Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (93)

plakát

Pán tygrů (2020) (seriál) 

Buď jsem jak Stan ze South Parku, když vidí ve všem sračku, nebo to fakt sračka je.

plakát

Mrtví neumírají (2019) odpad!

Jak si tohle vůbec někdo může dovolit pustit do světa, to tedy netuším. Ještě větší záhadou je pak pro mě žánr komedie - to už se víc pobavím u Péti Novotnýho a jeho zlatý mříže. Kroutím tu hlavou, protože tohle je nad mé chápání...

plakát

Star Wars: Vzestup Skywalkera (2019) 

Au, to bolí... Ale SW nejde dát méně než 3 hvězdy. Strašně tomu přidává IMAX, ale asi není moc troufalé říct, že nejlepší, co jsem na plátně viděl, byl trailer / Prologue na nolanův Tenet...

plakát

Tenkrát v Hollywoodu (2019) 

Tohle je prostě pecka. Od prvních minut si mě film získal jako pocta starým dobrým časům. Jen namátkou - The Wilhelm scream, krásné koktejly - Whiskey Sour, Bloody Mary, Mint Julep... Bezmála 3 hodiny jsem jen seděl a culil se a užíval si tu krásnou atmosféru, kterou umí vážně vytvořit jen málokdo. Díky Quentine, jsi Bůh!

plakát

Halloween (1978) 

Eeh... Tak tohle mě vůbec nevzalo. Nejstrašidelnější film všech dob? Prosím? Zcela vážně - nezatrnulo mi a mráz po zádech nepřeběhl ani jednou. Což je u hororu docela špatná vizitka. Ve srovnání s o 5(!) let starším Vymítačem ďábla, kde jsem se opravdu bál, mi to přijde jak nějaká parodie. Štvalo mě nelogické chování postav, nepřehlednost (bílej barák na druhou) a směšnej profesor. Jediné co Halloween trochu zachraňuje je skvělá hudba a práce s kamerou.

plakát

Star Wars: Poslední z Jediů (2017) 

Snad první díl z celé ságy, u kterého jsem si již od prvních scén říkal, že to bude průser. Plné logických nesmyslů, infantilních vsuvek - zlatí Ewoci, už jsem vážně čekal, kdy tam bude veverka honit oříšek... Finnova dějová linka úplně zbytečná. Ale co mě nejvíc zklamalo, je celý První řád, jehož vedení je pro smích. Korunu tomu dává ten dlouhovlasej homouš, který by měl budit hrůzu a ztělesňovat zlo, ale působí jen jako malá ubulená p*ča. Jediné co si zapamatuji bude závěrečné dobývání dolu. Nechápu, jak tohle může někdo srovnávat s epizodou III !

plakát

Rogue One: Star Wars Story (2016) 

Já byl nadšený! Akce a atmosféra první poloviny mi velmi připomínala starou počítačovou hru Jedi Knight 2 a bitva o Scarif zase perfektní Battlefront. Úplně jiný šálek kávy, než předchozí filmy, ale skvělé rozšíření Star Wars světa, který přece není celý jen o boji Jediů a Sithů. P.S. Už jsem myslel, že to bude první Star Wars bez světelného meče!! :-)

plakát

Temný případ (2014) (seriál) 

Hodnotím pouze první sérii, která mě naprosto nadchla co se atmosféry, hereckých výkonů i tajemna týče. Není divu, že v takto neutěšených koutech a scenériích amerického hillbilly venkova se každý druhý sedlák sjede ředidlem a při masturbaci nad biblí, sestrou a vnukem, vydává se páchat mordy. Na druhou sérii dle místního hodnocení koukat nehodlám, nechci si zkazit požitek.

plakát

Příběh lesa (2015) 

Nádherná pocta divoké přírodě! Některé záběry byly až dechberoucí a vůně lesa se rozlévala celým pokojem. Škoda jen, že konec snímku sklouzává až k propagandě strany zelených.

Ovládací panel
8 bodů