Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (78)

plakát

Šutry v kapsách (2014) odpad!

Pro me bohuzel dukaz toho, jak forma dokaze pohrbit obsah.

plakát

Botostroj (1954) odpad!

Rozumím motivaci hodnotit film jak 5*, tak odpadem, ať už pro výpověď doby anebo pro nechutné překrucování skutečnosti. Asi ale nedokážu dát lepší hodnocení filmu, který si takhle nepokrytě bere do huby zrovna Pana Baťu.

plakát

Nebraska (2013) 

Nebraska je sice parádní film, ale nepochopím jednu věc. Krásné exteriéry, dlouhé záběry ... naprosto nevhodné prostředí pro černobílý film. Strčte si ty pseudoumělecké hipster výmysly někam.

plakát

Podivná barva slz tvého těla (2013) 

Škoda, že jsem se přes otravný střih, kameru a zvuk nemohl soustředit na film, možná bych si pak z něj pamatoval víc, než jen ten opravdu nádherný barák.

plakát

Žralokonádo (2013) (TV film) 

Proc ty odpady? To tu fakt nekdo cekal Bergmana? Dejte si u kazdeho "Sharks!" panaka a odpadnete po 15 minutach...

plakát

Autosalon (2005) (pořad) 

Nechapu, proc se tu porad srovnava Autosalon s Top Gearem, vzdyt to jsou hrusky s jablkama. Snad kazdemu je jasne, ze TG je o 5 trid jinde a takove srovnani nema smysl. Expert Pepa je neco jako Babica automobilismu. "Testuje" 5 litrovy diesel a mele o spotrebe, ktera jiste potencialniho majitele zajima. Jede ve spickove verzi auta jako duchodce do kauflandu a keca neco o jizdnich vlastnostech. Zrychleni auta s uz zminenym motorem hodnoti jako "to bude na krizovatce znat". Seriously, dafuq?

plakát

Okres na severu (1981) (seriál) 

Neni to zas takova "sracka", jak tu spousta lidi pise. Ono je v tom fakt docela dost narazek na nefunkcnost a zaostalost systemu, vtipne momenty pak zajistuji ruzne soudruzske kecy o politickych popelnicich, ci dramaticke zoomovani kamery, pokud nejaky soudruh pronese neco prekvapiveho. Ovsem ty romanticke linky jsou fakt odpad, bleh.

plakát

Jen Bůh odpouští (2013) 

Hm, a ja cekal druhy Drive. Pekna kamera, pekny svetlo, ale o co tam dafuq slo?

plakát

Velký Gatsby (2013) 

Asi po pulhodine jsem to vzdal. Naprosto nekoukatelny presaturovany vizual, hektolitry kyce strikajici z kazdeho zaberu.. jo a taky by me zajimalo, kterymu retardovi prislo patricne dobovou atmosferu podbarvovat moderni hudbou. Ale tak alespon me to donutilo zacit shanet knizni predlohu.