Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (156)

plakát

První krok (2009) (seriál) odpad!

"Vrchol" české seriálové tvorby, který mě po letech donutil dát komentář na csfd. A hlavně podprda v kažém záběru...

plakát

Faktor strachu (2001) (pořad) 

Po šoku z prvního dílu, a jistého nadšení z něčeho nového a netradičního člověk zjistí, že je to ... no špatné.

plakát

Harry Potter a Princ dvojí krve (2009) 

Kvalita se upřít nedá. Harry Potter se mě však vůbec nedotýká a ... tenhle díl zvlášť. Do kina jsem šel na film, ne na seriálové intermezzo, které si připravuje půdu pro další pokračování...

plakát

Billy Elliot (2000) 

V češtině poloviční zážitek, škoda. Jeden z nejlepších soundtracků, super. Ale celkově - velmi dobře zpracovaný, ač poměrně jednoduchý a častokrát viděný příběh.

plakát

Ulice (2005) (seriál) 

3,5*. Ono je to blbé, ono je to ubrečené, ono je to povrchní ... a až příliš mnoho se to podobá reálnému životu. Pro mě je ten seriál vítaná, jednou až dvakrát týdně, absolvovaná exkurze do jakoby reálného světa ...

plakát

Muž a jeho pes (2008) 

Tenhle film mě hodně vzal a z kina jsem odcházel vážně ... slušně řečeno naštvanej - a myslím, že to tak mělo být.

plakát

Hanebný pancharti (2009) 

Nechtěl jsem na tento film jít ze dvou důvodů - Je to Tarantino, jehož filmy mám nejspíš rád z úplně jiných důvodů než všichni ostatní, ale hlavně nemám rád chození na filmu ve stylu "musíš, je to úžasné, všichni už tam byli". A pletl jsem se a bál jsem se zbytečně - bylo to skvělé.

plakát

Wrestler (2008) 

Mickey Rourke exceluje ... a jinak je to opravdový film, který když nemá být hezký, prostě hezký není. Skvělý soundtrack.

plakát

Avatar (2009) 

3D revoluce je vážně fajn. Pro ty, kteří byli poprvé na celovečerním 3D filmu to je naprosto úchvatný zážitek. Ze všech ostatní pohledů je to film s řídkým příběhem, kde si člověk občas nemůže vybrat, kdo je záporná postava a kdo ne. Závěrečná "ekoteroristická" agitka s přehnaným koncem mě nenechala vůbec v klidu. A to nemyslím v dobrém. Jak někdo řekl - ekologická Pocahontas v modrém, kde samičky cizích druhů mají prsa, i když vůbec nejsou savci. Proč? Protože by to přece vypadalo blbě.