Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dokumentární

Recenze (199)

plakát

Zátoka (2009) 

Videno nekolikrat a pokazde me to dostane! 4 roky pozdeji a porad je more cervene...

plakát

Stephen Fry: The Secret Life of the Manic Depressive (2006) (TV film) 

Kdyz si uvedomite, ze nejste sami. Dokument je uprimny, pravdivy a otevreny. Stephen se nesnazi schovat pouze za fakty, ale zkouma podstatu samu a je vic nez odvazny - otevre se a necha nas vstoupit tam, kam se sam mozna ani neodvazi. Pro me je to jednoznacne zdroj informaci a pohlazeni po dusi, ze nejsme sami.

plakát

Sea the Truth (2010) 

Dokument o dulezitem tematu, ktery ale neprinesl vubec nic noveho. Zkratka rekapitulace problemu a prevzeti reseni z jinych "dokumentu" a diskuzi. A technicky i spatne natoceny... 2*!

plakát

Temný příliv (2012) 

Strasne, ale opravdu strasne spatny herecky vykony!

plakát

Obchoďák (2012) (seriál) odpad!

Smutny pribeh - asi jsem se rozmazlila britskou televizi, ale na tohle se opravdu neda koukat!

plakát

QI (2003) (pořad) 

Neuvěřitelný pořád - zábavný, inteligentní, Stephen Fry, Alan Davies... prosím, nesnažte se to prosadit v české televizi...!

plakát

Frankenstein (2011) (divadelní záznam) 

Nadherné možnosti na jevišti... Šílená propast mezi českým a britskym divadlem - bohužel. Ale nicméně by hra mohla být mnohe vic abstraktní. Poslední scena, kde je vše rečeno (opravdu jak pro debily) mohla být tak krasná a tichá, postavená jen na útržcích z Miltona, Keatse, atd.... A pro diváky jasná /pokud tedy nejste negramotní..../ Těším se na Benedicta jako monstrum v NT London - podle jeho nastudování bude monstrum určitě mocnější a lépe zahráné.

Ovládací panel
10. nej uživatel Norsko
3 body