Profil Hodnocení (1166) Komentáře (50) Oblíbené filmy Oblíbení režiséři Oblíbení herci Oblíbené herečky Oblíbené seriály Oblíbení uživatelé
Moje komentáře |
Pařba ve Vegas (2009)
30.01.2010 |
| |
Jestli toto je komedie roku - tak 7. pokračování prciček dostane Oscara. Nebylo to trapné, ale ani zábavné, rozhodně bych se na to nedíval znovu. Z námětu se dalo vytěžit mnohem víc a jestli je toto pokračování "Old school", tak se bojím, co může být pokračováním tady tohoto. |
Prci, prci, prcičky: Kniha lásky (2009) odpad!
28.12.2009 |
| |
Na další pokračování mé oblíbené série jsem se hodně těšil a výsledek mě nad očekávání zklamal. Absolutně nudný děj, další výměna herců od 5. a 6. pokračování, kteří mně byli absolutně nesympatičtí. Bojím se dalšího pokračování, co si na sebe vezme štítek této výborné sérié filmů o ztrátě panictví, která byla průkopníkem ve svém žánru. |
Hvězdná brána (1997) odpad!
19.08.2009 |
| |
Videl jsem par dilu a stacilo me to. Nic horsiho snad film, podle ktereho je serial, potkat nemohl. |
Nejlepší je to na sněhu (2002)
19.05.2009 |
| |
Očekával jsem od tohoto filmu zábavu, ale dostalo se mně pouze nudné shlédnutí tohoto velice podrůměrného filmu. Vtipů tam bylo pár, děj byl tuctový a předvídatelný a po prvním shlédnutí (a posledním) tento film nemůžu ohodnotit jinak než jednou hvězdičkou za snahu. |
Sedmé nebe (1996) odpad!
23.01.2009 |
| |
Panebože jestli mně slyšíš, tak jaks mohl tohle to dopustit ! Neuvěřitelně debilní seriál, kde se hlavní postavy snaží všechno moralizovat a nejvíc mě dostalo, jak jejich nejstarší dcera vypila jedno pivo a už ji považovali za alkoholika. Asi chápu že tento seriál má mládež a diváků moralizovat, ale bylo to spíš fanatizování. |
iTeam - Die Jungs an der Maus, Das (2007) odpad!
23.01.2009 |
| |
Opravdu nejhorší 100% kopie britského seriálu It Crowd. Bez humoru, herci neumí tak vtipně zahrát scény jako jejich protějšky, odstrašující případ pro případné další kopírování seriálů. |
Pojišťovna štěstí (2004)
| |
Oproti seriálům z Primy oscarový snímek, ale radši nepokoušejte štěstí dalšími sériemi - a ejhle stalo se :( |
Ordinácia v ružovej záhrade (2007) odpad!
| |
Jestli Prima vede s VKV a Rodinnými pouty, tak Nova zase s touto slátaninou nejvyššího kalibru. A to radši pomlčím o druhé sérii, které v záporném hodnocení předčí první. |
To nevymyslíš! (2005) odpad!
| |
To opravdu nevymyslíš. Původní Bakaláří v produkci ČT byly dobře zpracováni, tady se hercům jejich role nedají věřit a působí na mě strašně uměle. |
Teletubbies (1997) odpad!
Sledovat toto jako malý, tak mám dodnes o 100 IQ míň. |
Šimpanz Charly (1995) odpad!
| |
Jestli dokáže Chuck porazit jednotku s kulomety svým silným kopem, tak tato opice v tomto seriálu dokáže ještě neuvěřitelnější věci. |
Nováci (1995) odpad!
| |
Opravdu hodně nepodařený pokus o český sitcom s neskutečně trapnými scénkami a herckými výkony. |
Stefanie (1995) odpad!
| |
Po shlédnutí tohoto se opravdu jenom upoutat na lůžko. |
Ošklivka Katka (2008) odpad!
| |
Po dalších seriálech z produkce TV Prima přicházi další hřebík do rakve. Opravdu nechápu kdo to může sledovat a když už tak jedině jako ukázku něčeho, co se nesmí už nikdy natočit. |
Rodinná pouta (2004) odpad!
Prima - pravidelné dávky odpadu přes Rodinná klepeta po VKV. Jedině odpad. |
Hostel (2005) odpad!
| |
Otřesný film, který je opravdu jenom nechutný a není o ničem jiném. Za první jsem se u něj ani nebál, ale spíš jsem přemýšlel, proč se to má točit na Slovensku, když je to v České republice. Rozhovory a herecké výkony jsou tak ubohé, že jediný dojem který jsem z toho filmu měl bylo to, že nikdy nenatočí pokračovaní. Jestli si v Eurotripu dělají Američané srandu ze Slovenska, tak natočme film, kde si budeme dělat srandu z tohoto filmu a Američanů, protože je to jednoznačně odpad. |
Fuck Me / Zkus to (2000)
| |
Jedna hvězdička za český překlad, který mě dostal z židlě pod stůl :) |
Mach, Šebestová a kouzelné sluchátko (2001) odpad!
| |
Někdy je lepší opravdu nechat kreslenou podobu seriálu tak jak je a nepouštět se do filmového zpracování, kde herci vypadají jak prváci na FAMU. |