vola s nálepkami napadlo že tehdy nebyla Renesance? To je filmová a společenská REVOLUCE!!!
TED VAZNE
______
Není to vtipné, příliš - kdo někdy kropil hadicí tak se mu to nesjpíš stalo (místy i kvůli nějakému záškodníkovi). Tak jako Avatar je to hezké technologické demo ( en.wikipedia.org/wiki/Tech_demo ) , nic víc ... Ok, pár lidí se toho chytne a udělá s tou technikou něco dalšího, často i lepšího, ale to nic nemění na tom že ty prvotiny bývají strašné sračky. Jako ilustrativní případ uvádím, že i některé malé děti berou hovna do ruky a hrají si s nimi, často z nich pak bývají stavitelé ... či filmoví fanoušci.
KDO CHCE PSA MIT ...
______
Pokud tohle je jedno ze "zabijáckých využití" ( en.wikipedia.org/wiki/Killer_application ) pro film, tak to mě teda poser (třeba se pak něco postaví) ... Nejsem si jistý, zdali má smysl o "zabijáckém využítí" hovořit, protože něco takového tehdy snad ani nemohlo mít soupeře (konkurenci) ... Porovnám-li to s důmyslnými věcmi jako VisiCalc (Apple) ,DOS (IBM, Microsoft), Photoshop (Macintosh), Space Invaders (Atari), Quake (3Dfx), Tetris (GameBoy), není divu, že se podobné (humanistické příp. společenskovědní!) dílo musí obhajovat Freudem, dobou (příp. historičností), prvenstvím, revolučností (příp. přelomovostí), učebnicovostí (příp. "bylo to ve skriptech"), přínosem, zásluhou, cutenessností (příp. roztomilostí), neuvěřiteností, latinskými slovíčky, poviností, fanouškovstvím, synekdochováním, pointou, úctou ...
_____
.. lidé jsou stádo ... prasat, co se válí ve vlastních výkalech - říkají tomu umění a fastfood, obojí po použití zahodit příp. vyblít - ... budovatelských prasat, co často kálejí na ty kteří něco vybudovali (taggeři ...) ... vybudovaných prasat - images.google.com/images - radši skončím než mě nějaký ten kaňour zabije (i když, kde na to sportování berou čas při sledování tolika filmů mi uniká) ...
______
(pozn. přínos tu sice byl, ale jak jsem řekl i děti si hrají s výkaly)
______
(pozn. nejsem si jistý jak je to vtipné, ale v porovnání s Kropičem, filmem, který jako správný budovatel káli na ty co se ještě nenarodili aby měli s čím si hrát (a na čem budovat - mluvíme tu o umění, nezapomeň) ... je to aspoň trochu nebudovatelské - hovnoidní či fanouškovské --- vyber si, kanče -)
______
Dostal jsem chuť na koprovou polévku ... mám ji rád.
DOPORUCENO
_____
Kdo chce vidět opravdové revoluční demo viz sloan.stanford.edu/MouseSite/1968Demo.html . |
Říše slunce / V říši slunce (1987) odpad!
15.02.2010 |
| |
U propagandy snídám rohlík s máslem když si zapnu rádio.
____ DOPORUCENO
____ Kamera, přechody, metafory a podobné klasické prvky se jistě povedly. Nicméně tento šestákový vtip nepřekoná www.csfd.cz/film/70701-buffy-premozitelka-upiru-buffy-the-vampire-slayer/ natožpak www.csfd.cz/film/10934-vesele-vanoce-pane-lawrenci-merry-christmas-mr-lawrence/ , kde hraje David Bowie !!!
____
Nevidím jediný důvod proč bych tímto filmem ztrácet více času než kupříkladu trvá pár upoutávek z Youtube. Pokud bych chtěl skutečně něco znát o tamní situaci, vezmu si odbornou knihu či budu riskovat wiki. Ne dokument, to je propaganda v bledě modrém - většinou těžké nebe neužitečných neuspořádaných informací které hrozí rozdrtit lebku za neustálého tance podkuřovačných tornád blízko genitálií. Atlas musel mít koule ze železa ...
