Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Horor

Recenze (101)

plakát

Napoleon (2023) 

Excelentní vystoupení Joaquina Phoenixa. Ze začátku byl film utahaný s hluchými místy, ale později se rozproudil. Působivé zpracování bitev ikdyž by si zrovna takový vojevůdce jakým Napoleon byl, zasloužil jistě větší detail. Zajímavý kontrast postavy na jednu stranu v neutuchající lásce k Josefíně, na druhou stranu byl schopen střílet z kanónu do demonstrantů.

plakát

Sisu (2022) 

Škoda toho přehroceného konce, parádní kamera i atmosféra, z příběhu šlo vytáhnout víc.

plakát

John Wick: Kapitola 4 (2023) 

main got ještě že už ho zabili, už se na to nedalo dívat :D. zajímavý nápad se zápalnými náboji a dobrá přestřelka u Vítězného oblouku. Jinak už to bylo fakt nudný kliše s absolutně debilním příběhem.

plakát

Na západní frontě klid (2022) 

Film se úplně nedrží knihy, ale surovost a nesmyslnost války vykresluje dovedně.

plakát

The Gray Man (2022) 

Příběh přitažený za vlasy. Gosling má celou dobu stejný ksicht bez jakékoliv mimiky. Po šílených honičkách není ani zadýchaný. Daleko uvěřitelněji působí Evans v roli hlavního záporáka. Točeno v Praze. Dokoukat se to dá, ale povzdášející zážitek nečekejte.

plakát

Vyšehrad: Fylm (2022) 

Všimli jste si, že všechny české komedie jsou o kreténech? :D No a přesně o tom je i Vyšehrad .. akorát že tenhle kretén je opravdu vtipnej a Štáfek jako by se pro tu roli narodil. Naprostá pecka! :-)

plakát

Prvok, Šampón, Tečka a Karel (2021) 

Po delší době slušnej českej film. Super obsazení, role chlapům sedly. Konec mi přišel trochu useknutej, a celkový zpracování trochu slabší, ale nudit se nebudete.

plakát

Armageddon (1998) 

Tohle je prostě topová zachraňovačka světa a i po letech totální napínavej trhák! Palec hore!

plakát

Poslední souboj (2021) 

Neuvěřitelně precizní záležitost. Excelentní herecké výkony .. místy jsem měl pocit, že dokonce i Ben Affleck hraje! :D Mr Scott prostě umí.

plakát

Pád anděla (2019) 

Butler v roli nedůvěryhodný ... Vypadal spíš jako postarší řidič náklaďáku, než jako TOP bodyguard střežící hlavu USA. Jediný fajn nápad byly ty drony, jinak se z toho určitě dalo vymáčknout víc .. 2,5 hvězdy.