____
Nutno poznamenat, že některé filmy od Spílberga jsem viděl - šup sem otřepaný klišgumente - "Viděls jeden viděls všechny". Si říkám po tolika tisících letech by snad mohlo někomu dojít, že oblékat propagandu do hávu informace není vždy až tak dobrej nápad. Asi to má co dělat s tím že Spílberg je zlatá hvězda na filmovém nebi. Nejen zlato je žluté ... třeba pampeliška ... anebo trocha ledu na rozohňěném čele japončíka (ICE AGE, nenašel jsem jak Sid chroustal "pampelišku"). |
Rabín, kněz a krásná blondýna (2000)
10.02.2010 |
| |
(dokoukáno do poloviny - dokončím) Nudné, ale ne tak, aby to ze mě udělalo homosexuála.
POZNAMKY
____
Knězi se svěřují lidé podobně jako barmanovi. Smutný Kněz (K) se zpovídá barmanovi. Hmm, pěkné.
____
K začne vyprávět svůj příběh. Neřekne proč je "na prášky". Takže. Vzala si Blondýna (B) Rabína (R) či někoho jiného? Má si vzít kněze - pak by smutek mohlo vysvětlovat jeho možné loučení s jeho řádem, kterému pomohl? Smrt je bonus, nešťastná ještě víc. Nezemřela při úniku s, třeba, Rabínem před, třeba, bandou vdavkuchtivých židovek z, třeba, Knězova chrámu (kde je Kněz potají oddal)? ...
____ |
Zelená karta (1990)
04.02.2010 |
| |
"A kdy máte menstruaci?" Decided. Dám tomu 5.
Pozn. Píšu to při sledování filmu, proto ten všudepřítomný přítomný čas.
___
Velmi dobrá hudba, připomělo mi to Jack(ass)ův výběr v www.csfd.cz/film/944-lepsi-uz-to-nebude-as-good-as-it-gets/ .
|||| MOTIVY ||||
__A__Rostliny__
(1) Hrdinka do nich dělá. Zvláštní, neviděl jsem tu kluzké okurky ani kleenex banány.
(2) Hrdinka chrlí metafory (růst, udržování ~ péče, přízemnost ...)
(3) Co očekávám? Tradiční komunikace muž a ženy pomocí kytek ("mám tě rád", "děvko, zlomím o tebe kaktus!" ...). Usazení - usazování - usídlování - (metafora) sázení kytek. Sázení semen šukec (další metafora).
(4) Zelená karta má barvu listů.
(5) "You can build a house, You can plant a tree ..." www.youtube.com/watch
(6) její kluk byl vegetarián? Kurva, to jako kanibal, ne?
__B__Zelená karta__
(1) nejbližší metafory - tvarem : list rostliny, sazenice, karta účelem : bankovka
(2) Co očekávám? že mi někdo zaplatí za to co píšu
__C__Výtah__
(1) nejbližší metafory - způsobem : stonek (část rostliny)
(2) "Jednou někoho zabije" ... ále my jsme v dramatu, že áno? Otázka tedy není jestli, ale kdo a jak. Hehe.
__D__Muzika__
(1) Grendel je muzikant.
(2) Osloví starou paní aby překládala "bolavou" písničku. Neumí totiž dokonale anglicky a tak to dává dokonce i smysl. Musí totiž jako hrdina někde nabrat karmu, ne?
__E__Tetování__
(1) fajn scéna. Jak si jako staří bojovníci ukazují jizvy, v dnešní době pouze kérky. úpadek.
|||| ROZHOVORY ||||
___
Klasika. Film není posraná kniha abych tam hledal nějaké jiné.
___
"...kde pracujete? ... můj muž je skladatal, momentárně pracuje na skladbě (2) s africkými motivy ... co píšete? ... Balet. Hudbu k baletu (1) ..."
___
"Musíme něco říct kdyby přijeli známí
... Něco všedního. Jsme staří známí. Líbí se mi vaše hudba. (2) Jste z paříže. Jste teplý (3) ... Teplej nechci bejt teplej ...Tak vymyslete něco lepšího ... Třeba něco politickýho? (4) Hehe. Budu terorista."
___
"Tvůj host je asi francouzský šéfkuchař? Co děláte v New Yorku? ... politický ... politický co? ... politický balet (1) (4) ... píše hudbu, je to starý přítel, ale není ... teplouš (3 - jeden načne, druhý dopoví) ... Známe se ale nespím s ní."
___
U scény kde jedna postava i druhá sdílí jakousi příhodu či osud(?). "Ty vole jsem byl ve čtvrtek v Tesku!" "To je ale náhoda! Já taky!" Jinak taky dementní dramatická haluz. Hodně, vlastně skoro furt, je to v Buffy www.csfd.cz/film/70701-buffy-premozitelka-upiru-buffy-the-vampire-slayer/ . Grendel kecá s taťkou ... taťka řekne že se brali jako mladí bez povolení ... pak taťka najde na zemi fotku ... někdo přijde a tak taťka řekne "Měli jsme instruktáž o záchraných člunech a náhodou jsme sedli do stejného". Dobře vybrusleno, velmi dobře tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/TropesAreTools .
|||| TRIKY ||||
___
Vážná hudba místo hitů Hany Zagorové, super. Vždycky jsem se jí bál, její xicht jakoby někdo zahradníma nůžkama Jokera images.google.com/images.
___
Pěkně ho dostali u výslechu (testu). 1) nevyznal se v baráku, což by měl natrénovat 2) příliš fantazíroval, když už se zarazili.
___
Jizvy ... zmíněno a rozebráno v motivech.
___
(1) Mluvení přes zeď. Zrovna v tomto filmu se to hodilo.
(2) Hej hej hej! Psaní dopisů ve vedlejších místnostech? Hezký! To je jako ten už dlouho trapný vtípek s mobilováním.
(3) Meta en.wikipedia.org/wiki/Meta . Neboli zdánlivě falešné mluvení o vztahu, který je zdánlivě falešný. Při cvičení na Zkoušku v parku. Nepřímé mluvení přes zeď (aka metafora, nevím, příjde mi to tak).
(4) ??? Co já vím ???
(5) Zkouška. Mluvení přes zeď o tom druhém. ..... Jak na to koukám tak by to klidně mohl být motiv. Ale nechám to takhle, Ať je vidět, že nikdo učený z nebe nespadl.
|||| ZAPLETKY ||||
___
(1) Něco za něco. Chladně! Takový rozjezd, aby se nám květinky mohli pořádně zahřát (zamilovat se) a šli se opalovat na sluníčko (Jo, čekal jsem že uvidím aspoň Andíínu bradavku, a nic. Andie je holt cudná slečna www.celebritymovieblog.com/photos/A/andie-macdowell/ ) . Konkrétně - Andie a Gérar, skleník za pobyt.
(2) Výslech aby odhalili ty kteří manželství zneužívají. Test záchodem.
(3) Poradce. Falešná princezna (můj tip na její kamarádku, viz falešný princ v pohádkách en.wikipedia.org/wiki/False_hero ).
(4) Zatajení kamarádce toho, jak se to s nimi má. Tzn .. kamarádka bude dělat scénu o důvěře .. kamarádka, či někdo se prokecne ... atd ... Update : kamarádka po něm jede.
(5) Falešný Protivník. Když vyžene Gargantua Andíína bývalýho s tím že je její muž, tak bývalej jim slíbí, že na to kápne. Nekápne. Což je dobře
(6) Hádka. Její přítel byl příčinou, kdyby to nebyl on, tak něco jiného. Naštěstí nedošlo k trapnému rozchodu a chytání letadla na poslední chvílí ( www.csfd.cz/film/2-airplane/ ... viděl jsem to ve 3 filmech, to už je klišé ne?) ... ještě ale film neskončil.
(7) Zkouška. Přeřekne se, ale dává to smysl, byl celej rozesňenej ... ok. Lepší než kung-fu s Falešným Protivníkem.
(8) Konec. Napadlo mě to, že to tak skončí. Tragickej konec, dobrej konec. Odloučeni. Nakonec tedy skončili oba u zdi ... |